Jag glömmer bort att andas

9B, älskar er såå mkt! Vill inte skiljas från er. Ni är skitkul å gör lektionerna värda att gå på ;) Kommer alltid minnas er. Världens mest korkade människor (L)

Egentligen hinner jag nte skriva nu för jag måste städa mitt rum men ändå ^^ Var i stan ida. först me lollo å eva. sen skulle eva åka å träna men jag å lollo var kvar. Faan vad kul vi hade asså ;) Jag å Lollo sa massa saker. Det tråkiga är att jag inte kommer ihåg nåt x)
L: jag tror jag har råd med dom här skorna
T. dom var snygga
L:tack
T: vsg

T: Jag såg en duvas könsorgan!
L: var det en kille eller en tjej?
T: Jag vet inte
L: såg du bara rumphålet eller?
T: nej det å sen lite till, det såg ut så här (visade med fingrarna :P)

L: vilka fina skor
T: aa
L: jävla hora
T: va? vfr är hon en hora?
L: för hon har snyggare skor än mig
(haha XD)

T: Nej en utlänning satte sig på våran plats! Subba
L: Vi säger åt henne att akta på sig å åka tillbaka till sitt land!
(DET VAR SKÄMT! VI ÄR INTE RASISTER! :P)

asså vi satt å garva hela tiden på donken men ja kommer inte ihåg vad vi garva åt :S jag mår så jävla illa nu. Känns som jag kommer såy när som helst :/ fyfan Sen på HM klagade vi på alla kläder å att dagens ungdomar klär sig så horigt. Det är sant :O jag ska aldrig mer gå till hm. deras kläder är ju trasiga x)

ååh,det var skitjobbigt när vi skulle gå ner för trapporna ner till tåget på centralen jag gick typ skitsakta å sa fittballekuk för det gjorde så ont. Då gick en chafför förbi å glodde på mig, jag ba: HEJ HEJ :D han ba: öh, hej :P haha. Sen på tåget hem satt jag som en luffare å vi kommenterade folk. Sen kom vi på at tdet skulle va kul å ställa sig upp å snacka me folk i vagnen typ: Hej allihopa, nu ska vi köra en namnlek så vi lär oss varandrasd namn, det blir så mkt lättare att prata me varann då :P å bla bla =P sen var det en unge med värsta snilleskallen! hennes hjärna va så stor så pannan stack ut XD Men nu kommer jag inte på mer men jag garvade typ heela eftermiddagen! Älskar dig baby (L) Pusshej

Kommentarer
Postat av: Louise

HahahahXD fan va äckligt med duvan! Åh jag älskar att dampa med dig! Japp vi är fan korkade! Yay

2006-06-07 @ 22:23:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback