blabla

Hajjs .
Idag har jag inte gjort så mkt utom att rida. Jag å Klara red ut på Kingen å Prima :) Först när vi kom var hästarna lääängst bort i hagen så vi fick gå typ långt ^^ Tur att vi kunde rida tillbaka, även om jag är värsta dålig som inte ens kan hoppa upp på kingen XD men som tur är finns det ju stenar i sverige. Sen när vi red , så red vi först med en tant som var väldigt jobbig :p men hon skulle bara skritta så sen lämna vi henne för att ta en liten galopp men snabb :D Sen travade vi å shit å kingen blev såklart SKITPIGG som han blir när jag rider han >.< haha. :D Sen kom vi till remsorna å rejsa fort som fan :D Sen när vi kom till ett annat fält kunde jag typ inte stanna honom honom XD han bara galoppera på i världens fart XD fast tillslut kunde jag iaf lägga en volt å sakta farten lite :P

Det var iaf en rolig tur :) har inget annat att berätta eftersom jag inte gjort nåt annat idag,. Igår såg jag iof harry potter med lollo å klara , den var bra :D Hejdå-

Andalusia <3

(inte direkt ett vackert namn men kom gärna med förslag till smeknamn (A))

Prov red idag. Började med att rida en maxad D ponny, ganska kraftig, brun allmänt tråkig ^^ det gick inte så bra. Så jag fick en liten svårare häst, en andalusier och det gick skiiitbra, hon är helt underbar och jag är helt kär i henne! Hon är ganska liten, 144 cm men desto kraftigare. Hon kunde bära 62 utan problem så det e ju lugnt för min del :) Hon är vit, har lång men ganska tun man och lång lugg (lite lockig typ) HELT SJUKT SÖÖT. Blev kär i henne på direkten typ :) Aud sa att jag kunde komma å rida henne igen nästa helg (vilket jag ska) men om jag vill ha henne så är det okej för henne. Hon berättade att det var ganska många som privridit henne men då hade hon ställt sig i ett hörn och vägrat gå sen sa hon att hon verkade tycka om mig. Blev löjligt glad av att höra det ;D
Så jag är typ 99,5 procent säker på att jag vill ha henne :D :D Det kändes lixx jättebra när jag red och hon var värsta mysig att hålla på med oxå. FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT , <3 . Synd bara att jag inte kan hämta henne förrän 3 september :'( ska fråga Aud om jag kan ha henne på bete 2 veckor i augusti. fast jag tror inte det :( iaf, JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD ATT JAG HITTAT HENNE!! :D <3 kommer bli så kuul! :D :D <3 <3

I was made for loving you baby ;)

Jag är ingenting längre.

Hejs.
 Nu ikväll har jag varit med min stora familj i stan på Tall ship race. Ganska coolt. Åt thaimat för första gången i mitt liv. Lite halvgott. föredrar fortfarande korv med bröd eller mcdonalds. Gick med mina jesussandaler hela tiden. Fick ont i fötterna. Inte skavsår dock ;) Men men, det var trevligt där iaf. vet inte riktigt vad jag ska skriva. eller jo en grej, på vägen dit från bilen sa felicia:
 Jag vill vara i kungariket. Jag vill verkligen vara i kungariket!
hahaha, det e nog inte så kul om man inte känner henne eller hörde det på riktigt men nedå Xd det var kul.

Nu är det typ bara 13 timmar kvar tills provridningen!! AAH. Längtar skitmkt men endå inte >.< haha, aja vad ere värsta som kan hända lixom? Jag får inte hyra nån av dom för jag e för dålig. Risken är inte speciellt stor men om det skulle hända ivf så får jag väl fortsätta leta. SKÄRPNING TOVE. Det kommer gå bra :) (önska mig lycka till (A))

Jag behöver ingen hjälp.

Igår på dagen var jag i stan med Jocke å Robin igen + Mickis ett tag :) Sen åkte Mickis till sin mormor så vi andra åkte först till Jocke å hämtade cider, sen hem till mig å kollade på The notebook. Jocke tyckte inte om den :( . Sen gick vi till Carro på lite fest, Robin dog. Jag dog när jag kom hem :) Ivf kunde inte Jocke få hem Robin (dom bor lixx i Tullinge :O) så dom åkte taxi. AVENSJUK >.< fast ja, det gick rätt bra å gå hem ^^ När jag vaknade imorse var jag skiiiit törstig, alltså verkligen >.< Så jag drack åsen så var jag skitatrött men kunde verkligen i´nte sova, så jag gick upp å drack 1 liter Ice tea och tre glas mjölk. Nu har jag ont i magen :(

Ikväll ska jag till stan med familjen. Vi skulle kolla på några båtar åsen äta på resturang eller nåt. Hoppas det går bra :S men men, ska mata Ace nu ^^ Hejs!


:D

IDAG:
Baka rabarberpaj med klara och kanske nån annan :)

IMORN:
kanske åka till stan med Jocke, Robin och Mickis, ska ivf vara med dom + Klara på kvällen sen :D :D

LÖRDAG:
Träffa Lollo(hoppas på de iaf)  :D:D:D

SÖNDAG:
Provrida två maxade D-ponnyer på ekerö (karlshem) :D Aud sa att båda var duktiga hästar s¨hon ville ha en seriös å bra ryttare så jag ska alltså dit och rida å hon ska granska mig om jag är tillräckligt bra :O men det läskiga är att hon verkar kolla mest på om hästen går i form osv, och jag brukar oftast inte få hästar i form första gången jag rider dom. Men jag hoppas verkligen att hon tycker om mig och att jag passar med nån av hästarna :D :D Ska vara där 11 på morronen ^^

iiih :D Alltså, åh :) har några underbara dagar framför mig ;) (hoppas iaf att söndagen blir det :O NERVÖS JA! :P)

Det kanske måste få göra ont.

Nu har jag sett på Underbara Älskade igen. Såg ju den på bio för.. längesen. Lika bra denna gång. Om det e nån som inte sett den så GÖR DET! Helt sevärd ;)

Jag är trött. bajs.

Hur kan du vara så skuren, skalad och ändå vara vid liv?

Onsdag 25 juli 2007 18.38. OHJA.

Det är inget speciellt med detta datum men nu kommer jag alltid att komma ihåg det. Jag vet inte varför jag skulle vilja komma ihåg det eftersom dagen har varit extremt tråkig, jobbig och irriterande. Först skulle vi åka och byta mina chaps. Men jag fick tålmodigt påminna pappa om att dom ligger i andra bilen som mamma har. Så det gick ju inte. Vi åkte till moraberg för att min bror skulle köpa nya löparskor. Sen åt vi lunch på donken ^^ . Efter det drog pappa upp IGEN, att jag borde tänka på hur jag blir sedd av min omgivning och vad dom tänker om mig när jag klär mig "extremt". JAG BLIR SÅ ARG! Han säger att det är bra att jag inte följer strömmen å klär mig likadant som alla andra.  Men endå klagar han på att jag ser konstig ut. Han brukar använda exakt desssa ord:
Men Tove,
ja?
ska du verkligen se ut sådär?
NU FÅR DU FAN TA OCH LÄGGA NER!
men vadå? folk kan ju tro att du är konstig eller något, du får ju anpassa din stil efter vad du ska göra. T.ex gå i affärer(han menar om jag ska gå i affärer med HONOM, då ska jag se så normal ut som möjligt så han slipper skämmas.) eller om du är med kompisar osv.
eeh, så jag ska byta stil varje dag?
nej, så menade jag inte, men du ser faktiskt lite konstig ut.

Och då brukar jag tappa kontrollen, skrika på honom, smälla i dörrar, gråta hysteriskt osv. Detta kanske händer ungefär 1 ggn per vecka. Jag fattar bara inte hur han kan säga så. Efteråt försöker han alltid översläta allt genom att säga: men du vet att du är fin hur du än ser ut. JÄVLA IDIOT! tror han seriöst att han kan säga vad som helst å sen tro att allt är glömt?! ÅHH JAG BLIR SÅ ARG.

När jag kom hem gick jag ut å gick 1½ timme. VÄÄLDIGT SAKTA. Ikväll ska jag och sis baka kladdkaka å kolla på underbara älskade. UTAN PAPPA HOPPAS JAG. han kommer bara ta kladdkaka även fast han säger varje gång när vi äter nåt onyttigt (spec jag) att det är så onyttigt och att vi är så tjocka, lata osv. DÖD ÅT DIG.

Vem ska se kent med mig på annexet den 16 el, 17 november? :)

fyfaan.

Såg just på TV lite om Afrika. En kvinna bodde i ett hus litet som ett tält med 14 barn, TVÅ av barnen var hennes , resten var föräldralösa som hon tog hand om(3 av dom var HIV-smittade från sin mamma). I ett annat hus låg en fjorton-årig flicka döende i aids medans familjen hjälplöst såg på medan hon plågades. I ett tredje hus bodde en mamma med sina två barn i 5-10 årsåldern. Barnen satt bredvid sängen medan mamman låg i så gott som död. Två amerikaner (dom som gjorde "tv-snutten") tog henne till sjukhus där hon dog 2 dagar senare. Ännu 2 föräldralösa barn. Och det var bara tre familjer dom visade.
Det berör, eller hur?

Jag kunde inte annat än gråta, förut fick jag alltid dåligt samvete för att jag satt å hade ångest över småsaker jämfört med hur dom har det. Men vafan, man kan inte jämföra sig med det. Man har rätt till att vara ledsen, arg osv. Hur dåligt dom än har det. Vi har känslor även om vi är rika.

Baby, I'm the worrying kind .

Alltså Hej :)
Idag gick jag upp elva!! JAg behöver egentligen sova ut för min förkylning, men skulle till stan med Klara, Jocke och Robin. It was kinda nice. Jag köpte 21 armband, sen ville jag köpa fler men då va dom jag behövde slut :( så jag får åka tbx nån annan dag. När vi kom ut från blue fox, eller om det var in å finn (där jag köper bamseplåster för 10 KR! XD) så hade elisabeth i fågelsta ringt å pratat på voicemail och hon sa att hon hört mitt meddelande om att jag ville ha stallplatsen osv. SÅ NU HAR JAG GARANTERAT EN STALLPLATS :D Wonderbart! Och att jag skulle höra av mig senare när jag hittat en häst åsådär så vi skulle prata lite osv :) SÅ GLAD! Jag å Klara (hitta en ny häst då kvinna) ska ha BAAAAJSKUL :D tänk å galoppera över ett fält med massa snö på vinterb, bada i kalleviken på våren och allting :D jag vet jag tänker bara på det positvia men jag ÄR medveten om allt det jobbiga så ;D haha. Så imorn ringer jag till Aud å kollar om hon har nån häst/ponny till mig. HOPPAS. Annars blir det LETA LETA LETA!

ivf. tillbaks till stan. Jag köpte förutom armband, extremt koola (fula som stryk :D) solgalsögon. typ "pilot" -aktiga, rosa bågar XD Like them very much. Ju fulare desto koolare that's right. Vi åt på mcdonalds och herregud vad det är goooott. Hjärta på det. var tvungen att åka hem rätt tidigt. För först åkte jag å papi å bror å hyrde film (The departed) sen köpte vi tacosgrejjer ¨på konsum, sen laga vi mat sen åt sen glodde filmen , den var helty okej bra :P Ska snart kolla på Underbara älskade som jag oxå hyrde. Nån som vill komma hit å joina? :D :D ofta nån läser precis NU >.< men OOOOM Så kan du med sova här :) jag är sällskapssjuk idag ;) ghaha.

Nej men, out of ideas. På fredag kommer Lollo hem :D Puss och smek.

the holiday

Idag var jag med Klara Josse & Oskar. Vi såg the holiday och jag å klara drack 3 liter cola :) vilket betyder att jag inte kommer kunna somna nu men jag behöver sova så min förkylning försvinner :( sen när oskar dragit kollade vi tre lite på jackass the movie för det var sålängsen :P sjukt roligt XD vid 2 tiden kom jag hem och nu SKA jag sova. Tråkinlägg detta, men godnatt.

jag låg på topp 25 på um en dag :P

image54 

Jag har tråkigt >.< jag vill så gärna göra något ikväll men jag vet att jag aldrig kommer bli frisk om jag inte är hemma och tar det lugnt :/ men ska nog ta en liten prommis sen för att få lite (frisk XD) luft ^^

Idag har jag kollat på OC ca 4 timmar, ätit kycklig med ris , JAG KÄNNER SMAK IGEN :) , sett stockholm boogie IGEN, haha. vad mer.. lekt lite med Ace, ska passa han två veckor till nu ! <3 sen har Felicia vart här som vanligt XD hon e lite rolig ja. Ikväll kommer en dokumentär "jag vill vara anorektisk" typ folk som har det som anser att det inte är en sjukdom utan en livsstil. Verkar intressant, 22.00 på trean :) , Jag borde städa lite nu men orkar verkligen inte! >.< ska ta en kopp te tror jag ^^ Pusshejs.

whaba

Hejj,
nu är jag hemma. inte hänt sådär jättemkt. På fredagen åkte vi hem till Mats där dom flesta var :) Träffade min kusin Rickard vilket var ett tag sen, nu har han blivit 1.99 meter :P sen sov vi hos Mats bara mina familj uten julle . mats å dom sov nån annanstans. OCH DET SPÖKADE DÄR. trodde jag hade tappat det där att jag kunde känna det, har inte känt det på två år. Men jag har väl helt enkelt inte sovit där det spökat. Nej men det var jobbigt, kan aldrig sova då. Den höll mig vaken till fem och sen klockan 7 vaknade jag av den igen. Då vaknade även min bror och min pappa. Cina tyckte jag skulle utveckla det där med att jag känner på mig sånt så kanske ska försöka hur man nu gör : P

Sen nästa kväll sov vi hos min morfar. då kunde jag inte heller sova pga min JÄVLA FICKING FÖRKYLNING! Nu är det dock värst. hela mitt huvve VÄRKER SOM FAN. jag är svullen i hela huvvet, hostar, rinner ur näsan hur mkt jag än snyter mig. kan inte andas och jag vill fan DÖ. så sjukt jobbigt. asså det här e fan värre än dom förkylningar jag brukar ha :'( ska fan sova.. om jag kan! skriver nmer imorn om jag lever >.<

jag vill bara ha tillbaks tiden med dig igen.

men snåpp.

har bajstråkigt alltså. Kan säga min dag hittils.

11.10 - går upp och käkar frulle
Sitter vid datan en timme innan jag börjar städa hamsterburen. När jag är klar spenderar jag ca en timme med att få ihop hans rör utan att det blir en öppning utanför buren. >.< Sedan har jag och min bror varit slavar. Plockat ur diskmaskinen och lagt i ny disk, vika tvätt å lägga in ny tvätt och hänga upp. Allt medans pappa står och tittar på och skäller lite när vi gör fel. Sen kollade jag på lite filmer på youtube och nu skriver jag i bloggen. jaojao.

Jag vet inte alls vad jag ska göra ikväll heller. tråka sönder mig I guess. Ge mig alkohol. har fan abstinens. När pappa å mamma storstäda mitt rum (utan tillåtelse) hittade dom 2 tomma vodkaflaskor och typ 10 ölburkar (8.5% på köpet >.<) fast dom sa inte så mkt.

Why does everyone seem to forget what it's like to be all alone?

hejs

ikväll har jag mysat med Josse. Vi såg rosa the movie och Allt om min buske ^^  båda helt okej :D så åt vi chips å choklad å drack pepsi med massa is ^^ <3 Det var trevligt. På fredag åker jag till släkten, längtar <3 ska bli trevligt , min släkt är nog den bästa man kan ha :D hursomhelst, ska sova nu, godnatt på er.

Jag älskar dig Josefine Svensson, do never forget that :D

min nya mobil! SAMMA NUMMER SOM FÖRUT!

image53   

Idag gick jag upp fett tidigt. Vaknade halv 7 men sov vidare till halv 11 typ. Sen åkte jag till moraberg å köpte den här underbara mobilen ^^ KAMERAN ÄGER! Ikväll ska jag ha filmkväll med Josefine, jag måste ringa till Elisabeth nu. HEJS!

ohja.

image52

skulle bara säga att min lugg är blå nu ;D men det blir ju fan ljusblått efter bara ett par tvättar >____< hatar den där färgen! bööööh. händer ikväll folks?!

kort inlägg

imorn ska jag köpa ny mobil. Idag har jag gjort något som gör mina änglar stolta och nu ska jag sova. godnatt!

traokdag

vart lite med klara, vi s¨g tarzan <3

men tänkte bara säga att jag skaffat en till blogg att skriva allt dåligt i. dvs inte slriva av mig här när jag mår bajs.. alltså.. fråga inte om lösen om du påverkas av mig (jag vet att många gör det) eller om du inte vill veta.... men länken är disease9.blogg.se som sagt är den lösenordsskyddad :P så fråga om du vill ha .. inte säkert att du får den dock ;D

pusshejs

arvikafestivalen 2007

Tisdag: går upp klockan 9 för att hinna ducsha packa osv, men det visar sig att precis som vanligt får jag några timmar över. efter lunch tar vi tåget från rönninge till stockholm c, vi fick lnappt plars på våra säten pga av alla våran packning. Väl i stockholm byter vi till tåget mot Oslo, fullsatt. Dessutom ganska skabbiga säten O.o . efter fyra timmar och en kvart är vi äntligen framme. vi tar en s.k festivalbuss till campingen :P Efter incehcning och en dålig vägbeskriving till Kamp mot Roger av kakan så får vi iaf upp tältet ;D första kvällen chillade vi mest, åt mackor med räkost. Senare gick eva och klara på promenad men jag blev uberdeppig å stanna i tältet.

Onsdag: en död som finns till enbart för att uttråka oss. Vi hängde i Arvika centrum typ. minns inte mkt från den här dagen alltså. Det kanske var denna dagen jag köpte svampbob glaset? hum whatever. på kvällen.. träffade vi nåt gäng att festa med, tror jag. antagligen XD gick å la oss rätt tidigt. 2-tiden?

torsdag: FÖRSTA FESTIVALDAGEN! Kom till området och blev helt ställda. såg inte alls ut som vi hade väntas oss. det såg mer ut som ett tivoli untan karuseller eller ett zoo utan djur. men det var chill. Började med att se Timbuktu :D älska på honom. senare på kvällen spelade THE ARK! <3 ddet var riktigt jävla trångt, svettigt, skrikit ocgh underbaaaart!! sen drog vi oss nog mot campingen för att fetsa :) Vid campingen träffade vi Fred, tyskjävleln fredrik och Kosmos. Roliga typer :D Fred ber'ttade nåra gåtor som jag drar när vi ses den som vill höra (A)  det måste vart denna dagen vi la oss vid 6 tiden? :P

Fredag: ja vad hände idag? juste vi badade. Det var skiitafint väder. så vi tog badbussen till en strand där vi tvättade oss osv. Och det va rdenna dag vi upptäckte att äldre män anser att vi är väldugt attraktiva. Tre killar körde med ragnningstricket "ursäkta-har-ni-ett-program"  och därefter snacka vidare. Sen satt dom ett par meter ifrån oss och Glodde sönder sina jävla ögon. Dom hade inte en tanke på att försöka vara driskreta. Sen kom en anna kille som utgav sig fdör att vara 22 men han var myyycket äldre. Så när iv hade gott muckade han lite med dom första killarna >_____< på kvällen drog vi iaf till camp uddevalla å träffade dom första 33-åringarna! :O men vi hade sjukt kul kan inte säga annat ;) men när vi va d'r träffade jag och eva en tjej som hette Anna som var så jääääävla underbar. Hon ba: jag brukar intwe gilla folk som e så unga som ni men jag verkligen ÄLSSKAR ER! ni är så jävla underbara och allting. så vi snackade å kramades och åh vad jag saknar henne :) vi var typ själsfränder. sen vid 1 drog vi iaf till infected mushroom och dansa ihjäääl oss!! Sen kom vi in på öltältet XD vakten ba: vilket år e du född? jagh: 88 (A) , så fråga hon om mitt personnummer (som jag ljög ihop) åsen vilket stjärntecken jag var åsen kom jag in (A) muah. så där drack vi lite cider å sen till min evas å klaras tält för att ha lite efterfest XD vi kom i säng väldigty sent,'

Lörag, sista dagen ;(  hela dagen ööösregna det så jag å eva gick runt i sopsäckar å platspåse på huvvet. vi blev deppiga av regnet det var jobbigt. det var en kille som satt mitt i gaan i bara tshirt och gjorde haj fajv till alla som gick förbi XD skön attityd iaf. sen drog vi till festivalområdet ett tag och på vägen dit halsa vi i oss öl som satan XD man får nämligen itne ta med alKOhol med på området. minns inte vilket band vi såg där.. jg å klara åt däremot langos å eva köpte munkar :) <3  sen tillbaks på campingen festa vi med våra grannar hela natten, vi pallade inte gå å lägga oss. såå vi var up pe hela natten. Jag och mowgli en lite charmknutte gick runt å leta öl och gissa! Vi hittade en kasse med typ 10 stycken 50 cl-are starköl ;D killen som ägde dom hade däckat i en solstol breve så vi tänkte det var bäst att vi tog dom ;D sen köpte vi langos och groggvirke oxå ute på turen :D Det som e bra är ju att allting e öppet på natten så man kan inte ba: neej jag e hungrig men pizzan stängde för 8 timmar sen som det e här i rönninge. ;D haha. sen fortfatast festen fast några tillexempel eva typ halvdäcka.

söndag: vid 7-8 tiden börjafde våra grannas vakna å packa ihop sig så vi gjorde desamma. jag packade lite saker å när jag kom ut igen var mobilen snodd!!! så jag satte mig å grina illa å svor ett tag. min kära mobil :( <3 men pappa blev inte arg iaf. så vi la oss och vilade i en park med sovsäcka osv eftersom tåget inte kom förrän om 7 timmar. sen drog vi till pizzan å käka kebab å sen till tåget äntligen. Jag å klara hitta inte våra platser idiotiska som vi är så vi satte oss vid dörrarna å luffade. sen kom biljett kvinnan å ba: men ni har ju pkatser!! å visa vart dom var CD vi hade en liten hytt med sköna säten :D <3 eva satt i en anna vagn men kom å hälsa på då och då. efter fyra timmar gick vi av i flempan och fick sjuss hem av vati :) när jag kom hem till mitt hus hade mamma gjort iordning mackor och varm oboy till mig! min söta mami det. Hon sa att jag var så lessen och trött när jag rungde. VILKET JAG VAR! Dessutom hade mutti å vati storstädat mitt rum vilket jag blev lite nervös över eftersom jag gömt öl osv i diverse lådor i mitt rum som dom hade tagit bort Xd men dom vet ju iof att jag dricker men iaaaaf :P

Nu ska jag gåå! undrar om nån orkade läsa XD hahahahaa. ^^

baah.

13.18 tar vi tå¨get från rönninge till stockholm central. Ni anar inte hur nervös jag är, får nästan ångest. Jag hatar dessa timmar precis innan. Känns som jag har massa kvar att packa men när man går ner för att då packa färdigt inser man att man i stort sett är färdig. Det jag är mest orolig för egentligen är att tappa biljetterna eller pengarna. Eller att missa tåget. Det är det värsta som nånsin skulle kunna hända, jag dör hellre tror jag :P Jag är verkligen ingen resetyp. Efter det här ska jag nog aldrig mer åka nånstans , haha.

Nej, nu ska jag gå å leta rätt på massa värktabletter för det kommer behövas. Speciellt idag. Hejdåå, ha det bäst alla här hemma, back on track på söndag XD Söndagkväll, då ska jag ta ett långt bad och sen sova i två dagar :) puss!

min packlista (om nån orkar läsa kan ni ju ge nåt förslag på vad jag har glömt åså ^^)

Tåg+festivalbiljetten+pengar+drickan
kläder:
x Mjukisar
x Jeans
x T-shirtar
x Linnen
/ Underkläder
x tjocka strumpor
x Tjocktröjor (2)
x Regnjacka
x Flipflop
Stövlar
x Pyjamas eller nåt :P
x Badkläder + handduk

x Tält
x Sovsäck
x luftmadrass (klara, kan du ta med pump eftersom jag tar tältet och Eva köket? :P)
x kudde
x hink
x brassestol
solbrillor
sopsäckar
fickkniv
(tjejor: vi köper engångstallrikar+bestick där va? :))

i necessären:
Tandborse + tandkräm
Hårborse+kam
hårspray + vax
tofsar, hårspännen
x Allergimedicin
x Ögondroppar
x nässpray
x ögonsköjl
(ey, jävla allergi :(  )
öronproppar
smink
x sminkborttagning
plåster
x pincett
x nagelsax
Panodil (men ursäkta jag har fobi för ipren)
shampoo + balsam
deo, parfym
x hudkräm

Kommer inte på något mer just nu. Jag tror inte att nån har läst detta men OM ni har så snälla säg om jag har glömt nåt (A) pusssar

hemma igen.

nu är jag hemma och cidern är oxå det. På vägen dit gick jag på helspänn hela tiden. Fattar inte vfr jag har blivit så rädd helt plötsligt?! Men på vägen hem bärde jag på ca 4 kilo så då tog smärtan all uppmärksamhet. ^^ fast innan jag gick hemifrån Josse satt jag på hennes altan å typ skakade (mest av lättnad egentligen :P). Sen tog jag mig i kragen och gick. när jag kom hem kollade mamma på väskan helt cp men sa ingenting ^^ tur det.

nu ska jag börja ta fram lite saker ¨å välja rätt väskor. Förra gången packade jag i ryggsäck som gjorde att jag ramlade baklänges när jag tog på den XD (Y) hejdåå.

Jag ska ut och åka tåg, Vill du följa med mig?
Känner du dig lite låg? Ska du följa med mig

Dårarna får stanna hemma
Tårarna får stanna hemma
Det brinner i mitt hjärta
Det brinner i min själ


Jag ska på hultsfred arvikafestivalen
Jag ska skrika mig hes och vara full och galen
älska i leran och på
bajjamajan ska jag skita ut alla mina bekymmer


(jag kommer nog inte älska i leran dock ^^)

abstinens

idag har jag sett transformers. tydligen är det fjolligt att se den? :P haha, men jag gillade den iaf så fuck off ! :D
Nu äre faan inte långt kvar tills vi åker. Jag börjar få ångest typ, kommer glömma nåt viktigt. Typ tältet eller mina ölar eller BILJETTEN! :O wah. panik. jag ska göra värsta påminnelse lapparna överallt i hela huset, XD

nu ska jag gå till Josse helt själv för ingen vill följa med mig :( JAG KOMMER BLI MÖRDAD TYP! jag kan inte gå med mamma heller eftersom jag ska hämta cidern x| fuck oxå. Julle kanske? nej hon kommer inte orka. LATA JÄVEL. jag vet inte om jag vågar låta dom ligga en dag TILL!? :/ nej jag går själv. fan ta dig i kragen Tove, så farligt är det inte, du behöver dessutom lite motion knubbis! XD går nu innan det blir mörkt (om bågra timmar ^^) hejdå!

I wanna belive in everything that you say.

Undrar hur jag hade varit om jag hade fortsatt banta ner mig då förra året. Inte för att jag tänker ta upp det igen, jag bara undrar. hade allting varit annorlunda då? om jag inte hade nöjt mig med 46, om jag hade fortsatt till 40? Mina tankar vill aldrig sluta.
Eller om jag aldrig hade färgat håret svart och gömma mig bakom massa smink och kläder? Hade jag varit en annan person då? Jag har aldrig tänkt på att om jag gjort saker och ting annorlunda så kanske allt varit bättre nu? eller sämre? Jag vet inte.

Ska försöka skriva något normalt. Idag var jag på greken med mamma, syskonen, åsa å barnen + Cam och dom :) sedan¨åkte jag med tessa och några till Ronna för att hämta en platta. Sen var jag hos Eva med Lollo. det var trevligt fast vi var rätt trötta (A) Fick skuss hem av Lollos pappa. Hon bara får alltid skuss hem. Men min mamma sover alltid och pappa bara dricker så det går adlrig för mig. Så tur att päron och moppemänniskor oftast är snela mot mig (A) Imorn ska jag börja packa lite. För jag är seg på att packa.

Sök på "hipphipp kaparna" på youtube och garva ihjäl er :)

Jag har endast 5 saker i min hjärna.

Jag är en fullkomlig egoistisk idiot.
Jag saknar dig Klara. mkt.
I augusti får jag träffa Maria
Om 3 dagar sticker vi till Arvika
Jag borde få stryk och bli mer hatad.


Ikväll har jag varit hos Eva med Anna och Viktor. Det var faktiskt riktigt nice. Vi kollade på hipphipp litegrann, det var fan kul ^^ haha. Särkilt hejaklacken, lätt min idoler from now ^^ - Ingår pizzasallad?! - nej.. -ingår kaffe?! - nej... - BUUUUUUUH! X'D

Fick skuss hem av Anna<3 Nu ska jag lägga mig och läsa min bok som jag älskar ^^ Washington D.C av Meg Cabot ^^<3 . I like it very much.

Godnatt sov gott natti natti hejdå puss.


darling?!

Han skicka sms igen. Jag vet att jag överdriver så jävla mkt och är värsta fjollan. men låt mig vara det då. Jag är verkligen rädd för att träffa dig. Det kom som en chock att du tyckte om mig så mkt. Och VARFÖR? varför i all världen skulle du gilla mig? Det finns ingen vettig anledning. Antagligen för att du aldrig umgåtts med mig ett helt dygn. Du vet inte hur jag är. Och om jag träffar dig måste jag ljuga och plågas för jag klarar inte av att såra dig. inte dig! Snälla kan du inte bara åka hem och låtsas som att jag inte finns. Jag är en fegis som inte vågar ta tag i saker och allting jag vet det! .. men.. fuck :( ..

Så nära får ingen gå.

wööeh, vfr?!

hej, nu är jag hemma ^^
Nu ikväll var jag först med Eva vid bergvik, sen kom josse. Så vi var där å pratade ^^ och igår fick jag reda på att Mario typ saknar mig äkta mkt och att han typ gillar mig å allt. Å jag har absolut inga känslor för han lixx, visst han är shysst, men vi har knappt nåt att prata om ens. Och nu ska dom tydligen komma hit imorn eller när det var. Och då kommer jag bli själv med han (om inte nån snäll ängel följer med) för jag vill inte att det ska bli så :( Han är lixx fett snäll, jag vill inte bara stöta bort honom eftersom jag nog har gett lite fel signaler :P BAAAAH. men men.. Nu har jag iaf fått tag på 6 cider och 12 öl. Det får räcka. Resten tigger jag från andra typer ^^

Asså .. det känns som hela mitt rum gungar för jag har ju åkt båt i 3-4 dagar typ :P det e lite störigt. men hursomhelst ska jag sova nu för jag saknar min säng och klockan e tre. Ska rida imorn kanske om jag pallar och hittar hästen (A) Pusshejs

Så du visslar med mig ba! XD

Guten morgen ^^
Igår kom tyskarna till Rönninge! Vi åkte till lilla irak för vi skulle kolla om systemet vatr öppet. Men det vare inte så vi åkte tillbaka till rönninge. Sen åkte vi till kalleviken och softade som fan ^^ Drack öl, cider och likör ;D, spelade lite fotboll och bandminton( inte jag dock), å inget speciellt bara ^^  Senare vid 7 kanske, kom Anna och övade sin tyska med dom! Hon var fett duktig asså ^^ Vid 9 var jag tvungen att cykla hem för jag skulle äta och packa. Åt ingen frukost och under hela dagen åt jag några bullar och en glass ^^ åsen när jag cykla hem så fick jag skiitont vid lungorna (asså den höjden) både i fram och på ryggen.. kunde nästan inte cykla :(

jaa typ.. ska snart åka till värmdö, där båten ligger.. nu ska jag packa klart och äta frukost ^^ bajs bajs.

Tjejorna: JAG SAKNAR ER SÅ DET GÖR ONT!  <'3

Och människor i de låsta tysta husen
Gläntar på gardinen och stirrar ut på gatan
Med ögon som är rädda, för allting som kan hända
Fast det redan hänt
.