hemma från öland.

Nu är jag hemma från öland! Har haft jävligt roligt vissa stunder XD Vi har inte gjort nåt speciellt egentligen. Hittat på helt sjuka historier om våra tältgrannar, tjuvlyssnat på folks samtal för att memorera det och ha något att skratta åt sedan :D Vi fick ihop en hel del. Dessvärre blir det inte dugg kul om man skriver ner det. Kanske inte så kul om man berättar heller men jag å Josse får göra vårt bästa ;D

En dag så spöööregna det hela dagen. När  vi skulle in på en pizzeria å keka så var det cirka 2 cm vatten över hela parkeringen. Så det var bara att springa och låta strumporna suga upp vattnet. Mysigt! Typ två eller tre dagar innan vi ska åka hem så kommer det två snubbar som vi spana in som fan men inte våga ta kontakt med eftersom dom var rätt gamla XD Men sen sista kvällen så ska vi typ dricka lite ute på en brygga å bada sen. Så vi typ packar värsta kassen och drar. (å dom typ kollar på oss :P) sen när vi vart på bryggan ett tag så kommer dom å sätter sig på em bänk vid stranden typ. .. sen efter nån halvtimme kommer den ena ut på bryggan i bara fillingar för att bada (MM THAT ASS ^^ <3) sen på vägen tillbaka säger han att vi kan komma till dom och att dom har some beer eller vad dom sa ^^ (Jo, dom var tyskar! XD). så vi går dit. försöker få igång en konversation men det var lite svårt eftersom att deras engelska var bra mkt sämre än våran! :O men det framgick iaf att dom bara var 21 till vår stora lycka :) så vi dricker på ^^ En skitgod likör som han hade gjort förra året och tysk öl <3 jammi. Känns som att jag blev fullast. Sen när det var mörkt blev det nakenbad :D Då fick man se assen in reeal ^^ haha.

Sen drack vi lite mer öl, och sedan drog vi till fotbollsplanen för att spela fotboll med deras volleyboll. Gick dock inte så bra för dte va så mörkt så vi la oss i en böghög och garva ^^ skitmysigt var det faktiskt. Sen går Josse och den ena snubben (Hannes) iväg å typ strular. Jag å den andra hade ju inte så mkt annat att göra så vi gjorde typ det samma. Så vi var där kanske två timmar typ. Josse å Hannes låg mest å kramades å sånt medan jag å Mario (SUPERMARIO! XD) gick runt å rökte och pratade :) sen gick vi tillbaks till tälten och hängde där. DOm klagade på svensk radio XD haha. Vi gick iaf och la oss vid 4 ^^ UNDERBAR JÄVLA KVÄLL/NATT ASSÅ :D saknar dom :( dom var fan sjukt roliga, haha. Dom skulle komma till stockholm och hälsa på i veckan men nu ska jag tydligen ut och segla på måndag så det går itte :( synd fan.

Sen idag kom jag hem och då hade Maria skickat ett mail till mig att hon ville träffas senare i sommar :D  då blev jag gladis ^^ Magnus ska flytta till sverige snart så då får jag träffa han oxå ;D jag e ju lite norsk ^^ haha.

skulle kunna berätta mkt mer, men pallar inte, inlägget  e redan skiitlång ^^ så puss å bajs.

Kommentarer
Postat av: Klara

Haha vad mysigt! Vad kul att vara ute och ragga :) Men det trodde jag inte om Josse ;). Ni verkar ha haft trevligt iaf :).
Vad kul med Maria! :D
Har saknat dig ^^ puss(L)

Postat av: Louise

Summer lovin! Hannes va ett gulligt namn :) mario också iofs. feta turen ni hade egentligen, att dom va 2 st å inte tre. ha det bäst vilket du lär ha segla arvika + maria e lite avis asså :D pusshej!

2007-07-01 @ 14:45:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback