fkglmnkfnhfg

gomorron
igårkväll var jag som sagt med Eva och Josse. först fick jag å josse vänta på eva vid station i typ 1000 år (10 minuter) ^^ sen gick vi till konsum å köpte läsk XD sen bestämde vi att vi skulle gå hem till Eva så började knalla dit. hemma hos henne började vi först tända ljus, dricka lite XD sen gick vi ner å kollade på hjälp en kvart, efter det bakade vi en drömtårta åsen gick vi till hons rum igen.. där fikade vi å drack ännu mer , ^^ sen efter ett bra tag bestämde ci oss för att gå ut en liten stund XD så vi började gå på trottoaren åså kör det förbi en bil SKIIITNÄRA trottoaren å precis när den kör förbi å är breve oss så tutar dom som fan och typ skriker :P vi blev skiiiiträdda (särskilt Josse XD) sen efter typ nåra sekunder kommer den tillbaka från andra hållet! för den har typ vänt efter kurvan, sen kör den förbi oss, vänder igen och börjar skratta värsta häxskrattet när dom åker förbi (fortfarande lika nära och lika fort) XD asså det var skumt , haha. sen när vi kom in fortsatte vi (jag?) dricka ännu mer XD haha. men vi hade iaf skitarolit. å vi spelade In i stallet oxå :P det var ett tråkit spel :D och jag förlorade som vanligt.  gjkfhjghjk

do you waaaanna be my fjoooortisboy?  

hahahha XD

åh vad pinsamt! pappa hämtade mig his Eva vid halv två och det är helt uppenbart att jag är lite lätt påverkad av Evas vodka :P
T: kan du skussa josse till den där tunneln (börjar förklara)
P: va? var då?
T: amen du vet blablabla
P: har du druckit eller?
T: nej. jag är bara trött och flummig
P haha, det tror jag inte på
T: men det är saaaaant!!!
P mm..
T: meh klockan är ju 2! inte så konstigt? kunde du skussa henne dit?
P: ja, det är klart

sen sa inget mer om att jag var "full" haha det var lite kul , men hoppas han inte nämner det imorn ^^ hursomhelst var jag hos Eva med henne och Josse, vi hade sviiinroligt! eller iaf jag hade det :P pratade en jävla massa om bajs och diaree (jag sa nog mest saker :P) åsen snacka vi om köttbulle och spagetti på outsiders XD en ENOOOORM kvinna som va tsm med världens spinkigaste klílle :P ohohoh, jag garva som utav helvete XD öh, btw, vill nån ge mig sex? XD hahahahah det där var nästan lite seriöst XD shiet jag dör. jag tror jag fortfarande är påverkad- kaN INTE skriva så bra åsådär ni vet XD hehe. Jag är skitsuugen på att läsa min bok nu, linas kvällsbok 2. så jag ska typ fixa mig åsen lägga mig å lääsa. skriver mer imorn om vad vi gjorde igår, och massa kons´tiga men roliga drömmar jag haft senaste dagarnra. En handla en del om dig Ellie ;D 

smek o knull :) jag älskar er alla så otroligt mkt. Sommaren 07 kommer bli suuper (vi ska supa som fan å den kommer bli superbra XD gahahahahahah dampbarn gå å lägg sig innan lyckan försvinner å du ligger å gråter. GODNATT!)

Idag är en saknar-dig-dag :(

Goddagens, nu har jag lov och det är jävligt äckligt skitskönt! (A)
Idag började jag som vanligt klockan halv 1 med engelska. Vi kollade på Ice Age 2 , sen hade vi svenska och då fortsatte vi om medeltiden och kollade på en film från island?! Det var konstigt ungefär. Efter skolan åkte jag och Mickis till tullinge station och köpte drickyoghurt. det var trevligt fast det var snorvarmt i bussen så det kändes lixom som sommar eller nåt, det var ju kind of sad för jag vill ha riktigt sommar istället. Men sen så åkte jag iaf till rönninge men tut-tut-tåget. Där vänta jag på Lollo , jag trodde hon skulle gå hemifrån sig så jag tänkte typ gå å möta henne, sen när jag kommer till tunneln så ringer hon å säger att hon är på station :P haha. sen en halvtimme senare än jag kom så kommer eva med tåget oxå. Så vi tre går å fikar å möter först Martina, sen Kakan, åsen Jessica faktiskt :D Fan rönninge är FÖR litet XD.

oh shitt, jag fick nästan en hjärtattack idag! För jag ev och lollo stog å hängde vi övergångsstället(haha XD å dog lite, ådå kommer såklart min mamma i bilen genom tunneln!!! Så jag slänge iväg min cancerpinne fort som FAN!, jag tror inte såg nåt XD shit asså jag dog lite grann, om hon hade märkt hade det blivit ett jävla liv å jag hade inte fått åka till Arvika :O men men.. nu vill jag äta middag så¨jag ska se ifall den klar XD pusshej!

(haha ordspråk eller nåt från medeltiden :P)
En man som är ovis och illasinnad
hånler åt allt han hör
vad han borde veta, det vet han icke:
att han ej är fri från fel.

En matglupsk man utan måtta och vett
äter så han äter ihjäl sig
ofta gör magen en man till ett åtlöje
om han kommer bland klokare folk
HAHAHA XD

att förlora dig var som att kapa ena handen.

God morgon.
Jag är hungrig men vi har inte ett skit att äta hemma. Åt en fucking bulle till frukost. Och jag missar ju lunchen i skolan på fredagar. Så jag kommer inte att få äta förrän vid 4 idag! Jisses, jag kommer dö. Får nästan slösa bort lite pengar i cafeterian i skolan. Men jag ska ju lixom köpa cigg idag åsen ska jag fika med Eve så det kanske inte räcker för jag har bara 100 spänn :P hum, får väl äta knäckebröd innan jag går till skolan. Idag har jag bara två lektioner å sen är det LOV! Shiiet, vad skönt det ska bli. Och jag kan inte beskriva hur mkt jag längtar till sommarlovet , gaah. Jag ska göra såå mkt kul :D funderar ¨på att ringa till telge hunddagis å fråga om dom behöver nån hjälp i sommar typ ^^ aja, min ena kanin (DEN SNÄLLA) rymde imorse XD haha cp grej asså. den ba hade öppnat luckan. Kanske för att vi haft den där buren i typ.. 8 år XD aja den kanske kommer tillbaka nån gång ^^ nu ska jag .. inte skriva mer för jag kommer inte på nåt. pusshej

THE BEST OF YOU!

ville inte, borde inte, skulle inte.

HEJ!
Idag har varit en rätt bra dag iaf efter skolan :)
I skolan hade vi först matte och jag HATAR SÄÄÄÄÄÄRGAAAAY! Jag å Niko (NIKO LIXOM) kommer 10 minuter försent å han öppnar dörren:
Särgay: ni är försenade..
Jag: aah tåget var försenat
Särgay: aha, krashade flygplanet oxå?
ni kommer säkert garva men det var fan inte roligt. JAG HATAR HONOM! kul att man bli tagen på allvar lixom, det VAR fan försenat.. horgubbe.
Sen på gympan spelade vi volleyboll och jag fick skiiitont i armarna för jag suger på det där så jag ville inte vara med sen för jag skulle bara förstöra för laget lixom. Så kommer Kenneth å typ tvingar mig att vara med. Mår fan psykist dåligt av det, helt seriöst. Han brukar aldrig tvinga mig att vara med men jo, nu så gör han det när jag VERKLIGEN inte vill :( men sen slutade vi iaf, för vi har fältstudier på medicinen och har därmed inga lektioner.

Så jag och Anna slängde i oss påsklunch (anna slängde i sig och satt sedan och stressade mig XD). Sen åkte vi och mahmoud in till söder och gick till.. nån sorts BUP. Där pratade vi med två psykologer och det var riktigt intressant. Vi snackade med dom i typ 1 och en halv timme. Vi gör ett arbete om melankolisk depression. Verkar läskigt. Sen åkte vi hem. när jag gått av tåget fick jag plötsligt lust att gå en omväg hem för att få en promenad XD så jag går uppför centralvägen och så ser jag en av våra bilar åka förbi mig! Så jag ringer till mamma och ba: MAMMA! Du körde förbi mig!! hon ba: öh, var är du? jag: PÅ CENTRALVÄGEN! hon ba: jag åkte inte ens där, men jag ser dig för jag åker förbi den vägen nu, ska du åka med? .. självklart blev det ingen promenad. Det var visst pappa som körde förbi utan att ens känna igen mig -.- dumhuvve :P men nu e jag iaf hemma och bdb funkar som vanligt inte -.- jag som tog två bilder över en fin sjö idag :D hum, dom kanske inte var så fina på bilderna men irl var det bajsfint :D det var utanför bup, för vi satt där å sola lite innan vi gick in. SKITVARMT! och vattnet där glittrade jättemkt :) aja, nu vill jag hoppa lite studsmatta fetersom det inte blev nån prommis :P pusshej!

Sommaren e här å solen skiner,
lutar mig tillbaka njuter av livet
knäpper en bärs å glider ner på stranden
sommar i sverige, vi älskar det här landet
släpp alting du tänker på, njut av tiden.
  (gillar den låten :P)

DU ÄR MIN PAINKILLER!

Shoho,
idag efter skolan har jag haft trevligt XD haha vilken mobbad mening. hursomhelst, först var jag hemma och kollade på pearl harbor men jag har inte lekt med nån på äkta länge så jag var lite sällskapsjuk (A) så jag  gick å mötte Lollo på stn när hon kom med tåget , vi gick hem till Klara, sen skulle klara åka till sin häst så vi gick till stn å mötte Martina :) Sen när vi hängt me hon ett tag skulle lollo hem så då gick jag å martina hem till mig å kollade klart på pearl harbor å sen kolla vi på gisslan :D Jag förstår inte riktigt den filmen men den e bra endå :P Martina gick just hem å jag e bajstrött så jag ska la typ sova eller nåt (A) jag sover så jäävla mkt, lägger mig vid typ 10-11 (hahah mobba mig inte :P) och om jag ställer klockan på 8 så ere endå skiiiitajobbigt att gå upp!! Skönt det ska bli med lov så man kan sova ut som fan xD bajsbajs.

Toarulle, toarulle, jag ska köpa toarulle
toarulle, toarulle

Tomhet

hej hopp
Idag hade jag en lektion (som igår :)) det var historia och extreeemt tråkigt så jag dog lite. Det blev typ nästan bråk i klassen pga en liten fjuttsak om vi skulle byta mattelärare eller inte. Asså seriöst vissa fick VÄRSTA dampet för att det gick runt en lista vad man tyckte å jag fattar bara inte vad det är för fel på vissa människor! Ska bli skönt att lämna den där klassen (utom vissa :P) nu är jag nästan säker på att jag byter till rönninge trots allt. eftersom att mitt hat mot rektorn och vissa andra växer sig större för varje dag! och dessutom är jag morrontrött . :P

Efter historian gick jag iväg till bussen å har totalt glömt bort att min klocka går lite efter så jag ser bussen och får springa som en jävla idiot men jag hann iaf :P Nu ska jag typ glo på film ^^

Torsdag: 10.00 matte, 11.10: gympa .. 12.10 slutar ^^
Fredag: 12.35 engelska. 13.50 svenska. .. 14.50 slutar ^^
LOOOOV :P

Vill inte tänka, vill inte känna.

image45
Guten morgen :) veti helvete om det stavas så där asså.  Idag börjar jag klockan 11.10 . skönt yeah. Då har jag bild i en timme. Sen lunch, och efter det klassråd i 20 minuter åsen slutar jag. very niice. xD Nu på morronen har jag tagit lite kort på mig själv med camen. rolit rolit. Lägger upp på bdb om nån vill se hur snügg jag är xD muaha. vill någon leka med mig idag? Typ ta en fika eller promenad eller något? det är så fint väder lixom, vill inte sitta vid datorn hela eftermiddagen :/

Nån som kollade på Anna Pihl igår? Jävligt bra det är asså! Martin har precis sagt upp sig, det är kind of sad men man lär väl se honom endå. Om han inte gör slut med Anna. aja ^^ jag funderar på att åka till skolan lite tidigare, har endå skittråkigt. pusspuss

Vårväder som fan! :)

Heej
Idag är jag typ glad tror jag :P Jag gick hem från tåget i t-shirt! Det var lixom 14 grader i skuggan, helt sjukt superskönt ;D Så när jag kom hem tog jag på mig shorts å gick å hoppa studsmatta, men orkade kanske typ 1 minut. Asså min kondition är verkligen den SÄMSTA, jag lovar! hursomhelst jag har tråkigt så ska skriva om hela min dag vilket jag inte rekommenderar att läsa för det hände inte dirket nåt speciellt.
Klockan ringer 07.00 å jag är trött som ett jävla as, funderar på att ta sovmorgon men nej jag hade lovat att gå på alla lektioner denna vecka (utom cp-matten) så 10 över 7 gick jag upp. Äter två mackor och ett glas färskpressad juice till frukost när julle kommer ner och säger att jag ser ut som en åsna. Tack Julle :P Sen klädde jag på mig, t'nkte igår att jag skulle ha kjol men imorse var det ca 0 grader så det sket sig. Efter det sminkade jag mig och sånt å sen fick jag såklart bråttom så jag drog till tåget. Där mötte jag Oskar lite.
I skolan hade vi först svenska och vad kan man säga om det? Vi snackade lite om medeltiden och det var ganska trist. Men sen skulle vi skriva 7 synder typ och sätta i en ordning vad som var värst åsådär. sen skulle vi skriva personer som passade in på varje synd (dvs typ Hitler åså) .. Min, Steffis, Sherstins och Jockes lista:

högst upp ("snällast"): Högmod , Gustav historialärare
2: Otrohet , Bernt
3: diskriminering här.. på det tog vi Rektorn :P
4: Slaveri: Sergej XD (nya mattelärarn)
5: Misshandel: minns inte vem vi tog..
6: Våldtäkt: Niklas/hagrid/hulken .. vaktmästaren ;D
7: Mord: Lena E. franskalärare ..
hahahah asså fan vad jag garva när vi gjorde de där asså XD

sen hade vi historia och jag lämna äntligen in mina frågor, hoppas det blir godkänt. TIll lunch fick vi pannkakor, mums :D efter lunchen gick jag å steff ut å rökte å pratade å hade mysigt :) Vi funderade lite på att städa upp alla fimpar som ligger därute men sen kom vi på att vi skulle bli mobbade för all framtid om vi gjorde det så nej, det sket sig det med :P Sista lektionen, matte! Höll på att somna helt seriöst. Läste min bok. (Linas kvällsbok 1&2) Jocke pekar på en bild på baksidan: Är det där förfjuttaren? XD haha. sen sluta vi och jag GICK till station, duktig mig. På tåget mötte jag ingen jag kände, det var ju lite tråkigt för jag ville leka med nån idag. aja, nu ska jag äta mellis tror jag om jag pallar x) Pusshejs!

Glöm inte bort att du är värdelös.

För mig var du den enda.

Jiha, internet har vart paj i ett och ett halv dygn men nu jävlar. det dåliga är att jag inte kunde blogga förut när jag var glad. För nu är jag inte glad längre :P och jag måste sova men jag måste verkligen blogga först åsånt :P Jocke sa just att jag var bra på det XD hursomhelst, igår var jag med Jalle oskar klara och lollo, vi kollade på OC typ. Idag har jag ridit med Klara det var skitakul :D bilder på bdb :) broder-daniel heter jag där nu för dom som inte visste ^^ iaf, vi red hallingerundan och galoppade fort fort ^^ första gången fick jag värsta kicken som jag alltid får att galoppera fort som fan :) fast andra gången var jag bakom Prima på en grusväg å det skvätte sten som utav helevet i mitt ansikte så jag blundade å kolla ner å hoppades på det bästa, sen när jag skulle kolla lite så läget va under kontroll så märker jag att Alex är i arslet på prima å precis försöker springa om XD haha det var skitkul utom att det gjorde ont med alla stenar ^^ Sen när vi kom hem mockade vi typ åsen åkte vi hem. åt som en häst (hahahaha) när jag kom hem, var skitahungrig, är inte van att anstränga mig sådär mkt XD (tydligen inte Alex heller han var assvettig typ :P) .. sen badade jag bajslänge tills Julle ropar att OC börjar, så jag var tvungen att stressa upp ur badet, duscha av allt skum å sätta mig framför tv:n blöt och kall!

Igår köpte jag Linas kvällsbok 1 och 2. den e rätt jobbig och jag känner inte igen mig ett skit som alla säger att man ska göra.. "plötsligt kände jag ett pirr i muffen och ville bara ställa mig mot ett träd och gnugga mig mot det" WTF?!?!? haha :P Ganska pinsamt att läsa den där men aja, lite kul är den iaf.. har köpt två linnen oxå, och två par leggings, och en "tiara" :p skitgullig tkr jag inte för att nån annan tycker det men jag skiter iii :D D så det så! jag tror jag måste sova nu.. puss hej

I remember the smell of your skin
I remember everything, I remember all your moves
I remember you.

Toxiiiic

hahahahaha jag lyssnar på britney spears XD
Idag började jag halv 1, när jag kom till skolan skulle jag ha engelska och svenska men så säger Ville att vi inte ha nån svenska men jag trodde inte på han för han säger så varje fredag när jag kommer :P men så frågade jag anna å vi hade ingen svenska den här gången!! Så vi hade en lektion bara :) men jag hade lixom gjort svenskaläxan för en gångs skull!!!! SÅÅÅÅÅ irriterande typ lixom :P men sen efter engelskan gick jag å anna å mahmoud å jobba med vårt arbete på medecinen om melankolisk depression ;D

oh jag måste bara säga: Nu lyssnar jag på Robert är en neger :DDD den äääger! hihih. asså shit jag måste gå å bajsa :P haha. Har endå inget vettigt att skriva , utom att jag är jätteglad idag! :DDD hih. Pusshej

Robert ääär du neger?
Ja, jag kommer från negerland.

Måste sluta drömma.

SHOOO
Idag mår jag lixom rätt bra :) hih. Inte för att jag har nåt att berätta.. Har vart i skolan idag, yey! Hade matte och fick en utskällning igen. Jag får det typ varje dag :D -.- Sen på matten var jag inte med, men Kenneth verkar typ.. älska mig ^o) så fort jag inte vill göra nåt så ba: neeej asså du behöver verkligen inte och bla bla XDD aja det är ju bra att nån lärare gillar mig iaf :) Sen hade vi medicin och det var skiiitkul! Vi gjorde HLR på såna där dockor (som för övrigt kostar 20 000 spänn! det är för att det lixom ska funka som på riktigt när man andas i dom XD) Åså sluta vi typ en timme tidigare å jag skulle hämta Axel å Fia på dagis ganska mkt senare så jag gick ut å rökte för att ha nåt å göra :P Sen orkade jag inte vänta så jag kom å hämta dom tidigare :) Felicia blev sketaglad typ :P

asså lixom idag var rätt bra dag för 1: jag har gjort en läxa. och 2: Jag skulle skära upp en macka och den blev helt PERFEKT! asså jag blev äkta glad för lixom dom brukar alltid bli snea eller för tjocka typ, men den blev lixom skiiiitbra :DDD Bästa mackan jag nånsin har skärt :D thihi. Nu ska jag sova e trött som arsle (I feel like a perfect arse, hahahahah XD)

Och alla känslor slog å sprängde
hela vardagen full med hål
i en tid då inget hände
i en stad som alltid sov

Berusat.

VAD HETER DU?
Tove
VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
Svart
VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Maria går på vägen - imperiet
VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
satt vid datorn, kollade på TV
HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
Molningt som fan :(
DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
Oskar
DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
Klädstil ^^
HUR MÅR DU IDAG?
Ganska bra faktiskt :)
VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
Olika, cola light, kaffe, öl, vatten :)
FAVORITSPORT?

RIDNING :DDDDD
HÅRFÄRG?
Svart ^^
ÖGONFÄRG?
Grå -.-
SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
Tycker båda är skiiitfina :)
SYSKON & DERAS ÅLDER
Micke 14 Julle 11
FAVORITMÅNAD?
Juni tror jag :)
SENASTE FILMEN DU SÅG?
hum..minns inte ^^ JO! madagaskar xD
FAVORIT DAG PÅ VECKAN
Lötrdag
FAVORITHOBBY?
Vara med kompisar
ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
Skulle tro det XDDD
FAVORITLÅT(AR)?
Just nu: Drifter med BD
SOMMAR ELLER VINTER
Sommar.
KRAMAR ELLER KYSSAR?
Kramar
CHOKLAD ELLER VANILJ?
Choklad.
HUR BOR DU OCH MED VEM/VILKA?
Villa med päron + syskon
VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
Deppiga >< :P
HUR SER DIN MUSMATTA UT?
Ljusgrå dell ^^
KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
Japp
ÄR DU ROMANTISK?
vet inte :P
SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
Ja absolut
VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
Gå te skolan  å sen bio på kvällen :D


SENASTE PERSON SOM...

Sov i din säng: Jag :O
Såg dig gråta: läkaren
Du hånglade med: Sapht ..?
Skällde på dig: Mamma xD
 

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...

Gråtit: Nej.
Köpt någonting: Cigg
Blivit sjuk: Nepp
Sjungit: haha tror det var Hallie's song ^^
Sagt "Jag Älskar Dig":  inte jag tror
Velat säga till några att du älskar dem: typ inte :P
Träffat någon ny: nääSaknat någon: Ja.
Kramat någon: jojo många xD
Kissed someone: näpp


SENASTE....

Låt du hörde: Hallies song med eminen (lyssnar på den nu :P)
Drink du köpte: Aldrig köpt nån drink :'(
Sak du stal: Julles Parfym :)
Mat du åt: Chokladboll


TILL ALLA:

Jag bantar inte
Jag älskar mig själv
och mitt utseende
Jag är mår alltid skitbra
Jag har aldrig ångest
JAG ÄR BÄST!

Om 2 veckor och en dag kommer Elli hit! Asså, att ha dig betyder extremt mkt för mig ska du veta. Du är fin och söt perfekt och BÄST!!! Fatta gumman, jag kommer vara din vän så länge du vill . Längtar som ett as. När du kommer ska jag krama dig hårt och LÄNGE! fuck off era as, jag å elli klarar allt som heter saknad så länge vi har varann (L)

En himmelsk drog

                                       En himmelsk drog

Är hemma idag också. Fan jag kan inte ens njuta av det för jag skäms så mkt. hur kan jag vara så svag? Imorn och på fredag ska jag gå på varenda jävla lektion, vad det än krävs! Om jag så måste låsa in mig med en påse och göra andningsövningar. JAG SKA KLARA DET! 2 ynka dagar! Fredag är dessutom halvdag. åh, jag hatar mig själv, misslyckade jävla tönt.

Sov ca 12 timmar inatt igen. Sover inne hos Julle å har gjort det hela veckan faktisk :) bäst för oss båda I guess.. Jag vill inte vara ensam längre för jag litar inte på mig själv och Julle har alltid hatat ensamheten. För vi har varann ;)  Idag har jag kollat på TV, tagit massa egopics som jag ska lägga upp när bdb börjar funkar, suttit vid datorn men inte alls mkt faktiskt.

Igår var jag och red, det gick ganska jättedåligt, hon var ovanligt stel och hård i munnen som hon inte alls brukar vara :( men det var väl jag som spände mig eller nåt av nån anledning. hursomhelst, det var kul å träffa lite folk iaf :) Innan det var jag lite med Martina oxå :) hum, ska kolla om det går att komma in på bdb nu -.- Bye

I'm lost without you.

Hejsan
Är hemma idag. Fan jag måste sluta skolka seriöst. Men lixom jag var hos läkaren åsen orkade jag inte åka till skolan för att ha en lektion , bild lixom?! Och var rätt shakig oxå. Höll på å få panikångest därinne (fan jag får det rätt ofta nuförtiden) så jag fick nån lugnande grejs.. :S funkade iaf, lyckades andas normalt typ :) sen åkte jag hem iaf , åt lite lunch, satt och grina till extreme home makeover xD Asså jag grinar typ varje gång jag kollar på de xD
Jag har tråkigt som fan. Vid halv 5 ska jag åka till stallet, måste åka kommunalt vadfaaaaan. ORKA! men får skuss hem iaf, alltid ngt. ååh, ankan tvingar mig att ta bort en kommentar som hon skrivit i bdb å min internet e uppknullad så jag måste logga ut från bloggen. Pusshej!

Älskar den här låten ;D

Oh yeahiyeahiyeahiyeah
I went to a dance
but I didn't get any friends
makes me all sad inside
but I'm Luke Skywalker
You bet I am
I'm Luke Skywalker tonight
I wanna be Luke Skywalker oh yeah
oh yeah
oh yeah
oh oh
I fell in love with a girl
but she had a boyfriend
I tried to get her for a while
but now I can't stand here anymore
'cause I'm Luke Skywalker
oh yes I am
I wanna be Luke Skywalker tonight
oh yeah
Luke Skywalker tonight
oh oh
oh yeah
oh yeah
oh yeahiyeahiyeahiyeah
I'm going to that dance
'cause I got so much time to kill
oh wowowowow
and I'm Luke Skywalker
oh yeah tonight
oh yeah
oh yeah
oh oh oh
Luke Skywalker tonight
I wanna be Luke Skywalker
Yeah
oh laalaalaala
oh


BRODER DANIEL SÅKLART :D

Jag stod bredvid och såg hur allt bara vände.

Hejhopp
Idag var det skittrist i skolan. På vägen hem möter jag Lollo på perronen i rönninge. Som vanligt har vi suttit några meter ifrån varandra för att sedan ses när vi går av :) Så vi gick iaf och fikade åsen gick vi hem till henne i ovädret. Vi hade sviinkul men tyvärr var jag tvungen att åka hem tidigt och hon behövde plugga också. Men vi kollade i en gammalkompisbok (jag dooog av garv xD) åsen satt vi lite vid datorn å garva lite till xD Juste innan det gjorde vi kaffe också! Lollo kommer bli en kaffemänniska, moahah :) Men erkänn det ÄR ganska gott om man tänker efter (A) Nu ere tydligen käk här hemma, pusshejs

Jag skämms för att be, jag skämms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra.

The damage is done.

Gomorron
Jag har bajstråkigt.. sov ca 13 timmar inatt, det var skönt. Spydde igårkväll igen. Jag hatar panikångest! Sen låg jag i sängen å lyssna ¨på james blunt å väntade tills nåt hemskt skulle hända. Vilket aldrig hände förstås. När jag gick upp för att äta frukost satt hela min familj där och åt lunch -.- hatar att äta frukost med värsta folksamlingen.

Igår var jag hemma hos Kakan ett tag. men viktor åkte hem vid halv 12 å jag ville ju såklart ha skuss så jag åkte med. Gjorde ändå inget vettigt där. satt bara och var ful och tråkig :) så mig. Och Lollo: Du ringde mig kvart i 3 på natten , tack så mkt :D :P Hittade du dina cigg sen eller?


You let me drowning in my tears.

Lägg dig ner och dö.

Gomorron :)
jag har absolut inget vettigt att skriva. Jag saknar så jävla många personer nu :/ Eller egentligen bara 4 men endå. Fan vad jag hatar vädret. undrar när våren kommer tillbaka.. kanske är det bäst att jag skriver en bok om mitt lilla svenneliv. Min pappa var störst å starkast, back in the days. Ikväll blire middag med hela feta familjen (dvs vi + åsa, axel å fia  ;D)  mysigt :) Jag kollade just på leende guldbruna ögon på ettan x) rätt skön. hejdå bloggen xD

Biter ihop vid handleden
river ett tygstycke och lindar trasan runt venen
börjar skratta, bilen kommer och du är glad att du lever...

kärlek.

heejsan
ikväll har jag vart med rebecka och ellen :D + niko dåra xD och sen vid halv 2 kom hennes pojkvän mattias som var supergullig ;D hursomhelst, ´vi har först vart lite med eva och kollat på lets dance och druckit nån jävla skit ;D sen ville vi ha mer så vi gick en promenad hem till meg å hämta bärs xD då gick eva hem :( sen gick tillbax till rebecka å fortsatte att dricka som jävla grisar xD men jag hade grymt kul iaf :DD haha jag kommer typ inte ihåg nåt speciellt faktiskt, lite tradigt men aja... det var kul endå. jag vill sova men det snurrar som fan å det går typ inte att sova då. bajs på mig xD klockan e fan halv 4. hittade lasagne när jag kom hem, det var trevligt,,

Juste annars idag.. började halv 1 så när jag satt å vänta på tåget mötte jag josse som slutade vid 11 eller nåt. så hon följde me mig till skolan å vi hade en lektion sen skolkade jag sista lektionen xD vi åkte in till söder å glodde lite, sen möte vi eva å vi gick till burger kimng å satt där i några år. ^^ sen gick vi till söderhallarna å lgodde lite å sen till bion för vi skulle se en film. men vi kom inte direkt överäns om nåt , sen bestämde vi att vi skulle se Se upp för dåraarna men drog lixom Josse :S så vi bestämde för att inte gå på bio alls :P så få ringde vi till hon  å sa att vi skulle komma till tåget å på vägen dit , gissa vem vi möter? ANN-BRITT URINSTRÅLE ! xD hahaha. så vi pratar lite med henne å hon kom ihåg mig men inte Eva xD sen ser hon att jag röker å hon ba: Nej, nu kommer åsa och lasse bli besvikna! hahaha xD klockrent!
hursomhelst, nu ska jag gå å sova, pusshej

Utan vänskap, ingen kärlek
utan kärlek, ingen vänskap.

men nu är det försent

Hej bajsbarn!
Jag har äckeltråk och jag ska snart gå till station å köpa cigg å sen åka till skolan å ha bajsengelska och sen svenska. BAAAAJSAAAAAAAAAAAAA! jag hatar skolan väääldigt mkt. å jag har damp idag. tehehehehehhehe. asså jag fattar inte vfr jag är hyper jag har nog sovit för mkt. dom senaste nätterna har jag sovit typ 10-11 timmar xD men sug mitt anushår där man kan sola :D BABYLONSJUKAN HALLÅ DAAAAH! xD asssååååå idag ska jag till stan igen som vanligt xD sen ska jag hem till becca å ha lite rolit å sen ere ju helg idag som alla vet typ :D så jag vette fan vad jag annars ska göra, leka i regnet :D  DET E NÅT SORTS MIRAKEL (8) asså jag har äkta dampet nu asså, vilket cp inlägg, PUSS O KRAM!

fanjävlahorbajsskithelvete

Fyfan vad jag hatar mig själv alltså. HATA HATA HATA HATA! dmsklfmsdgkfdhursomhelst, idag har jag varit i skolan på alla lektioner. Tummen upp för mig -.- När jag kom hem mådde jag skit, hoppade lite studsmatta sen gick jag in och mådde ännu mer skit.. imorn ere iaf fredag och då ska jag in till stan med Ev.. sen kommer helgen å då skare bli kallt och regn. YES! jag kommer må så jäävla dåligt i helgen så det finns inte.. å tänker inte säga vfr .. JAG HATAR ALLT DET HÄR!! :'( åså skare bli skitväder så då kommer jag må ÄNNU sämre. ååååh, jävla skitdag ><

The worrying kind

Tror jag håller på å bli kräksjuk eller nåt :S Mår illa och är helt klen typ :/ aja vi får väl se om jag spyr under natten..
Idag vaknade jag vid 9, gick upp å duschade sen drog jag till station å mötte  Martina. Vi åkte till hennes skola en lite stund å sen drog vi in till stan och gick runt :) efter nåra timmar mötte vi Maria å gick å fikade :) Sen efter det skulle Martina snacka med en snubbe på en bar/resturang typ så vi gick dit. typ då jag började må dåligt :S då åkte vi iaf hem till rönninge å mötte Danne på tåget som gick runt med en jävla juice som vanligt ^^
När vi kom hem satt vi å luffa på en bänk å jag åt en macka för jag trodde att jag var så klen för att jag inte ätit nåt på hela dagen typ. men det hjälpte inte,.. sen när jag kom hem satt jag vid datorn å annars har jag inte gjort nåt idag. Pappa har bokat resan nu iaf :D :D så den 24 april åker vi till Mallis! tihi. ådå kommer dte vara vaarmt där oxå! längtar!

Vilken färg har själen älskling?

har tråkigt

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har genomgått en allvarlig operation. (hum kanske inte så allvarlig men det finns ju alltid risker xD)
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna. (haha xD)
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat. (betyder det åka skidor? ^^)
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[x] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ]Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande



RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.( haha xD)
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ x] Jag spelar datorspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x]Jag är bra på att minnas namn.
[x]Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

Dagarna rinner, åren bara försvinner

Hej. inte lika glad idag som igår :( men en sak är jag glad för: Jag fick äntligen kameran! Eller fick låna den. Så idag har jag bara lekt lite, tagit bilder i skogen härutanför några stycken. skitroligt. tog en som jag blev rätt nöjd med faktiskt :) Lägger upp senare.. funderar om jag ska ta lite bilder i stallet å lägga upp allt samtidigt *-) asså jag vet inte hur jag ska göra imorn, för jag e lite halvledig. Först skulle folk ha historiaprov ådå behöver inte jag komma eftersom att jag blir särbehandlad (på ett bra sätt) men un har dom flyttat det men jag kan ju låtsas som att jag inte visste det. Men å andra sidan fick jag min frånvaro-rapport idag och jag har 22 % frånvaro :S hehe :P Det var äkta pinsamt för jag satt i cafeterian med  Steff idag när vi hade 2 timmars håltimme typ åså hade jag lagt rapporten på bordet åså kommer nåra av hennes killkompisar å¨dom ba: SHIIIET vems ede här? jag ba: heheh,. min xD å sen kommer typ två till å BÅDA ba: OMG; vems?!?! :P haha  .. hursomhelst.. jag å Steff gick ut sen åså ser vi en liten hund som srpinger lös på vägen :O så vi ba shiet å den hade inget koppel eller nåt å ingen ägare var där.. så vi springer efter den å försöker fånga in den men den va skiiiitsnabb. å mitt på vägen oxå, bilarna kör som dårar där :P Men vi fick iaf dagens motion vi sprang enda till huddinge vafan, haha. sen tappa vi siktet å gick tillbaka. när vi nästan e framme ser jag att jag har tappat tiger från min väska så vi går tillbaks å jag har tappat läääängst bort:P lite irriterande men aja..
sen hade vi engelska å bild å sen lunch, då köpte jag å steff mackor i cafeterian å hade picknick i det fina vädret ;D sen mentorstid å sen sluta jag såklart :D så nu funderar jag på att göra mig nåt mellis *-) pussbajs

Det händer alla, det vet ju alla
jag trodde aldrig att jag skulle falla.
Det gick så lätt och sen så fort
som att passera nån sorts himmelsport.

Du har allt utom en get.

Heej :)
Idag är humöret lite bättre. Trots att jag gick upp halv 6 imorse för att åka till Forsmark med klassen xD. Det var riktigt tråkigt där faktiskt. Men på bussen dit och hem hade jag roligt med Jocke och Mickis. :D hih. Snacka lite med maria idag me :) då blir man alltid glad. + att det var världens superväder! Jag har gått utan jacka hela dagen. enda gången jg frös var när vi stod vid skolan å vänta på bussen klockan 7 på morrnen ;D men sen när vi åkte hem stog jag på perrongen å frös inte ett skit! tyvärr ska det inte bli lika varmt resten av veckan. däremot vet jag detta:

♦  Våren och värmen ÄR verkligen på väg, temperaturen kommer stiga flera grader dom närmsta veckorna.
♦  Mars, April och Maj kommer bli ovanligt varma i år
♦  I sommar kommer medeltemperaturen stiga med drygt 2 grader!

DET NI! :D :D moaha, kommer bli riktigt skönt :) Längtar. hum, man mår bättre av att längta till saker.. dfr måste jag lista upp det jag längtar till-
Onsdag: ska träffa Maria!! :D
vecka 14: påsklov, daaah :P
1 april: allmänt kul och vårigt ;D
5 april: fyller år!
30 april-1 maj: LEDIG!
17-18 maj: leedig igen :D
8 juni: SLUTAR SKOLAN!!!!!! :D :D
13 juni: ska på julles avslutning :D hihi :P

Nu ska jag sluta skriva massa crap ^^ har hoppat studsmatta idag det e roligt. fast jag känner mig så tom efter. det e lite läskigt. Kan börja hoppa istället för att skära mig :P fast.. nej.. vi får se hur det blir med det där. Just idag är jag åtsminstone glad :) Pusshejs


Don't tell me it's not worth dying for.

Jag vill inte finnas, jag vill inte att världen ska finnas. Jag vill att jorden ska dö ut. NU!
Just nu lever för dig. Att få träffa dig¨på onsdag. Jag vet hur mkt jag kommer sakna dig, hur länge jag kommer gråta, och hur många sidor onödigt skräp jag kommer skriva om mig själv.. när jag kommer hem. Men det äre fan värt. Att känna din trygghet igen, med dig mår jag bra. Längtar så extremt mkt, men samtidigt vågar jag inte göra det egentligen. Om det av nån anledning inte blir av. Jag kommer gå sönder om möjligt ännu mer.
Shit vad jag önskar att det här ska ta slut nu.. alla frågar alltid om jag är beredd att kämpa för att må bra. Visst självklart. Om jag bara visste vad det är jag ska kämpa för! Läste ur gamla dagböcker

September 2002: Jag är så jävla ful och fet och helt misslyckad!  Jag hatar mig själv, vill faktiskt DÖ! Önskar att nån kunde hjälpa mig....

april 2004: Försöker låta bli att tänka i skolan. Gråter ut hemma istället. Tror jag har gråtit mig till sömns flera dagar i rad nu, känns som att ingenting nånsin kommer bli bra!


Blev ganska chockad, minns inte att jag skrev det där första när jag var 12 år! Men fattar ni vad jag menar. JAG MINNS INTE HUR LYCKA KÄNNS! Jag vet hur det känns att skratta när nån säger nåt roligt. Men jag har aldrig skrattat bara för att jag är lycklig. Eller lyckotårar? Är det nåt jävla påhitt eller? Jag önskar mig ett perfekt leende och renhet.. <3 . Nu vill jag bara vara luft och inte finnas till. Orkar inte vara till besvär längre. Jag är endå bara ful och tråkig..

Shenna

Idag har jag vart i kungens kurva med mami å julle. Mami kollade mina armar imorse, ren tur för mig att jag bytte ställe igår -.- jisses. hursomhelst. jag fick ett linne, en tröja (BURTON) som jag ska ha som jacka :P å ett par billiga skitskor men dom e fina endå :P Sen drog vi till ikea ådär mötte jag Rebecka! Vi möttes igår på station oxå, värst skumt :P öhh blä bajs i helvetet jag orkar inte skriva, hejdå


You're breaking my heart.

Blev familjemys framför melodifestivalen. Vi hade riktigt roligt! Christian Luuk är fanimej min idol. (efter Ola Salo, jag har blivit kär i honom, har ni sett när han ler eller?! hahaha) hursomhelst, garvade hela showen åt skämtet i början:
Idag delade dom ett ut ett pris till Världens finaste väder
Och priset gick till... : Fint väder!
hahaha klockrent asså ;D fan min humor lätt!

Bidragen då.. ganska nöjd med vinnaren, hejade nog mest på Måns men det kommer gå bättre fö r the ark i finland I guess .. men jag fattar inte vfr Sanna Nielsen var med. Jag å pappa satt å snacka om hur dåligt, töntigt och USELT hennes framträdande var!  Låten sög, arrangemanget sög, HON sög. Jisses :P
(Jag diggar Marie Lindberg, har laddat ner låten just, den är fin. Saknar dig)

Du stryker fingrarna lätt mot min kind 
och i ett ögonblick, då allt står still
så får jag en chans att säga
allt det jag aldrig sagt.
så får jag en chans att ge dig
allt det du aldrig haft.. men jag är för feg.

Baaajs

Jag längtar INTE till sommarn. inte inte inte. ÅNGEST! Våren längtar jag till, mkt mkt :) Men inte sommarn, åååh fan :( vill inte. Alla kommer bli äcklade å typ glo på mig . fan vfr är jag så fet för >< fkdotgfdgfkh
Idag har jag promenerat en timme och hoppat studsmatta 15 minuter. å andra sidan har jag ätit massa onyttig äckelmat så spela roll. och mer kommer det bli eftersom jag har den där "dagen-är-ändå-redan-förstörd.känsla" BAJSBAJSBAJS.

Jag hör dig viska om väninnan
som vågat språnget över bron
i din version blir hon hjältinnan
som om det handlade om mod 

Jag blöder för er nu
det går över, det går över,
det går aldrig över... 
Jag behöver någonting nu
som bedövar, som gör att det går över

sick of being sick.

hejsan, jag är egentligen skittrött men jag har något slags behöv av att blogga varje dag så jag tänkte bara skriva lite kort. Sorry för mitt inlägg igår. Panikångest senare as always. hursomhelst, idag var jag hemma, satte upp stidsmattan faktiskt. hoppade lite, ätit mkt idag :( efter middagen spydde jag. dumma mig. menmen, efter det hade tydligen Carro nånting hemma hos sig som man inte fick komma till så jag kollade på vänner med Klara och patrik :) tur att man har nån iaf ;D Fast jag förtjänar egentligen inte det men aja...
nu ska jag dra in till um å¨skriva av mig lite skit , sen sova. hejs!

FAAAAN :'(

Det funkar fan inte!!! nu på kvällen har jag ätit massor!! ALLTING E FÖRSTÖRT! AAALLT! Allting är meningslöst och självmordstankarna har krupit in i mig igen. Inte för att det gör mig nånting. Jag har en vän som är ärlig. som säger rakt ut: ja, du är tjock, ful, misslyckad och alldeles värdelös.
Hoppas på att bli ett med min vän nån gång framöver. Vet inte hur länge jag orkar med detta.


Syrran: trots att vi bråkar mkt och att du är världens bitch så har vi ändå så jääävla roligt när vi e sams. Jag vet att du aldrig skulle svika mig. Du är bäst min lilla gumma :) <3Tidigare idag hade jag bara en enda tanke i huvudet: spelar ingen roll hur jag ser ut, vad jag väger eller hur bra jag är, BARA JAG FÅR VARA MED DIG! <3

gaah hur ska jag göra ><

Frukost: ½portion gröt (46)
Lunch:2 knäckebröd , ½ äpple (130)
Mellis: ½ portion gröt.(46) 10 russin (~15) (VAFAN JAG GLLAR JU INTE ENS RUSSIN?!?!)


Asså det märks att jag äter liite lite för min hjärna börjar fucka nu. Idag satt jag å tänkte: vfr gör jag detta nu? Varför inte en månad innan "bikini-säsongen" för jag vet att jag kan gå ner snabbt om det behövs. Sen när min mage skrek efter mat gick jag automatiskt å tog fram choklad men jag hann hindra mig själv :D stog å kolla på den och tänkte kolla på innehållsförteckningen hur många kcal det var men det fanns inga och då vågar jag defentivt inte inte äta den! om jag nu äter nåt så jävla äckligt måste jag åtminstone veta hur mkt smuts och äckel jag stoppar i mig.
Men hursomhelst.. jag vet inte om jag kommer klara helgen :'( tänk om jag lyckas förstöra allt?! Typiskt mig..

oh haha jag måste bara berätta. På måndag ska våran klass till forsmark! xD vi ska samlas vid skolan KLOCKAN 7!! För dom har bokat en buss till oss (det tar två timmar att åka dit) såblabla.. å vi ska vara där hela dagen och ha tråkigt å det finns typ resturang å cafe å allting där :| :'( fuckfuckfuck. jag vill vara sjuk igen >< aja nu ska jag sluta vara negativ

Idag var vi på naturhistoriska. det var ganska halvroligt :P jag var trött. vi typ ah gick där å kolla hjärnan åde.. sen i slutet vare bara jag, mickis anna, jocke å fröken kvar. vi kolla på dinosaurier å dom lura mig :( det var en liten ödla där å dom ba: kolla den där lever! fan dum som jag är går jag på det oxå >< sen efter typ nån minut dom ba: kolla nu rör den på sig! Jag: men ååh det är ju en robot typ :( what a dissapointment. :P ... Asså seriöst, vad ska man göra ikväll?!? Pissigt väder, inget på tv(?).. jag har typ tröttnat på datan, finns ju inget att göra >< .. nu kommer snart cityakuten. pusshej

Jag vakar över dig som gud över jorden.

Jag behöver dig..

Frukost: en fjärdedels portion gröt + 1 banan (122)
Lunch: -
Mellis: en macka med lättmargarin(90)
Middag: Två matskedar soppa (~15), en ananasskiva och ett litet glas med smoothie ( 115)

Idag har varit en riktigt tråkdag. Har glott på vänner, babylonsjukan och stallkompisar. Annars sovit och suttit vid datorn. Imorn ska jag gå utanför dörren för första gången på hela veckan :P jag har faktiskt ingenting att skriva, mer än att jag vill dö dö dö. Gud vad roligt :) Pusshejs

I hurt myself today
to see if I still feel.
I focus on the pain,
the only thing that's real..

Utan dig är jag borttappad.

Frukost: - (sov ;D )
Lunch: En smoothie (170)
Mellis: ett knäckebröd med ost (11) + te (0)
Middag: en matsked makaroner(~50?)  och en halv falukorvsbit (34)

Övrigt: en godisnapp(15?) och ev. nåt litet ikväll.

hum , idag har jag som sagt varit hemma. mår trots allt lite bättre, har bara 37.8 men mamma sa att jag kunde vara hemma imorn oxå TACK GUD! Sen på torsdag ska vi till naturhístoriska typ hela dagen med medicingruppen :D *mina favoriter såklart ;D* (jag var där i helgen så jag kommer typ äga alla xD). sen ere fredag och då har jag ju bara två lektioner. Jisses vilken soft vecka detta blir alltså. ååh jag har ont i magen >< jag KAN verkligen inte äta... beror nog på att jag e sjuk .. hursomhelst , jag längtar tills den 14 mars. gooosh jag ska KRAMA IHJÄL DIG!! (L)(L) :P .. nejnej fuck me jag är ful som stryk och jag skämdes vid matbordet idag för att jag är så ful och fet >< jag  skämdes verkligen , vad är det för fel på mig? xD blabla jag är trött okej?!

Ge mig kontroll över min tid,
släpp alla trådar som nu styr mitt liv.

39 grader :(

Första gången på typ år och dar som jag e hemma pga att jag är fysiskt sjuk ^^ När jag gick upp imorse snurrade allt som fan och mitt huvve kändes som värsta svullobomben typ ^^ så jag gick å kolla om jag hade feber å då hade jag typ 39 grader! så jag gick å la mig igen och sov till klockan 3 xD sen gick jag upp , kollade på Saw2 och annars har jag inte gjort nånting idag.
Frukost: -
Lunch: -
Mellis: ett knäckebröd (35) ett glas mjölk (100)
men bla bla , anledningen till att jag äter så lite e för att jag är sjuk. Ska äta bättre när jag blivit frisk sen ^^ 

I miss you, miss you so bad.
I don't forget you, oh it's so sad.
 

Det stämmer fan! xD iaf på mig. ^^

HOROSKOP

Vattumannen (21/1-18/2) 
Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet. Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker att du är ett jävla svin.  

Fiskarna (19/2-20/3) 
Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvud. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är folk du möter förbannade. Du är snarstucken.  

Väduren (21/3-20/4) 
Du har livlig fantasi och tror ofta du är förföljd av Säpo eller PRO. Du har lite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har. Du saknar självförtroende och du är en allmän nolla.
  

Oxen (21/4-21/5) 
Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan. De flesta tycker att du är envis och tjurskallig. Du är bara en jävla kommunist.  

Tvillingarna (22/5-21/6) 
Du är intelligent och snabbtänkt. Folk gillar dig eftersom du är bisexuell. Du tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad du ger. Det innebär att du är en snål jävel. Tvillingar är ökända för incest.  

Kräftan (22/6-22/7) 
Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad sate. Du skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltid kommer att gå på A-kassa och tära på samhället. Alla som sitter i fängelse är kräftor.  

Lejonet (23/7-23/8) 
Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex.  

Jungfrun (24/8-22/9) 
Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnar ofta när du knullar. Jungfrur blir bra bussförare och hallickar  

Vågen (23/9-23/10) 
Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten. Är du man är du högst sannolikt bög. Dina chanser till anställning och bra lön är lika med noll. De flesta kvinnliga vågar är horor. Alla vågar dör av könssjukdomar.  

Skorpionen (24/10-22/11) 
Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade.  

Skytten (23/11-21/12) 
Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en vårdlös tendens att blint lita till turen eftersom du är fullkomligt talanglös. Majoriteten av skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit.  

Stenbocken (22/12-20/1) 
Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en feg fjolla. Ingen stenbock har någonsin betytt något. Du borde ta livet av dig.
  

Toxicity

Hej hopp
Igårkväll var vi hos Danne och hade allmänt roligt :D orkar inte skriva ner några detaljer. Men jag träffade iaf sapht , det var på tiden xD och förresten , VEM HAR MIN TÄNDARE?! :P nu fick jag ont i huvvet bara för det >< .. ivf igårkväll skulle Klara sova hos mig (eller aa asså hon gjorde det:P) så skulel vi gå å hon ba-: ööh,  ja väntar därute . Sen lyckades jag på nåt sätt förtränga det så jag bara satt kvar där inne :P Sen efter ett ganska långt tag ringer hon jag ba :shieet. Så jag går ut åså står hon där typ halvt ihjälfrusen xD haha vad snäll jag är alltså. Men sen kom vi iaf hem.. vid halv 3-3 nån gång.. :) så vi sovde till halv 11 ungefär. äkta tidigt ju för att vara oss :D höhö. hursomhelst , vet faktiskt inte vad jag ska skriva nu... har lagt upp bilderna på
bilddagboken.  :D pussbajs <3

Jag kunde inte bry mig mindre!

När man tänker efter så går världen under.

http://video.tinypic.com/player.php?v=2hh2mog  <-- Måste ses , när jag ramlade med brädan. Det gjorde så sjuukt ont , fast skratta på ni ;D Hela min bröstkorg typ mosades å har fortfarande ont i huvvet :'(
Sho ,
Idag var jag först i flottsbro med Eva. Vi åkte snowboard å det gick väl lite halvbra. Det gick bäst att åka lift. ;P Orkar inte skriva några detaljer det hände inget speciellt precis. Fast asså vi ville inte slösa pengar på liftkort eftersom vi ändå e så dåliga på att åka så vi GICK uppfär backen hela tiden. Sjukt jobbigt men jag måste fan ha bränt mellan fem och sjuhundra kcal idag ;D
Hursomhelst , när pappa kom å hämta oss så fick han för sig att åka till ikea å jag var skiitrött. Men vi åkte dit iaf. åt först lunch , mådde helt illa från min vurpa :( men jag åt en kyckligwrap iaf ;D supergod faktiskt. Sen skulle vi köpa en tvbänk och en bokhylla till mig , men jag påminde pappa om att dom aldrig skulle få plats i bilen,. Han ba : ajuste jag tänkte inte på att vi skulle få med dom hem. Smart :P Så vi ska åka å köpa dom i helgen tror jag.
jaja orkar inte skriva mer.. Pusshejs!

Jag står på gränsen nu , vilken väg ska jag välja?