den 22:a maj hade min blogg 46 besökare :O

anw, det e typ no one som kommenterar my blogg :(

vet inte vad jag ska skriva, julle väckte mig very early, Så ska gå till the train om typ 4 hours -.-'

äh, whatever... har verkligen nothing to say. bajs på alla

okej så här ere!

Jag ska från och med SKITA i hur min kropp ser ut (okej if it goes very fat kanske jag börjar banta). Men jag ska still äta very healthy and gå minst 30 minuter varje dag (till tåget osv räknas INTE!) I can eat godis å allt det där enbart på helger! And I'm doing this 'cause jag vill må bra!
Soo, jag äter breakfast varje dag. Jag får äta mackor If I want to fast helst utan smör. Absolut inte oboy! Only ren mjölk. For lunch .. hm it's only 5 skoldagar kvar. På sommarlovet kommer det antagligen inte bli så mkt till lunch eftersom I get up so late. Så det blir lite problem med det där. I guess I have to planera varje dag på sommarlovet så det blir bra. Men juste! About godiset, på sommarlovet får jag äta det more. Inte varje dag though. men inte BARA på helgerna iaf.

Gud vad bra detta feels! Så vad tycker ni? låter det bra? :D mitt mål är alltså inte att gå ner (vilket jag inte kommer nu) utan att må bättre. I'm not in emotional hell anymore :D Igår höll jag på å bryta ihop alltså. But now, jag känner mig redan bättre! ^^ höhö.

Jag vill att ni ljuger, säg till mig att jag duger.

image51 

Jag ger upp hoppet, min mage kommer alltid vara äcklig, På denna bilden har jag ätit väldigt lite i två dagar så då ser den endå okej ut (JAG VET FATTA HUR DEN ÄR ANNARS :'() Men jag KAN bara inte gå ner i vikt längre. Eller jag kan men bara typ 5-6 kilo sen börjar jag äta igen ådå går såklart upp. Jag kommer ihåg för över ett år sedan då jag vägde 46! Och vr kanske en cm kortare än nu. Åh fyfan vad härligt det var. Vill tbx dit, men kommer aldrig lyckas. Det e för många kilon :( så nu får jag leva och skämmas över min kropp.

Vaknade halv 12 idag. Gör typ det varje dag :S asså exakt halv tolv. jag kanske har nån sån där väckarklocka i hjärnan. Jag var jävligt hungrig så jag åt två fullkornsmackor med OST! det var då jag insåg att jag aldrig kommer lyckas. hursomhelst. det är typ det enda jag harh unnit göra idag.

Igår red jag och det gick såklart dåligt. Jag tror jag ska sluta rida. Fick ju endå inte stallplatsen och då vill jag inte fortsätta. FAAN! Jag ville det jättemkt. :'(  Jävla horunge varför ska du ha TVÅ hästar och jag INGEN??  åååh jag HATAR allt och alla idag! Vill bara gå och dööö. (iställetr kommer jag väl äta mig feet) skit skit skit daaaaag! :'(

Älskar den här låten.. <3 påminner till viss del om "the old times ^^" vill säga 8-9:an ..
I told another lie today
And I got through this day
No one saw through my games
I know the right words to say
Like "I don't feel well"
"I ate before I came"

Then someone tells me how good I look
and for a moment
For a moment I am happy
But when I'm alone
No one hears me cry

I need you to know
I'm not through the night
Some days I'm still fighting to walk towards the light
I need you to know
That we'll be okay
Together we can make it through another day

I don't know the first time I felt unbeautiful
The day I chose not to eat
What I do know is how I changed my life forever
I know I should know better
There are days when I'm okay
And for a moment
For a moment I find hope
But there are days when I'm not okay
And I need your help
So I'm letting go

I need you to know
I'm not through the night
Some days I'm still fighting to walk towards the light
I need you to know
That we'll be okay
Together we can make it through another day

You should know you're not on your own
These secrets are walls that keep us alone
I don't know when but I know now
Together we'll make it through somehow
Together we'll make it through somehow

I need you to know
I'm not through the night
Some days I'm still fighting to walk towards the light
I need you to know
That we'll be okay
Together we can make it through another day

I love to walk in the rain 'cause no one can see my tears.

Hejsan
Igårkväll kunde jag inte somna och jag tror jag var nära att dö. Fick riktigt jävla äcklig ångest alltså. Jag låg bara som vanligt (hade legat å vridit mig i ca 2 timmar) sen så helt plötsligt kände jag mig helt vikktlös och jag SÅG mig själv ligga i sängen helt blek (och mitt ansikte var TJOCKT! som fan!) Jag veeet, det låter helt sinnessjukt men det var iaf det jag såg.
Sedan somnade jag vid 5tiden och gick upp klockan 6. shit alltså.

Idag när jag gick till tåget var det en snubbe som delade ut punkt SE som var typ 40 å han ba: fan vad söt du e, jag känner igen i dig. Vad heter du? å blabla, sen ba: ska vi ta en fika någon dag? Jag ba: eeh, nej jag tror inte det, men jag måste gå upp till tåget (liie) :P hahaha han va fett äcklig.

Sen när jag skulle åka hem satt jag tullinge station å då kom en gubbe å börja prata med mig, tyo var jag bodde och sen hade jag en stjärna på kinden typ å han ba: vad ere där? har du gjort mordförsök? jag ba: neeej :O asså han va helt knäpp :P sen ba: vill du ha lite godis? jag ba: nejtack det e bra. han ba: inget annat? vi kan åka hem till mig å fika? (då blev jag fan lite rädd :P) så jag ba: nej alltså det e helt lugnt :P han ba: okej, men tror du jag hinner med bussen där nere? den går tio över? (klockan var hel! visserligen gick han väldigt sakta men endå!) jag ba: jaa det gör du! han ba: okej vad bra, jag ska bara ta mig en till sup först! XD haha så han drack lite åsen gick han å ba: håll tummarna nu för mig! hahahah helt cp.

det var typ dagens händelse. Och jag blev feeeett glad när jag fick reda på att jag är ledig på fredag!!!! :D :D :D jag dooog! Jefligt schönt asså! åååh jag e jättesugen på negerdeg men det e min nyttiga vecka ju :'( wahaaa. så vad ska jag nu göra. Kolla om vi har lite torkad frukt eller nötter kanske *-) pusshejs!

Vi kan klara det tsm du måste bara lita på mig.

No one saw trough my games.

åh, jag vet inte riktigt om jag ska se detta om en bra eller dålig dag. Började med att försova mig 5 timmar. Jag hade redan slutat när jag vaknade. Och jag som hade LOVAT att gå till skolan denna dag. Men finns inget jag kan göra. Försov mig ju inte direkt med flit.

Ivf. eftersom jag har fått i mig liite för mkt av det goda på senaste tiden är det här min nyttiga vecka.
Så jag gick upp och gjorde en portion havregrynsgröt med 2 dl mjölk och en matsked sylt. (200) direkt efter det gick jag ut. Jag gick i ca 1 timme, riktigt fort och stannade inte en enda gång (-350). Det var riktigt skönt! Men nu håller jag på att leta efter någon med hund som behöver hjälp med långpromenader eftermiddagar, kvällar och helger. Det går dock inte så bra. Alla har ju bara små fjollhundar som inte behöver mer än ett varv runt huset. Fick veta att åsas nya granne har hund å blev värsta glad över detm. Men sen visar det sig att det är just en sån DÄR liten! Fyfan ge mig en schäfer eller golden eller nåt! Grannens hund är en blanding mellan chihauhau och kinesk nakenhund. Jisses :P

nej nej, om någon känner en hund som är i behov av motion som helst inte bor FÖR långt ifrån mig så SNÄLLA, låt mig få veta det (A) pusshejs

Vitt och rött <3

Jag mår väldigt väldigt konstigt. Är helt shakig och känner mig svag och I dont know.. Det är läskigt. Borde kanske lägga mig men jag är inte ngt tired at all. Nej, det blir nog en kopp te och a film. hehe. Jag kommer dö i skolan tomorrow, jag vill inte åka dit men i have to :( Jag har lovat och svurit. Jag hoppas att next year rullar lite bättre. Och att jag inte måste ligga en timme varje kväll och figure out vad jag ska göra med morgondagen.

Nu ikväll har jag varit med Klara, Lollo, Eva och Martina. Vi badade vid Bergvik å sen satt vi där och frös å prata lite. Jag kände mig dock väldigt asocial as usual. Har jag förändrats? som person lixx? det känns så men det kanske bara är in my mind.. jag vet inte.

Jag minns allt som igår.

hehheeheh

hopas ingen läser detta utom ni i rönninge gänget för då skämms jag för jag e väääldigt wasted nu,. och jag mår väääkdugt dpkigt. men kan intr lägga  mig för det snurrar så mkt, men jag ska nog göra det endå och bara låta bli å blunda så funkare. För jag mår skiiit . Men jag hade en underbar kväll! tack bruder och grabbar ;D

BARRTORPSBRYGGAN! HIHI TREVLIGT.
 fast vet ni.. jag ramlade på cykeln när jag åkte hem och det smärtar :'( fick lite tårar för det gjordre så ont. Min ARM! aja aj aj :'( aj godnatt alla ! pusssss

Hello!

Orkar inte skriva så mkt för jag e kinda drunk XD hahahaha Josse å Eva XD waha! okej whatever XD Idag var jag på bio å såg pirates 3 å den var bra och jag fattade litegrann :) sen var vi hemma hos eva å satt vid hennes brugga å det var mysigt. Det e värsta varmt nu ju. Sen gick vi till Anderssons fest å det var kul med :D Sen snackade jag josse å eva engelska i typ en och en halv itmme XDDDD haha vi ägde lätt! sen träffa vi några fjollor på moppe på vägen hem!!! ndjsfnjsdgndfgjg jag ska sova nu tror jag,

Det är ingen konst att leva ett långt liv
Konsten är att leva med sig själv.

Jag minsn itne riktigt hur det var men ngt sånt XD :D

Tell me what you are thinkin'

Hej hopp.
Jag gick upp för tidigt idag. Eller egentligen inte men jag vill inte vara med på matten och gympan idag. Kan nån ge mig nåt tips på hur jag kan sluta skolka så mkt?! Seriously, detta kan inte vara bra. denna VECKA har jag skolkat 6 timmar! Jisses:P aja whatever det löser sig (sa tanten som bajsade i poolen) XD

Kan berätta om min dag igår.
Gick upp vid 10, satt lite vid datorn i nån timme. Sen gjorde jag iordning frulle och sen kom det bästa på hela dagen: BROKEBACK MOUNTAIN! <3 så jag kollade på den och den var.. bäst bara bäst och jag älskar den filmen väldigt fucking mycket. Speciellt vissa scener `(A) hahaha. när den var slut kom Julle hem typ. Vi kollade på vänner ett tag. Sen ringde Åsa och ville ha hjälp med att flytta åsådär. Så vi gick ner till henne och målade hennes kök medan hon och mamma åkte till Ikea. När dom kom hem bärde vi in en jääävla massa stuff uppför trappan. Och Viktor that son of a bitch stog å kollade på :@ hahaha. Sen var klockan typ 7. Då beställde vi kebab :D <3 i slutet gick jag ut å åt min för jag skulle kolla på en grej eller nåt XD åså spillde jag lite sås på hennes lilla väg där åså lura jag mamma att det var min spya :D hon gick lätt på det :D hahah det var roligt. Fast jag tyckte synd om henne sen så jag sa att det var ett skämt XD Så efter kebaben så byggde jag å julle ihop en säng snabbare än Åsa å mamma byggde ett sorts tvbord som hade a very simple construction! haha XD Vid halv 10 gick jag iaf hem, fast jag hade fett skojjigt typ :D

Så nu ska jag snart (om 40 minuter) gå till tåget :D Bajsbajs.

Asta kask

Ni sätter mej i ett rum där folk strömmar in
Kalla blickar möter mej - runt omkring
Ni ställer genast frågor ur era formulär
Men ni har ju redan dömt mej för den, som jag är

Ni ser mej in i ögonen ni ser mej i min själ
Följ nu vårat mönster, vi vill dej bara väl
Ni läser ur rapporter vem jag är och vad jag gjort
Erkänn och håll med så är det över ganska - fort

JAG ÄR PSYKISKT INSTABIL PSYKISKT INSTABIL
PSYKISKT INSTABIL JAG ÄR PSYKISKT INSTABIL
JAG ÄR PSYKISKT INSTABIL PSYKISKT INSTABIL
PSYKISKT INSTABIL JAG ÄR PSYKISKT INSTABIL

Jag reser mej upp och jag skriker rätt ut
Jag orkar inte längre, nej nu får det va slut
Efter att jag sprungit därifrån ut
Så fylldes era papper med ert - beslut

JAG ÄR PSYKISKT INSTABIL PSYKISKT INSTABIL
PSYKISKT INSTABIL JAG ÄR PSYKISKT INSTABIL
JAG ÄR PSYKISKT INSTABIL PSYKISKT INSTABIL
PSYKISKT INSTABIL JAG ÄR PSYKISKT INSTABIL

Tänker på dig.

Hejsan.
Jag är bra på ngt :) Visade lite av bilderna för min bildlärare idag och hon sa massa bra saker :D
- Helt klart MVG-nivå
- Jag hoppas verkligen att du fortsätter fota
- Du har talang för det här
- SUPERFINA FOTON! Det känns lixx i magen när man kollar på dom
och lixx, ÄNTLIGEN har jag lyckats med något i skolan. Visserligen ingenting som jag behövde göra men iaf. Och ingenting viktigt eller så, men jag är BRA på ngt! :) hih (inte för att skryta eller så)

annars idag hade vi engelska och min lärare hade tyvärr inte glömt bort att jag inte lämnat in bokrecensionen >__< skit då så jag måste leta upp nån på internet och skriva om den XD (Y) sen hade vi som sagt bild och gjorde det där. fast innan visade Klara mig sina bilder som hon ritat. GRYMMA :O asså riktigt snygga!
Till lunch fick vi fisk som smakade peppar :'( så jag åt spagetti.
 Sen slutade jag (har egentligen klassråd men det är min tur att vara ordförande, har inte vart där på 3 veckor (A), så jag satt typ utanflr klassrummet å vänta på att jag skulle gå till bussen, ådå kommer Jack där å ba: Vi har bööörjat, jag ba: Säg inte att jag e här!! han ba jo. .. så jag sprang ut å gick till bussen iaf :P satt där i en kvart å hade tråkigt. Å nu har jag precis kommit hem.

Min roliga dag det. Men sen ska jag iaf till stallet å träffa Felicia. DUMMMER SOM INTE KOM FÖRRA VECKAN! det hade gått jättebra för dig, vet det <3 men men, idag ska vi dressyra ^^ Alltså Klara (och SOFIA, KÖP INTE EN TILL JÄVLA HÄST XD) , jag vill verkligen ha stallplatsen. 

2496, då lever förhoppningsvis inte vi. Men det vorde ju shysst om vi gjorde XDD

DET ÄR INTE SANT!

Allting, ALLT! Går åt helvete. ALLT! Jag fick IG på nationella, IG! Kan man bli mer sämst?! Tror inte det va. Finns det NÅGOT som går bra nu? Nej. HELVETE. asså jag vettefan vad det är för fel på mig??!?!? Kan nån tala om för mig vad det är jag kommer dö av?  jävlahorskit. Jag skiter i allt nu!

kampen mot mig själv.

Idag har varit en slappdag, som alla andra dagar. Önskar att jag kunde ta tag i mitt liv.
Jag åt iaf flingor till frukost istället för mackor. Sen åt jag ingenting på hela dagen och till OC åt jag en kebab med bröd. Annars idag har jag kollat på Knullar fiskar? och Vänner, hoppat lite studsmatta och spelat kubb. Jag har typ ingenting att berätta. Eller ingenting som folk vill veta iaf. Jag tvivlar på att det är meningen att jag ska leva..

Please forgive what I have done.

Tänker inte skriva nåt om idag för allting har varit äckligt, hemskt, skrikigt, trasigt och .. bara hemskt.

JAG VILL INTE MER! Kan fan inte... jag vet inte. skit it.

Synd synd.

Det verkar som att alla har gett upp att blogga (och kommentera!) , det är lite tråkigt tycker jag.
Idag sov jag till klockan 2 typ (det är ovanligt för mig :O), sen åt jag mcdonalds, sen hyrde jag film, men jag hann inte kolla på dom för jag skulle till rix fem festival och kolla på äckel BWO och lite annat skit :)
Det var många poliser där som baxade öl från ungdomar, det var däremot lite roligare :D Sen åkte vi hem, och det var massa från skolan på tåget, t.ex. en av eremiterna i min klass som jag ALDRIG har sagt ett ord till :D Sen gick vi hem till Oskar däre va lan, men det var segt som fan. Sök hjälp grabbar! Man sitter inte vid datorn ett helt dygn. Det är ju ohälsosamt ^^ Så jag gick iaf hem. och nu ska jag sova för jag är allmänt deppig och saknar dig as hell <3

Vi gör vad vill, mm typ eller hur
vi klarar oss på egen hand precis som onani
;D

Would it be the same if I saw you in heaven?

Jag slapp tävlingen på något sätt! Härligt. Vaknade vid kvart i 2 och då var alla borta. Så jag gick och åt frukost åsen satte jag mig här och då ringer mamma och frågar om jag vill ha något från donken. Jag kan bara inte tacka nej till det erbjudandet så det får bli två frukostar XD

Igår var jag på en liten fest hos Oskar, det var trevligt :) och jag drack inte för mkt, för en gångs skull :) duktig mig. Jag blev just påmind om att det är rix fm festival ikväll. Vad jobbigt det blev :P Jag skulle ju hyra vännerboxar och slappa ^^ men får väl åka å hyra innan vi åker å titta imorn typ.

men nu måste jag gå och fixa mig, pusspuss

A fucked up kid with a fucked up knife

Är så jävla sur och ledsen och allting. JAG HATAR DIG! jag vill verkligen inte hjälpa till på din jävla tävling. Kan du inte se hur mkt jag lider och avskyr det? Jag sa att jag kunde hjälpa till i NÖDFALL. För dom tävlandes skull för att ni hade planerat så dåligt förra året så alla blev värsta sura. Men ni klarar er utan mig. Du vill bara att jag ska vara med så du kan vara stolt över din sportiga och ambitiösa familj. FAKE!

Tack för att du bara anmälde mig utan att kolla upp det först. Måste du hela tiden ta för givet att jag alltid kan hjälpa dig på dina tråkiga, äckliga, kalla och stämningslösa tävlingar? Har jag NÅNSIN bett dig bygga hinder på tävlingarna i stallet? NEJ. och det skulle aldrig falla mig in att göra det heller. För jag RESPEKTERAR att du inte gillar hästar.  Det vore snällt om du kunde börja tänka lite på andra också, men det kanske är för mkt begärt, vad vet jag?

Jag orkar inte. Skitdag.

AJ MIN GUTT! :(

Jag har sketa ont oxå :P faaen. Asså jag vill ha reda på om jag får stallplatsen, det skulle vara så underbart. Och pappa som typ aldrig tycker mina förslag är bra går faktiskt med på att jag skaffar en liten pålle :) "jag är värd det" jag tror faktiskt att jag kommer må riktigt bra av att ha någon som behöver mig. Nån som jag kan överösa med kärlek och få kärlek ifrån :) men nej jag vill inte tänka på det för tänk om jag inte får platsen, då kommer jag GRÅTA! :'( fyfan.

Idag hat jag vart med josse carro å lollo och vi hade trevligt men jag måste gå för min gutt gör så ont så jag dör XD pusshej.

Denna historia slutar sorgligt för Tove blir skjuten

Hej
Idag är jag ledig, skönt ja. Idag har jag städat liite, kollat på tv, suttit vid datorn,studsat och ätit kebab. Mkt med trevligt. På tv såg jag extreme homemakeover och det var två ungar som bodde med sin mormor å morfar för båda deras päron hade dött :( stackarna. Kollade just på vänner oxå det var kul, fast sorgligt när Marcel var tvungen att åka :'( hahah han e så sööööt :P

men nu ska jag gå ut å studsa med Sötkakan (julle :P) pusshej

I belive in you, I do.

Ångest, saknad, längtan och skit!
Jag har stått emot i två månader på måndag! (ett undantag då jag endast gjorde lite och inte alls djupt så det räknas inte tkr jag) så jag vill inte få återfall nu. SOVA.

I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you I miss you </3 :'(

615:e inlägget

hej goddag, tack goddag, hej goddag, hur e läget?
Idag gick jag upp vid halv 12, åt frulle, pluggade historia (:D :D), sen bakade jag kakor. Imorn har jag medicinprov, så innan Anna Pihl måste jag läsa dom där sidorna. Var inte ens med när vi gick igenom det. Men jag mår ganska bra idag så jag kan nog få G på att läsa skiten en gång ^^
Nu ska jag flytta över alla böcker från min gamla (fula!) bokhylla till den nya :) pusshej.

GE MIG SOMMAR NUU! <3
image50

Tårar och ångest.

Det blir en hemmadag för mig imorgon igen. Men jag lovar, efter kristihimmelsfärd är det tre skolveckor kvar. Jag ska komma VARENDA dag (om jag inte mår riktigt dåligt). Så jag kan känna att jag förtjänar sommarlovet sen och verkligen kunna njuta av ledigheten. Så imorn ska jag sova, slappa framför TV:n och jag MÅSTE plugga. Om jag inte lyckas ta mig samman imorgon och plugga är jag körd. Om jag får IG i medicin blir jag defentivt skickade till en hjärnskrynklare. Eftersom det är jag ju intresserad av, men jag orkar inte ta in mer i min hjärna. Jag orkar ingenting, har tappat lusten till typ allt som jag tyckte var roligt förut. Jävla svacka.

Klara, snart vill jag rida till kalleviken :D (om det blir varmt snart) jag längtar supermkt. Bara du&jag och pållarna, hihi :) <3
Sen så vill jag oxå cykla till "hemliga" stället ni vet :D DET MÅSTE BLI VARMT SNART! åsen så måste vi tälta nån gång oxå. Syrran gjorde det igår å dom frös inte ens å hade skitkul. Komigen jag vill ha roligt :)

I've seen this room and I've walked this floor

hejhej
Snart ska jag fixa mig och sedan lite senare ska vi till ikea ^^ wiho. Och jag fick just reda på att ESC börjar 21.00 och inte 20.00 som jag trodde så nu hinner jag kolla på åtminstone halva Bonde söker fru :D :D  . jag har faktiskt ingeeet att skriva , jag e så jeefla uttråkad -.- ska typ duscha tror jag XD hejdå alla bajsbarn jag orkar inte med er.

MIN BEGRAVNINGSLÅT <3 (hallelujah)

image49

Det enda som är bra är att idag fick jag mina converse <3 och att jag ska sova nu, sova är bäst för då tänker man inte.

Torsdag, medicin och Lisa Ekdahl.

Fan vad jag önskar att jag var ledig imorn! PALLAR INTE SKOLAN! Kom just på att jag har del 2 i NP matte A imorn vilket betyder att jag måste leta fram min miniräknare. goosh. Ivf, idag började jag klockan 1 så det var en rätt skön morgon iaf. Sen åkte jag till skolan för att ha medicin. PROV PÅ TISDAG! :O :'(  faaaen.

Det positiva med dagen är att Kyle XY kommer idag <3 . Imorgon är det iaf fredag, vad händer på kvällen?

Jag behöver dina drömmar
då mina inte räcker till
jag behöver all din vilja
de dagar jag ingenting vill.

Meningslöst.

oh my oh my, nu behöver jag dig, nu nu nu.

Jag var hemma idag. Jag har inte ens börjat på uppsatsen, jag kan inte, det går inte. Jag är sämst. "IMÅÅÅÅW! "  jag bryr mig förfan inte, låt mig vara! Jag vill så gärna bli godkänd i historia så vad är det som gör mig så handlingsförlamad. Jag KAN inte. Förstå det, jag kan inte "ta tag i det" jag kan ingenting.

I love you, is that okay?

bajs skit och fan. Började dagen med att komma till nationella provet i matte utan MINIRÄKNARE! Gjorde dock så gott jag kunde, fan jag visste att jag nån gång skulle få sota för att jag är så slarvig. Jag blev såklart färdig först och hade tråkigt i skolan. Sen var det bild och jag gjorde INGET! det påminde om lektionerna i nian vissa perioder då jag bara satt och stirrade. Sen åkte jag hem, för jag skulle vara ordförande på klassrådet och jag VÄGRAR! Hatar min klass och vill jag stå och bli utstirrad av ett gäng nördar? Nejtack. Så jag åkte hem till rönninge och gick en liten promenad för att i´jag inte skulle bli så rastlös sen. Vid halv fem börjar det spöregna och då ska jag såklart gå till tåget. I östertälje fick dom växelfel (det var t.o.m NYTT tåg) så jag fick springa som en jävla idiot till bussen. Jag kommer till stallet och får veta att vi inte får rida på utebanan, så det blev ridhuset och det gick såååå dåligt! verkligen dålig och sämst och bajs. Jag skäms verkligen. Hästen var lat och slö och det var även jag :( fan alltså, jag vill inte rida stora tunga hästar! PALLA LIXX! åh.

Direkt efter stallet åkte vi hem en snabbis och sen iväg  till Julles dansuppvisning. Dom var ganska duktiga. Fast stora gruppen var rätt dåliga för dom .. jag kan inte förklara men när dom gick så ska man ju lixx inte gå som vanligt? Utan mer "överdrivet" men dom .. asså det var bara fult :P typ stela och allting.

Sen gick vi hem till Åsa och drack champagne. För igår köpte hon en ny lägenhet (den ovanför hennes nuvarande :P) och idag sålde hon sin egen. Snacka om röta ^^ Så dom kommer flytta upp typ på kristihimmelsfärd. nicenice.

Det var min dag typ.. Imorgon är jag ledig! höhö. hejdå.


Waah

Imorn MÅSTE jag gå till skolan. Aiight? fan mig, vaknade klockan 9 idag, skulle därmed bara hinna vara på en halv lektion, helt onödigt så det blev en till ledig dag för mig.

Vid halv 2 kom Martina hit, vi började bleka min lugg och snart e jag färdig, den e orange :D haha asfint lään.

Vill nån åka till grönan med mig typ i slutet av maj/början av juni? elelr inte nån snarare några! DET SKULLE VARA SVIIINROLIGT! :D vill åka den nya grejen ju (A) .. alltså bajs vad tråkigt jag har -.- ska vänta i 35 minuter innan jag kan skölja ur den här skiten för tredje gången XD ajaj inte bra för håret men skitsamma , tih. ska gå å se o mdet finns något att se på TV. pusshej

Löw

Hej hopp, idag har jag först varit hemma och gjort inget speciellt. Studsat en del och kollat på Inför Esc. THE ARK <3 Ska bli roligt på lördag. Sen vid halv 2 åkte jag och Miriam in till stan och efter någon timme där kom även Eva. Vi hade riktigt trevligt tkr jag :) Jag köpte blekning till mitt hår och blå färg, så Martina ska hjälpa mig imorron :)<3 Pappa blev lite arg när jag sa att jag skulle färga blått (han skäms nog över mig) men jag kunde inte bry mig mindre  faktiskt , hih. Jag tror han kommer tycka det är coolt när han får se hur det blir. När jag kom hem gjorde jag inte heller nåt speciellt.. JO! Kollade på Pip-Larssons, det började idag och kommer varje söndag, fan jag ääälskar dom ^^ vid 8 mötte jag lollo vid station, vi gick till bergvik där vi dog och satt och pratade, det var trevligt som fan :) Nu sitter jag och äter Cheetos Bichitos och känner mig lite tjock :/ men jag ska träna imorn tror jag.

LÖÖÖW THIS SONG <3
I'm broke but I'm happy
I'm poor but I'm kind
I'm short but I'm healthy, yeah
I'm high but I'm grounded
I'm sane but I'm overwhelmed
I'm lost but I'm hopeful baby

What it all comes down to
Is that everything's gonna be fine fine fine
I've got one hand in my pocket
And the other one is giving a high five

I feel drunk but I'm sober
I'm young and I'm underpaid
I'm tired but I'm working, yeah
I care but I'm restless
I'm here but I'm really gone
I'm wrong and I'm sorry baby


What it all comes down to
Is that everything's gonna be quite alright
I've got one hand in my pocket
And the other one is flicking a cigarette
And what it all comes down to
Is that I haven't got it all figured out just yet
I've got one hand in my pocket
And the other one is giving the peace sign

I'm free but I'm focused
I'm green but I'm wise
I'm hard but I'm friendly baby
I'm sad but I'm laughing
I'm brave but I'm chickenshit
I'm sick but I'm pretty baby

And what it all boils down to
Is that no one's really got it figured out just yet
I've got one hand in my pocket
And the other one is playing the piano
And what it all comes down to my friends
Is that everything's just fine fine fine
I've got one hand in my pocket
And the other one is hailing a taxi cab


300

tjah.
Igår var jag på bio och såg 300 :D den var bra faktiskt!
Jag, jalle och Eva tog 18.03 tåget åsen gick Oskar på i huddinge å vi mötte Miriam i stan men iaf :P i rönninge när tåget kom så mötte Jalle william och då satte dom sig i sista vagnen men vi skulle möta Oskar i 2:a vagnen så vi satt i olika vagnar fett långt ifrån varandra. Och jalle visste inte ens vart vi skulle så han gick av på söder!! .. å när han märkte att vi inte var på stationen så gick han till biografen för vi kanske var där?!? Och så hade han ingen mobil heller -.- men vi trodde ju att han skulle åka tillbaka så vi väntade på nästa tåg typ 10 minuter men han kom inte med det heller så då sket vi i honom å gick :P men sen när vi vart på bion i typ 5 minuter så kommer han dit! :S jävla pucko alltså XD iaf, så då gick vi till donken och svullade, det var gott Xd fast Eva fick gå å klaga på sin mat hela tiden, först smakade hennes Vaniljmilkshake typ blåbär så då fick hon en ny (det där hände för mig också en gång men jag fick fan ingen ny!!! jag ba: eh det här e inte vaniljmilkshake, dom ba joo: jaba: men den smakar typ blåbär... dom: vi har inte ens blåbärssmak!!!!!) iaf, sen när hon kom tillbaka upptäckte hon att det bara va 5 nuggets i hennes låda så då var hon tvugnen att få en ny å då fick hon två för mkt XD fast det klagade hon inte på iof men endå :P

Sen hade vi endå massa tid kvar tills bion började så vi åkte till Hornstull elelr nåt och tillbaka, det var tråkigt. :P Men ivf filmen var typskitbra. Fast Mickis ringde mig mitt i filmen och ville gå på promenad med mig XD haha det gick ju inte så bra. sen efter filmen skulle jag, miriam och jalle gå på toletten så då tappade Eva och oskar bort oss och jalle tappade bort mig å miriam XD men sen hitta vi varandra tillslut igen XD

Efter bion gick vi hem till Jalle och chillade lite (utom eva som gick hem :@ :P) sen vid halv 3 typ kom jag hem och åt hamburgare :) sen satt jag vid datan ett tag och sen sovde jag :) det var en rolig kväll.

Idag ska jag åka till stan om jag hittar nån jävel som kan följa med, jag ska köpa blekmedel och knallblå hårfärg ^_____^ hih.

Vi skapar hat och misär.

Hej hej hemskt mkt hej.
Idag vaknade jag med en enorm utskällning av mamma för att jag aldrig hjälper till, för att jag är lat, att jag är en fara för våran familjs hälsa (eh?) osv osv. Sen sa hon även att hon vägrar att laga mat på en vecka (tack mamma), sen ångrade hon sig och ska tydligen laga mat en gång, sen ska vi andra laga mat. Jag KAN inte laga mat, men dom får väl skylla sig själva att dom vill ha äcklig mat.

Sen var jag iaf barnvakt till Axel och Felicia. Vi hoppade studsmatta, gick och köpte glass och spelade tvspel. det var lite skojjigt ^^ För jag och axel spelade pokemon och jag vinnde :)
Ikväll ska jag gå på bio med några, tihi. Vet inte vad vi ska se, jag vill se Spiderman 3, The number 23, gangster, hata göteborg eller se upp för dårarna XD höhö. Vi ska äta på donken innan och jag vet inte om jag ska köpa happy meal (man får kitty!) eller big n' juicey XD :P whatever, bajsbajs.

Ur en "mina vänner-sida" år 2000

Jag vill bli: Djurskötare på Zoo (det vill jag iof fortfarande XD hahahaha)
Favoritämne: Läsa (Told ya, I've always been stupid)
Favoritbok: Rädda Prins (en polluxbok skulle jag gissa)
Bästa låt: Bring it all back och anropar försvunnen astronaut . (oh my :|)
Idoler: Malin baryard, S club7, backstreet boys m.fl.
Det bästa jag vet: Gröna lund
Intressen: Gå på gröna lund (damn, I was obsessed :O)
Favoritfilm: Eva och Adam

hahahah I was a real neeeeerd :')

en fetlagd med blommig päls.

goddag, jag är hemma från skolan idag också. Damn, jag kommer ligga efter. Idag hällde jag lite Natriumklorid i mitt öga. Jag var inte säker på om man skulle ha det i ögonen men jag chansade och det SER iaf lite bättre ut men jag har fortfarande värsta feta vätskan i ögat så jag ser ganska suddigt, haha. Sen i morse kunde jag inte snacka heller men nu verkar slemmet har förflyttat sig från halsen till näsan XD fräscht jag vet, men jag har ju fan inget annat att skriva om.

Idag ska jag äta lunch med Åsa, jag tänkte att hon kunde laga mat åt oss (haha) men hon verkade tro att jag menade att vi skulle gå ut och äta så vi får väl se hur det blir, kanske hämtpizza XD oh jag e sugen på det faktiskt ^^. hursomhelst, jag tror det blir hemmakväll för mig idag. Vill inte smitta ner alla och dessutom skrämma skiten ur er med mitt öga (nej, men det äär bättre nu) hursomhelst, vi får se. 

I'll slit my throat with the knife
I pulled out of my spine.
maybe when you find out that I'm dead,
you'll realize what you did to me.
and if my lungs still let me breathe,
would you be there for me?

baaajs.-

image48aaaaaaaaaaaaaaaj jeefla öga oxå :'(
jag e hemma idag ba för mitt öga e uppknullat, jag e förkyld och har blå färg i pannan -.- jag vill döda den här dagen den suger balle. DRA ÅT HELVETE!

nu har jag skrivit exakt 600 inlägg

shohej.
jag är hemma nu men mitti nternet e paj så jag sitter i skolan. har slutat med ska keka lunch i skolan endå XD iaf. jag hade trevligt på mallorca^^
vet inte vad jag ska skriva vad vi gjorde typ men på förmiddagen låg vi vid poolen och chilalde, typ spelade pingis, volleboll å badade, sen på eftermiddagen brukade vi ligga på starnden å leka runt där ^^ efter det gick vi på resturang (jag har ätit pizza, hamburgare, pommes frites och spagetti bolongese) hela veckan :) senare vid 8 var vi tillbaka på hotellet igen för det var typ minidisco som tia och felicia var med på. sen efter det var det en show, en gång vare en akrobat som var där och det var typ massa folk som kollade på då för det var ju lixom koolt XD åsen så satt jag ganska nära och då tog han upp mig, pappa och en annan kille på scenen, först hoppade han över min pappa typ å bla bla :P sen vae min tur å jag var tvungen att lägga mig på golvet och sen gick han på händerna över mig, asså på längden lixom ^^ sen pussa han mig på pannan när han kom till huvvet XDD haha det var skitpinsamt ^^ ... sen sista dagen var det "las vegas" show. då spelade jag, min brorsa å en som heter sofia nåt spel och då vann min brorsa en champagne flaska men Åsa sa att hon var min brorsas mamma så hon fick den XD haha. det var skitkul.

iaf sen efter showen brukade jag, julle. min brorsa och två andra som heter Pille (philip) och Sofia leka runt ute XD sen var en annan kille som var med ibland som hette vincent, fast vi kallade honom för vicnet XD för förstra dagen typ sa axel till åsa ba: vi har träffat en kille som heter Vicnet, hon ba: men det kan man inte heta XD så baar för det fick han heta det :D

men nu orkar jag inte skriva mer :P pusshejs