faaaan.

Vill bara lägga mig å gråta asså. Vi får inte tag på Aud, så det verkar som jag inte kan hämta Baldur imorn iaf! ÅHH! skalödklfjdsfk. VARFÖR KAN HON INTE BARA SVARA I SIN JÄVLA TELEFON?? Eller har hon typ stängt av telefonjäveln eller?

ska gå ut nu. HEJDÅ.

ooh ohohohoh

Hinner inte skriva så mkt egentligen, börjar snart typ. Och har heller ingenting att skriva så :P         onödigt. Idag äre iaf fredag! ska till stan efgter skolan : ) aja bajs hejsd¨-                                                                                        image61

HAHAH <3 (jag vet att vissa e lite elaka :P)

En man går fram till en kiosk och säger:

jag vill ha en Göran Persson och en Bosse Ringholm.
kioskgubben: vad menar du?
mannen: ja, en Göran Persson och en Bosse Ringholm!
kioskgubben: Men jag förstår inte vad du menar.
mannen: en fet korv och en pucko!


Två myror skulle ha tävling vem som snabbast kunde springa över en negers läppar. 3, 2, 1, start! När den ena myran kom fram va den andra redan där, "hur kunde du komma före mig?? sa den första myran "jag tog genvägen runt nacken" svarade den andra


En bög var på konsum o handla falukorv... Så frågar expediten "ska jag skiva den åt dig?" Nej svarar bögen - ser mitt arsle ut som en spargris kanske?


Vad gör du om du märker att din TV börjar flyga mitt i natten?
Skriker: "Drop it, nigger!".

Vad är det svårast med inlinesåkning?
- Att säga till sina föräldrar att man är homo.


Det var en gång: En norrman, en arab och en svensk. De stod vid en brygga och skulle slänga ner det de hade mest av i sitt land,norrmannen och araben slängde i olja, svensken slängde i araben.


alla barnen hade kul förutom Pål, för de va hans hål. och han va inte bög.

Piloten tar mikrofonen och berättar för sina passagerare att flygningen mot Gran Canaria är påbörjad, vilken väg dom skall ta och beräknad ankomst.

När detta är gjort önskar han passagerarna en trevlig flygresa men glömmerstänga av mikrofonen.

- Håkan, har du ställt in autopiloten på Gran Canaria?

- Ja, det är klart. Nu skall jag gå och skita, sedan skall jag sätta på
Sonja av bara fan!

- Hon är alltid kåt och beredd på en snabbis i pentryt.

Alla passagerare hör detta och även övrig personal i kabinen.

En flygvärdinna kommer springande i gången men snubblar raklång och blir liggande på golvet.

En passagerare klappar henne på axeln och säger:
- Du behöver inte ha så bråttom, han skulle skita först.


vad är det för skillnad på en BMW och en snigel ? 
slemmet sitter på insidan på BMW:n

okej, orkar inte fler nu :P Utom ett Harry Potter skämt, så jävla dåligt. endå garva jag som fan XD
-Var är du?
-Här
-kom igen, var är du??
-HÄR SER DU INTE MIG?
-nej VAR?
-här under osynlighetsmantlen..

önskar jag kunde vakna upp och allt var en jävla dröm.

Har vart på maxi , varför jag nu berättar det för ingen bryr sig ändå XD Imorn ere fredag, då får jag veta om jag får hämta Baldur på lördag. Hoppas det som FAN.
Jag mår illa, ätit massa skit som vanligt. Typ godis och cappucino med toblerone smak grej typ. Längtar tills hästen kommer så jag äntligen kan börja leva lite sundare. För jag orkar verkligen inte ta mig i kragen å springa.

Fredag imorn, tror jag kanske ska till stan med Ev. Men då missar jag Johan Wissman, fast han lär ju endå inte få medalj såå. jaja, ska nog sova XD e fan skittrött. inte hejdå :)


spiderpig, spiderpig XD

Fredag imorn! bah skönt. har bara en lektion oxå. Fick nya schemat idag, slutar vid 1 på fredagar och 11-12 nånting på tisdagar : ) softiish XD haha mobb. iaf, efter skolan hämtade jag Felicia på dagis åsen gick vi hem till henne å kollade på Gustaf2  ;) Nu e jag hemma, men ska åka till ica maxi om  typ två timmar :P hehe. aja, whatever, bajs. hejd¨:D


Torsdag.

Godmorgon. Vaknade två timmar tidigare än vad jag behövde idag. Suck. Igår var jag med Klara och Eva, det var trevligt :) vi lagade gourmetmiddag (pulvermos, chicken nuggets och köttbullar) fett gott ^^ sen laddade jag upp några av evas arvikabilder eftersom att hon e så seg på det ^^ å bla bla. orkar inte skriva, jag e skithungrig. Jalla bai. .

There must be something, something that can take the pain away.

Heej.
Idag började jag 10 och slutade kvart över 11. Typ skönt. Vi hade lite samarbetslekar på fotbollsplanen bara. Lite roligt faktiskt. Vi fick upp 16 personer på en plint XD respekt! höhö.
Så idag ska jag kolla på lite friidrott, typ Holm och Kallur :) Sen senare när Klara har plockat bär å svamp i skogen ska jag vara med henne. I guess that vi ska kolla på film eller nåt, som om nån vill va med ere bara å ringa eller nåt :)
Nepps, nu ska jag gå och keka frulle, kan inte äta på morronen igen så det blir bara kaffe eller te. Sen håller man på å spy på förmiddan typ XD Pusspåer.

lista XD

Rockare
[x] Du har ganska långt hår.
[x] Du gillar öl.
[ ] Du har varit med i en mosh pit.
[ ] Du tror inte på gud.
[x] Du äger nitar.
[ ] Du kan spela gitarr
[ ] Du äger boots.
Totalt: 3

Gothare
[x] Du använder svart eyeliner.
[x] Det mesta du har på dig är svart.
[x] Du tänker på döden ofta.
[ ] Du vill dö.
[x] Du är osocial. (periodvis)
[x] Du gillar hot topic.
[ ] Du är ond.
Total: 5

Punkare
[x] Du skiter i det mesta.
[ ] du åker skejtboard.
[x] Du gör tröga saker med dina vänner.
[ ] Du hamnar ofta i trubbel med polisen.
[ ] Du har fler piercingar än i öronen.
[ ] Du har kysst nån du tycker är väldigt ful när du va full.
[ ] Du kallar vissa för posers.
Total: 2

Hippie
[ ] Du har väldigt långt hår.
[ ] Du har en tye-dye t-shirt.
[x] Du vill rädda djur.
[/] Du tycker krig är onödigt.
[ ] Du gillar folkmusik.
[ ] Du har deltagit i demostrationer.
[x] Du tycker det är roligt att sitta och sjunga tillsammans med några andra och spela gitarr.
Total: 2½

Rasta
[ ]Du gillar reggae.
[ ]Du älskar bob marley.
[ ]Du gillar färgerna röd, gul och grön.
[ ]Du röker marijuana ibland/ofta.
[ ]Du har argumenterat med någon om att gräs är bättre än alkohol.
[ ]Du har dreads.
[ ]Du önskar saker 4:20.
Total: 0

Emo
[x]Du gråter ofta.
[x]Du klär dig i hoodies ofta.
[x]Folk förstår sig inte på dig.
[ ]Du skriver låtar/dikter.
[x]Du har färgat ditt hår svart.
[x]Du klipper ditt egna hår ibland.
[x]Du känner dig väldigt ensam ibland.
Total: 6

Surfare
[ ]Du surfar.
[ ]Du har på dig flip flops året om.
[ ]Du går upp före kl 6 varje morgon.
[x]Du äger ett par shorts.
[ ]Du vill vara på stranden nu.
[ ]Du hatar turister.
[ ]Du dyrkar sommaren.
Total: 1

Nörd
[ ]Du har glasögon.
[ ]Du har bra betyg.
[ ]Du använder inhalator.
[ ]Du har pennor i fickorna.
[x]Du sitter ofta vid datorn.
[/]Du är blyg inför motsatta könet. (egentligen inte mer än inför samma ^^)
[ ]Du spelar playstation.
Total: 1½

Indie
[x] Du följer inte modet.
[ ]The Libertines är något av dina favoritband.
[ ]Du gillar Starbucks.
[ ]Du sticker ut från alla dina vänner.
[ ]Äger du en lila hoodie.
[x]Skiter du i vad folk tycker om dig.
[ ]Har du på dig kläder som man inte kan köpa där du bor. (man kan väl säga att jag bor i sthlm?XD)
Total : 2

Luften svider när vi andas in.

Idag är jag ganska glad :) Typ första gången sen skolan började så det känns bra XD hah. Idag i skolan vare första gången jag skrattade oxå, asså GARVA XD fast det var egentligen inte spec kul , men endå :D :P
Sen e jag oxå glad för vi har inga lektioner imorn, ska bara va på fotbollsplanen i två timmar (!)  kallt men vafan, slutar klockan 12 . Sen ska jag va med Klara för HON KOMMER HEM IDAG :D Måste berätta allt om Baldur, det e väldigt irriterande att typ ingen rider så jag kan inte prata ut :P alla ba : MEN JAA! eheh i min familj typ ^^

Sen på torsdag börjar jag vid 12-tiden, och på fredag oxå ^^ eller 11 kanske men endå. ÅSEN ERE LÖRDAG! :D hehe :P jag vet jag skriver det hela tiden men vadå :P whatevah vad händer på fredag då? ^^ vi borde leka några stycken :) men men (..kvinnor&barn) , ska inte skriva mer just nu XD, Pusspuss.

mitt gränsland.

Håltimme som vanligt (A) Har haft Arbetssätt&lärande i två timmar. Kan verkligen inte koncentrera mig, tänker bara på Baldur hela tiden ;) Ganska jobbigt faktiskt. 20 över 12 har jag engelska åsedan AOL igen. Tror jag ska så ut. Har inte så mkt att skriva faktiskt. Konstigt då ^^ träffade Carro och Josse förut. Josse påminde mig om att vi ska ju se Håkan snart! :D wiie. men ska gå å fixa lunch nu, är skithungrig XD Pusshej.

Hemma.

Klarade av hela måndagen i skolan. Höll fan på å bryta ihop efter gympan, jag hatar klassen så jävla mkt! eller egentligen hatar jag inte klassen, dom flesta personerna är säkert shyssta. Det är mest mig själv jag hatar för att jag ska göra mig själv till ett offer hela tiden. Men iaf, sen träffade jag Dan & Becca , dom fick mig att inte ta livet av mig, haha nejdå :P men då blev jag på lite bättre humör iaf. Sista lektionen hade vi matte. Asså jag skämms, t.o.m JAG tyckte det där var enkelt. Läraren gick igenom vad subtrahera, addera åsånt är för nåt! SERIÖST? O.o helt sjukt. Sen kunde jag räkna värsta simpla talen med bråk å läraren ba: MEN.. du KAN ju det här ? Uppriktigt förvånad (asså ja hade inte sagt att jag var dålig på matte elelr nåt) man ba: eeh, ja? vfr skulle jag inte kunna lixom? . idiotjävel alltså. hehe..

imorn ere tisdag .. oxå ganska lång dag >.< 8-3 .. men på onsdag går jag bara mellan 10 coch 12, det e ju skönt iaf ^^ men men.. jag vill inte tänka på morrodagen. Ska njuta av några timmar här hemma i tryggheten.. hejdå.

Skyll dig själv.

Hej.
Jag har ont i huvudet och mår illa. >.< Har håltimme just nu, börjar om 2 timmar, haft hål i en timme redan. Det e rätt irriterande att gå på en lektion åsen vara ledig halva dagen. Jag HATAR att börja tidigt, kan fan inte käka frulle då, så jag är skittrött i skolan. Och jag vll inte äta lunch i skolan heller men som tur är har jag ofta håltimme efter eller innan lunch så jag kan äta hemma. HATAR att äta i matsalen. anw. på morronen hade vi AOL , verkar vara ganska enkel kurs.. Sen har vi gympa, ångest! Funtar på att inte vara med. fast vet inte.. jag kan ju ta med kläder å se hur många andra som ska vara me..

Jag kan inte beskriva hur mkt jag längtar tills helgen <3 <3 shit shit shit. Nu ska jag ner å käka typ brunch ^^ Pusshej.

The god damn Jets

Har vart hos Viktor å kollat på big daddy :P roligt roligt.

ska sova nu. Godnatt

Ge mig en käftsmäll, jag är feg

Nu äre typ bestämt :D Hämtar min bejbi på lördag! Mindre än en vecka kvar! gud vad jag längtar! Var ute vid stallet idag för Elisabeth skulle visa lite grejer åsen skrev vi på kontraktet. Hon verkade inte direkt överlycklig över att det var en islänning, bitch. Hon ba: aa asså dom där kan ju vara riktigt jobbiga ibland å typ att dom får damp så fort man lämna dom ensam åså. Visst dom kanske e lite spciella men SLUTA KLAGA!! Han e fan asfin :)  Orka ha värsta snälla lilla hästen :P Hón verkade iaf glad vöer att den inte äter så mkt --' haha, hon var rätt jobbig men aja. Fick kingens gamla box.. inte den bästa direkt men  200 spänn billigare XD
Klara, Jag fick reda på att vi kommer ha stalltjänst tsm :D

Sen efter vi hade vart där åkte vi till hööks, köpte en fet kasse full med grejer, fast det var typ ingenting endå.
Köpte en del borstar, en box att ha skiten i, en ljusgrön grimma, två svarta grimskaft, benreflexer, 3 mathinkar, handskar, ett kort spö, ah det var typ det... sen nån annan gång ska jag köpa ett shabrak, nosludd , nya tyglar och ett ländtäcke ^^ JAG ÄLSKAR GREJER! ehm iaf... imorn ere skola :( bajs. hoppas veckan går fort (A)

Nu såg jag oxå att klockan bara är 4.. trodde den var 6 eller nåt ^^ aja, Pussbajs.

Plasten gör dig vacker, är du lycklig?

Heej.
Idag har jag alltså varit ute på Ekerö men Josefine den snälle ;) Jag red Baldur en islänning ca 2 timmar eller nåt ;) Gud vad roligt det var! Han är verkligen en utmaning men jag älskar som sagt utmaningar å Aud tycker att jag passar på "såna" hästar :D Såå, han är typ min nu. :D Hämtar honom nästa helg! Imorn skriver jag kontrakt för stallplatsen. ska även shoppa en hel del imorn ;D T.ex RIDVANTAR! shitt asså jag måste verkligen börja använda det , mina blåsor blir fan inte fina (A)

Nejmen, gud han är jäävligt söt, och busig ;) Jag tänkte ju lära Julle att rida men just nu verklar det inte vara bästa ideen :/ Han testar väldigt mkt i början så om Julle rider kommer hon antagligen flyga av dom första minutrarna, å det skulle ju vara lite synd, hehe ^^ Nej men han är inte lika underbar som Andalusia , fast endå man kan inte jämföra dom med varann nästan. Hursomhelst e han fett speciell :D :D å fucking skit söt :D åså har han världens största man som man kan borra in huvvet i å bara gosa (A) hihi.

discovering the waterfront

hej hej hej.
idag hade jag bara två lektioner, väldigt softa oxå :) Upptäckte att det finns en fett hygglig brud i min klass :P Hon har SKITBRA musiksmak, typ älskar Kent åsånt + emo (A) Hon älskar Silverstein oxå som jag :D :D höhö. meneeh.. sen efter skolan , sluta typ 20 i 1, så gick jag hem, sen åkte jag till bibblan med Eva, åsen kom oxå Josse dit :D Det var fett med trevligt. Ikväll ska vi se film här hos mig.

Längtar så mkt tills imorn. Oh vetni, jag har haft en låt på datan skitlänge, calling all cars med Senses fail. Ladda ner den förfan, SKITBRA <3 muahah. meneeh,  jag vet inte. Fan vad mitt liv är händelsefattig >.< ska väl gå in på bd elelr nåt. Pusshejs.

jag. hatar. skolan.

Godmorgon, jag är helt jävla cp fucking trött! I helgen blire ganska mkt "fixa-med-hästen" på lördagen åker jag till ekerö å pratar med Aud, sen på söndag till fågelsta och skriva kontrakt för stallplatsen :)  kul, men jag får ingen sovmorgon, ska vara på ekerö 1200 och Fågelsta 1300. men på söndag får jag iaf sova lite.. skulle egentligen kröka med Nicci på lördag, får se hur det blir :P hum.. nu måste jag gå till skolan börjar om 10 minuter , hehe :P
 Pusshej.

bröl.

Nu e jag hemma. har vart hos Nicci, hennes familj e fan as skön :D Vi satt på hennes uteplats å typ drack kaffe, lyssna på kent, allmänt chill typ ^^ sen klippte hon mitt hår lite, syns inte så mkt men endå :D sen åkte jag hem, trodde jag skulle svimma eller nåt när jag gick hem. Asså jag har mått skit konstigt dom senaste dagarna :/ kanske mina ät och sov vanor. eh nej, jag måste sova nu XD

bajs hejk

idag efter skolan gick jag hem till Åsa å kollade på Ett geni i familjen XD sen följde jag med å hämta Axel åsen Felicia. :) sen har jag ätit en banan, suttit vid datorn, typ ingenting. boring. Ska hem till Nicci i min klass idag :D Fast jag tror inte hennes kompisar gillar mig så kommer väl antagligen inte vara med henne i skolan :P hehe. äh jag vet inte vad jag ska skriva så bajs. :D

it doesn't matter anymore.

Håltimme. Gud vad jag hatar skolan. Idag hade vi svensktest typ. Vafan, tror dom att ungdomar inte kan stavas till patient och journal ? Kan väl varenda jävel på gymnasiet elelr? ÅH onödigt cptest. höll på å somna i klassrummet. Nu har jag egentligen historia, jag har inte tagit bort det från schemat ännu så jag får väl ogiltig frånvaro nu, men ORKA historia. Dessutom heter läraren Dorothy XD vadå, hej-ditt-namn-är-kosntigt-så-du-verkar-vara-en-dålig-lärare XD men bah. sen har jag bara Arbetssätt&lärande kvar och studiehandledartid :P Imorn ere freedag, åh herregud vad skönt ^^. Har oxå bara en lektion imorn förhoppningsvis. :) jag har huvudvärk så ska knarka alvedon nu. Btw , har inte haft ont i magen på två dagar! POSITIVT! Trodde jag hade magcancer eller nåt, seriöst ^^ asså jag började få så typ förra helgen efter att jag hade spytt blod (asså pyttelite bara! ^^ tror snarare att jag råkade riva upp nåt litet blodkärl i halsen) men ah, nu har jag lite ont i magen men inte alls värsta smärtan som förut (A) yey! ivf, ska ÄTA nu. döör. PUSS :*

I could punch your face
When you say I´m good

Bli lördag då?

Hej hej, ännu en tråkig dag i skolan. Rökte en cigg >__< men lixom det är ett bra sätt att börja snacka
- får man tigga en cigg? åsen kan man bara börja snacka. blev ju ltie kompis med två tjejer på det sättet ;) dom var hyggliga. Vi gjorde lite lekar idag ^^ så nu är inte klassen riktigt lika främmande längre. Pratade med en av fjortisarna, hon var faktiskt ganska trevlig, hehe.

Efter skolan åkte jag med Carro , Josse , Lollo och Eva till södertälje för att köpa skolgrejer. Eller köpte bara en almenacka, ska köpa resten i helgen men aa ^^ det var trevligt. jag vet inte vad jag ska skriva.

ere nåt bra på tv ikväll? (A) puss.


You, who stole my solitude?

Jag hatar att jag somnade förut, nu är jag jättepigg = kommer somna jätte sent = kommer vara skittrött imorn. BAH.
Jag pratar med mowgly som vanligt, rumptstrut <3 men iaf.. vad ska jag gööra? orkar inte läsa nån av mina böcker igen.. KAN DET INTE BLI LÖRDAG NU SÅ JAG FÅR ÅKA TILL ANDALUSIA OCH ISLÄNNINGEN? (som jagh inte vte vad den heter :P) längtar ihjäl mig ungefär. 

och dessutom, jag får cp på ola salo. Asså SNYGG! Tänk om man skulle se han på stan eller nåt (haha troligt , naat) men endå. Jag skulle svimma eller nåt (i hans armar ofc XD)  höhö. I wanna hold you, but you're out of reach ;)  aja, ska väl kolla på tv eller något sånt. PUSS.

2 days.

Nu hare gått två dagar i skolan. Fortfarande HATAR jag klassen :/ Men det braiga är att jag känner väldgt många i andra klasser ;) Typ Josse, Carro, Dan, Jalle, Sofia, Becca osv :D Så även om jag inte har några kompisar i klassen har jag det iaf i resten av skolan ^^ alltid nåt lixom.

Nu har jag sovit typ 2 timmar. Är fortfarande skittrött. Jag har ännu inte vant mig vid att gå upp så tidigt.

Juste, jag måste åka ut själv till ekerö på lördag och provrida, SNÄLLA kan inte nån följa med mig (A) Det bli så tråkigt på bussen å allt. :/ För pappa det puckot bokade en tid som varken han eller mamma kunde skjussa..SÄKERT MED FLIT DET ASET. ÅH

Nu ska jag dricka kaffe eller nåt >___<

eh..

jag satt och luktade väldigt mkt på en spritpenna, å nu blev jag lite yr och fick värsta ont i huvvet.
Det är väl inte såå farligt att "sniffa" spritpennor?! Eller borde jag lixom sluta med det? hehe :P SVARA TACK.

OKEJ

Jag kommer nog bli mobbad i tre år trots allt. Jag kunde inte bete mig normalt i bara ett par timmar! Vi satt och gjorde ingenting när jag ser en spindel som ligger uppåner på golvet i "dödskramper" och jag måste promt rädda den. Nu ser alla mig som värsta loosern skulle jag gissa.

Själva klassen är helt klyven. Det känns som att majoriteten är blåsta idioter som har gått om ettan ca 3 ggr. Vissa (spec, en stor person)känns det som att de bara är där för att dom blivit tvingade av diverse personer. Om du ska komma med en jävla skitinställning och bestämt dig för att du ska hata allt och alla, SNÄLLA KOM INTE ALLS.

Jag ska inte döma folk utan att känna dom, men dom flesta verkar rent ut sagt helt sjuka i huvvet. Och btw , måste bara berätta om en tjej (?) , hon (det var flera såna här personer fast inte lika extrema) hade jättelånga( dom nuddade nästan varann mellamn ögonen!) och pyttesmala (ritade ofc) ögonrbyn!, fejk Dolce&gabbana-jeans, UTSVÄNGDA!, magtröja och piercing i överläppen?! FATTAR NI, DET SÅG UT SOM HON KOM DIREKT FRÅN ÅR 2000! :O

Sen fanns det givetis några som jag (fast snäppet normalare) som var där för att dom ville jobba med människor. Dom ska jag försöka hålla mig till. (om dom vill vara med mig alltså, "spindelräddaren").

På det stora hela: själva skolan, verkar ok, lärarna (dom som vi hann träffa) verkar också helt okej, vissa bättre än andra. Men det viktigaste: Karaktärsämena verkar skitintressanta! och vi ska på två veckors praktik redan vecka 47 :) LÄNGTAR! Men som sagt, mina klasskamrater skulle jag gärna byta ut :/ Men jag får väl ge det lite tid, vem vet, dom kanske är världens underbaraste? ;) HAHA TROLIGT.

mitt nya liv börjar idag ^^

När jag vaknade imorse kändes hela magen som en stor klump och jag var helt säker på att jag skulle spy upp alla inälvor så fort jag reste mig. Hur jag trots detta lyckades trycka i mig en macka förblir en gåta. Om en halvtimme är jag i skolan, full av massa människor som inte kan sluta glo >.< Jag gillar inte att bli utstirrad. Hoppas min klass är liten. OOO, jag tror jag spyr snart! Vad ska jag göra i 20 minuter? WAHA :'( Ska gå till skithusavdelningen och sprida lite lycka i vårt hem. Tack och hej!

Jag skriver när jag är hemma om hur det gick. Om jag kommer bli mobbad i tre år eller om jag kanske har en chans att bli uppfattad som normal (det beror helt på dom andra homo sapiens sapiens) Peace out!


lista.

(x) har haft oskyddat sex
(x) sagt nej till sex
(x) cyklat utan händer

(x) känt dig som ett as
(x) gjort dig själv illa
( ) kysst dig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra

(x) hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon du älskade
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
( ) ätit godis istället för att gråta
(x) skrikit hora/bög till någon
(x) varit full
(x) varit ordlös

( ) hatar värme
(x) har skrivit på någons arm
(x) har dissat någon som ringt på din mobil
(x) har dissat någon som gillar/gillat dig

(x) har hatat någon som du egentligen älskar
(x) har ångrat dig
(x) varit svartsjuk
( ) älskat i månljus

(x) har ätit middag med någon du tycker om
(x) tror på det övernaturliga
( ) du hatar din pappa
( ) du hatar din mamma
(x) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) har hatat din kropp och ditt utseende
( ) har spelat gitarr
( ) sjunger i duschen

( ) har sett någon dö
(x) har vibrerat av nervositet
(x) tagit någon på asset
(x) slängt porslin i väggen
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat

(/) gillar inte då folk frågar dig saker
( ) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon
(x) skulle dö för någon
( ) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
( ) hånglat på tunnelbanan
( ) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat dig framför ett fordon

( ) älskar någon som inte vet om det
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
(x) hållt i en orm
(x) varit så full att du inte kunnat gå
( ) trott att du varit odödlig när du var liten
(x) kastat din telefon i vattnet

(x) vaknat av att du gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) önskat dig ett liv med en speciell person
(x) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har sett en film mer än tjugo gånger
( ) kysser med öppna ögon

( ) gillar att städa
(x) har varit lunarnörd
( ) kan tre eller fler språk
( ) har bra självförtroende
(x) tror på gud

(x) är en negativ jävel
(x) drömt att du varit död
( ) har aldrig druckit öl
( ) trivs med din kropp

(/) är dålig på att säga nej
(x) har någon gång känt dödslängtan
(x) avskyr matte
( ) har varit på hultsfredsfestivalen

(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära vän
( ) diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar
( ) ska flytta så snabbt som möjligt
(x) skriver dikter eller andra texter

( ) är emot abort
( ) faller nästan alltid för fel personer
( ) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
(/) gillar muskler/kraftiga kroppar

( ) är mest sugen på sex på morgonen
( ) hatar mjölk
(x) har haft tungan i någons öra
(x) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet (OLA SALO ^^ <3)

( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) har snusat
(x) har rökt

(/) verkligen hatar att gå till tandläkaren
( ) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
( ) gillar någon

Jag är tråkig , för jag har bra musiksmak och hatar döda konserter.

Komik på hög nivå :D

Idag har jag varit inne i stan på midnattsloppet. Träffade Josefin (en gammal polare) och hon hade vunnit sin klass :D VUNNIT LIXX! Grattis på henne :) ivf. Vi kom in vid 9 och då åt vi på mcdonalds (rekommenderar starkt Rasberry dream ;)) Sen gick vi och kollade på starten vilken var ganska tråkig för det e ju så extremt mkt människor att dom endå inte kan springa i början typ. Sen hittade vi till slut Andreas , han skulle ju egentligen springa men var sjuk stackarn :/ så vi fick heja på katarina , hon kom lätt bland dom 50 bästa typ :) nääjs. Nästa år ska jag springa :D Längtar så jävla mkt! Ivf, vid halv 11 gick vi till målsträckan typ och hejade lite , sen gick vi mot medis, där var det roligare, skrek på dom sprang förbi, vissa uppskattade det faktiskt (H) Sådetså. hursomheslt, vi såg en hel del skumma personer. Ingen jag orkar berätta om dock. Vi tog näst sista tåget hem. Träffade först Sofia och Karro, sedan Miriam :D Värst vad många man träffar som inte träffat på hela sommarn typ :) kulkul.

Ivf var kvällen lyckad :D

OLA SALO <3 .

by HM.

Nu har jag snart präntat in alla The ark låtar i datorn, NICE. Idag var jag nära på att gå med på att följa med på The Voice O.o , tur att jag kunde hålla mig, hehe.

Idag har ja´g varit med Lollo, Eva och Antis XD Vi hade roligt. Vi ska till stan sen på midnattsloppet, vi ska inte springa alltså >.< Så jag vet inte vad vi ska göra där egentligen :P Iofs Andreas ska springa så vi får heja på honom tills han kollapsar ^^, Hejdå :*

For a moment, I am happy.

FAN VAD JAG ÄLSKAR OLA SALO. ASSÅ GAAAAH!
Jag orkar inte skriva, jag var på grönan och såg the ark, det var underbart.

Jag är världens fulhuvve och har fettokropp. Bara så ni vet ^^

Peace out svenne!

jävlar!

Godkväll, jag ska snart sova.. först vill jag bara säga vad jag längtar efter och saknar för .. jag bara vill det:

Arvikafestivalen, saknar och LÄNGTAR!
Husarö: saknar stället, saknar nätterna med Klara och Jake, men inte alla fjortisar och det äckliga potatismoset >.<
Andalusia , "min" älskade underbara finaste : LÄNGTAR IHJÄL MIG.

Typ det :P


Asså, jag har värsta russinsvettet! + dåligt bh-material, det bidrar till att min bh luktar svett när jag använt den EN dag. (asså inte alla, bara en av mina russinhållare så att säga.) Om man inte skulle vara ute en hel dag när det är styvtuttväder, men det är man ju helst inte? SÅ DÅLIGT. Ibland brukar jag hänga ut bh:n utanför fönstret under natten för att vädra den. Fast jag vet inte.. Dom (grannarna, eller diverse andra människor som av någon anledning spatserar utanför mitt fönster) kan ju tro att jag är knäpp och det är nåt dom måste få upptäcka själva ;)  hahaha, godnatt allesammans :P

<3

Loooove.. L-O-V-E , love!
L is for Life. Cause what if life without love?
O is for... Oh, wow!
V.. is for this Very surprising turn of events
EE! is for-- how Extremley normal I find it, that you two are together.

HAHAHA, alltså Ross i mitt hjärta föralltid XD

Inatt sov Steff hos mig. För på kvällen var vi med Klara å Niko och var lite fjortisar :) It was fun ^^ Vi typ satt mest och prata åsen dansade vi lite åså ^^ pratade pretty much about sex ^^ När vi kom hem åt vi lite mackor åså.. vilket inte hjälpte ett dugg, så jag fick gå upp och spy mitt i natten (Y) As usual. JAG SKA INTE DRICKA RENT. jag lär mig förfan aldrig >.< men men.. på morronen vaknade vid halv 1 och kom på att Steff var tvungen att vara på skolan senast klockan 1. Vi hann inte ofc. Vi försökte alltså inte ens.. så istället åt vi mackor och te (GAH nu blev jag sugen på te!) till frukost och lyssnade till pappas historia om när han krocka på cykeln. -.- börjar bli tröttsamt. Han säger typ varje timma: Använd hjälm! Min hjälm räddade troligtvis livet på mig.. osv.. I GET IT, OKAY?!

Sen gick jag till stn och mötte Lollo och Steff tog bussen hem . Vi två fikade och det var roligt :D Sen gick vi hem till mig å kolla på vänner och lite på anders och måns ^^ <3 . Ikväll ska jag vara själv och städa :( JIPPI!

Nu håller jag på att tvätta en jävla massa för att få 150 spänn tills The ark imorn, åh vad jag längtar! jag ska äta langos ^^ sista helgen jag får svulla ju. Nör skolan börjar så ska jag äta normalt igen XD

Nu ska jag göra te och sen slänga in en ny omgång tvätt och hänga upp det blöta. POUSS!

hejs

Min pappa har typ hård hjärnskakning. han krocka med en anna cyklist när han cykla till jobbet och om han inte hade haft hjälm hade  han antagligen dött :/ så han var på sjukhuset typ hela dagen idag åså :/ fett läskigt.  ivf steff e här å jag ska dra nu. hejs :P

Hej jag har tråkigt.

Jag håller på att dö här. Sen ska jag åka tåg en hel halvtimme! >.< hehe :P Kom just på att jag inte har nån remsa eller nåt.. too bad for my dad. (rimmar XD)  Jag måste köpa sms-biljett, andra gången den här månaden XD det blir 96 kr ^^ aja, shit happens . men bah, vad ska jag göra en timme? ... eller 40 minuter då men iaaaaf.

Klara, jag hatar dig :)

vad är eran största dröm? seriöst.

Hejs. Nu ikväll har jag varit med Klara och Josse <3 vi kollade först lite på Torkel i knipa, <3 haha. Sen kollade vi i en hööks-katalog. Jag vill handla! Har bestämt mig för att köpa mest blåa grejer :) Ska köpa ett blått fleecetäcke och shabrak med Mulle på ;) sen ett annat lite finare shabrak som är ljusblått typ med nån kant. iwh. 

fast jag har fortfarande trailerproblem. Våran bil får ju tydligen inte dra en helt vanlig hästtransport ?! Och sofias hade inga bommar, jag har en känsla av att Aud inte kommer vilja att jag använder den -.-' men det löser sig väl ^^ Det e typ bara drygt två veckor kvar nu! WAH <3 men men, ska försöka sova nu tror jag. Vill att det ska bli imorgon. På dagen typ 1800 ska jag på bio med några stycken, sen på kvällen ska jag vara med Jocke och Steff (och Klara? :)) åsen ska Steff sova över här :D JAG SAKNAR DIG SÅ JÄVLA MKT GUMMAN <3. Pusshej godnatt.  

bajs

Nu är Josse här :D vettefan vad vi ska göra ^^ men endå . Klara kommer sen. Bajs :)

lala

idag har jag kollat på big daddy och nu kekar jag nudlar. yey vilket roligt inlägg men jag håller på att dö av tristess typ.

JOSSE, VAD SKA VI GÖRA IKVÄLL NU DÅ? (A)

Join me, won't you?!

Kvällen blev helt okej after all :) Först var jag med Klara, vi var ett tag med Lollo, Becca, Carro, Max & Danne. Men sen drog K T och L hem till Lollo för vi hade inte så mkt att göra hos Carro ^^ Vi kollade på Ice Age 2 åsen satt vi på Lollos rum å kolla på gamla grejer från mellanstadiet. Fett roligt!

Det jobbiga var att gå hem, tog exakt 25 minuter och jag gick j'ävligt fort ska ni veta :O typ powerwalk eller nåt :P Nu är jag iaf hemma :) ska väl sova typ.

SKOLAN BÖRJAR SNART! It's fucking freaks me out :'( ÅNGEST.

never ever felt so sad.

Nu blir jag ledsen :(

Are you trying to CUT ME OUT?

hahaha :P (fast inte roligt om ni gör det) hahaha.

!

Var e alla? Jag vägrar vara hemma 2 kvällar i rad, seriöst. Jag dör snart. Vaad händer ikväll? Ni vill väl inte att jag ska sitta framför TV:n och ruttna, medan jag citerar Ross i Vänner? Snälla,  gör nåt med mig ikväll? Sålänge ska jag sitta här och undra i mitt stilla sinne hur mitt liv skulle se ut som jag var lite mer normal :P

Fick just sms från Josefine, hon är i sverige nu. Bejbi! <3 :D

BAH.

Brevet hade inte kommit :P hehe. konstigt då XD Jag har huvudvärk :( eh, jag har ingentinf att skriva så det här var ju lite onödigt :P

Jag vill att Julle ska komma hem, HAHA, hon har tältat i natt med tältet vi hade på festivalen, KRATTIS JULLE! XD undrar om det var fräsht (A) typ inte nej. asså vad jag ska jag göööra? DÖR.

WHAT! IDAG KOMMER JOSSE HEM JU! hade glömt der shit :P undrar om hon orkar ses ikväll ^^ ebsh.. nu ska jag gå å knarka alvedon :) PUSS.

Jag fungerar inte då.

Godmorgon.
Elisabeth ringde vid 12 och väckte mig >.< men hon berättade iaf att vi skulle ses någon dag tillsammans med en annan tjej som ska ha en travare på foder (vad är det med fågelsta och travare + bruna hästar?!) hursomhelst, hon fråga oxå vad för häst jag hade åså, hon sa att det var bra att den inte var så stor (hon menar nog att jag kommer få den minsta boxen, Klara, vetu vilken det är?) åså prata vi lite sådär, kommer inte ihåg om vad jag var ju nyvaken :P så hoppas vi inte bestämde nåt viktigt datum eller så. Men jo! hon sa att jag fick stallplatsen redan den FÖRSTA spetemeber :) Jippi. Så nu ska jag gå ut å kolla om brevet från Aud har kommit med kontraktet åså :)  I CAN'T BELIVIE THIS IS HAPPENING! :D hihi.

Du kommer aldrig ta dig upp.

Hejsan.
Idag har jag kollat på vänner XD Snart kommer jag typ kunna avsnitten utantill XD Sen har städat i köket och dammsugit tv-rummet ^^ vet inte vad som flög i mig. Men jag är väldigt rätt för att vi ska få myr/flug/larv invasion >.< Vid halv 6 kom min familj hem :( fast det var lite bra för jag åkte till ica maxi med mami ^^ köpte en pärm till mina skolpapper (yeah right , jag kommer använda den fett mkt :P)  men det e hello kitty på iaf :D sen hårfärg och två filmer Big Daddy och Om en pojke (A) Bara för att jag älskar Hugh Grant! Jag skulle köpa en expressen oxå för det stog om en tjej som ville bli smal till sitt bröllop så hon typ råbantade. Sen på sin bröllopsdag dog hon av svält :( så jävla sorgligt :/ MEN SÅ VAR DOM SLUT! så jag ska kolla deras hemsida om det kanske står där :) POUSS.

Underbar kväll :)

Ikväll har jag haft riktigt roligt. I början var jag med Klara och Lollo, vi kollade på vänner och åt kladdkaka. Sen dansade vi som dårar. fast sen var loll otvungen att gå. Jag och klara släppte loss som fan XD vi dansade omkring som dårar i bara underkläder, mitt i köket D fyfaaan vad roligt det var :D typ det vi gjort hela kvällen. fett brs träning samtidit som jag hade askul ;D nej fan bruden, this was really fun! :D love ya!

Whwew ever you go i will follow

tjaaaaaa. jag e med klara å vi have so mucj fun :D vi sitter i underklöder and we are package :D just so you know. I love all yuop guys. Jag vet I can't write so goood , but I'll hope yuo understabd . jag kstiebr ännu sämre X) /klARAX) YEEEAH thats true acutally! Vhehehehehehe.so wazzap? höhö. kalla mig! piss


*

so, när ska vi ses , dear friends? :P I'm fucking bored.

Har kollat på vänner i typ 2 timmar, solat en och en halv.. å det är väl typ det. Vart fan är ni? Gå in på msn or I'm gonna kick your ass. XD hum.. jag är som sagt väldigt uttråkad. I promise, I will not do that ^^ aja.. ska väl gå ut eller nåt.. :P hejs.

Sool.

Imorse vaknade jag av att en jävla ram blåste ner från mitt fönster så jag blev helt vättskrämd (Y) fast det var rätt bra för annars hade jag säkert fortfarande sovit och missat massa soltimmar. Ska snart ut och sola ;D Sen har jag satt i filmen i kameran oxå, men jag förstår mig inte riktigt på den så jag kanske får vänta tills pappa kommer hem iaf, men jag har tagit fyra bilder iaf XD JAG VILL KUNNA LÄGGA UPP DOM PÅ DATAN. aja, jag får väl stå ut ^^

Aja, ikväll hörni, vi måste nog handla lite ingridienser för jg har typ ingenting hemma XD men ska se om jag har saffran ^^ Pusshejs.

YOU SUCK!

Hejs.
Idag på morronen gjorde jag inte så mkt, sen åkte jag till skärholmen en liten stund med Lollo. Vi köpte en hel kasse full med frukt :) (vi köpte inga vaniljhjärtan eller nåt)
Sedan var vi hemma hos mig ett litet tag, fast hon var tvungen att åka hem å ta sina piller, så hon inte blir galen :P
Så jag gick till krysset med Oskar. Han fick mig att köpa cigg, SOPIGA JAG! men jag försöker verkligen :( det är väl alltid nåt.. eller? hursomhelst är jag totalt värdelös som inte ens klarar en vecka.

aja, vi hyrde a lot like love å jag hyrde oxå vänner år 10 ^^ Men när vi kollade på den blev det för mkt tjejer för Oskar så han gick hem ^^ Då vare bara jag, Klara, Lollo och Eva ett litet tag men hon åkte oxå hem. Vi såg på vänner typ.

Jag är så varm, hela tiden, kommer inte kunna sova :( aja, hejdå. jag är rastlös typ. ska ta en iskall dusch eller nåt :P Puss.

För bra för att vara sant?

pappa ringde just , Aud hade ringt honom och frågat om vi ville hyra ponnyn, och han sa ja :D Så hon ska skicka kontraktet och vi ska gå igenom det, sen ska vi ringa till henne och bestämma ett datum då vi ska hämta henne! Alltså, kan inte beskriva hur glad jag är! iwh, alltså. ÅHH <3 längtar!


image60

F.r.i.e.n.d.s - GE MIG BOXEN MED ALLA ÅR? <3

God morgon. Jag har vänner - abstinens :(

Och jag är trött som en jävla apa.

Och jag har huvvevärk, har haft det konstant i tre dagar nu och jag SPYR på det.


Därför ska jag nu:

  • Ta ungefär några alvedon eller dyl, vad jag än hittar
  • Dricka en stor kopp med kaffe
  • Sätta på en usel film
  • Äta glass

SÅDETSÅ, hejdå.


det oordnar siig.

sho ho ^^
Ikväll har jag lekt 20 frågor med Klara och Lollo i tre timmar. det var jävligt roligt :D haha! asså jag kommer ihåg nån som var extra rolig när vi gissade på typ piercing och snopp och nåt mer roligt. men nu blir det ju inget kul eftersom jag inte kommer på det roliga >.< men det var iaf roligt :P På lördag ska vi ha våran "jul-dag" . köpa julmust (FINNS DET PÅ ÖB ? :O) , baka lussebullar, lyssna på massor av julmusik och allt sånt. ska bli så mysigt :D haha.

Idag när jag gick hem från Lollo gick jag skitfort och jag blev inte ens andfådd. I am really proud XD  Fast jag är jättesugen på cola  :( ska nog köpa en 2-liters imorn. Och vindruvor och typ.. nån annan god frukt :) JAG MÅSTE KÖPA BANANER OXÅ. Så jag kan göra massa goda smoothies. jag ÄGER på det, bara så alla vet XD äh imorn ska jag fruktshoppa! XP Pusss.

SER DU INTE DET?!?!?!?!

ahhahaahah

Idag ska jag vara med Klara, ja :D eh, jag har precis duschat, bara jag å duschen, det var nääjs. för jag var smutsig. Jag ska spyy, kvicka dig upp med ditt paraply! HAHAHA asså jag e helt cp ikväll ^^ ih. äcsh.. Detta inlägg vr ju absolut inte onödigt. :D

Följ nu vårat mönster, vi vill dig bara väl.

Ni ställer genast frågor ur era formulär, nu har ni redan dömt mig. Boka in min lycka i din jävla kalender bara!

Nu har jag ridit , och det gick såklart bra. Men idag när jag hämta henne i hagen var hon lerig och fuktig. Gav mig lite försmak på vad jag kommer få i höst ;) ajsh. men det ere värt <3 får köpa skimmelshampoo eller nåt :D
Det blev en rätt bra eftermiddag trots allt :) nu ikväll ska jag vara med klara, antagligen inte med Eva, för hon är en tönt. Pusshejs,.

jag börjar nog förstå.

HEJS.
papi ringde nyss å sa att han åtminstone kunde skussa mig till färjan. Så nu blir det bara båten och två bussar XD alltid något. fast det jag mest fasar för är egentligen att gå från busshållsplatsen, till gården. It's kinda långt. >.< ska kolla på en karta nu hur långt det är ^^

Jag lyssnar på Lars winnerbäck. hjärta på honom :)

If I ain't got you.

Hejs. Nu på morgonen har jag kollat på den bästa av mödrar tsm med julle och ätit kycklingsallad till frukost ^^ Klockan 3 ska jag åka kommunalt i en och en halv timme för att rida Andalusia. Så jävla långt, egentligen skulle min pappa skussa mig men nu ska han såklart jobba , så det går ju inte :@ . men men, gör nog det mesta för att rida den ängeln (A) :D
Jag är väldigt trött. >.< kommer fan somna på tåget å missa stationen eller nåt ^^ böh.

Jag orkar inte mer, så jag vänder om och går nu.

hur vet man att någon har dött?

Alltså.. om någon som inte har så bra kontakt med dör.. hur får man reda på det? Säg t.ex. en gammal klasskompis. Man måste ju få reda på att nån av ens bekanta dör eller hur? Finns det ingen hemsida eller nåt man kan kolla sånt på? :P eller får man bara vänta tills det kommer fram genom "skvaller"?

Ikväll har jag varit med Eva. badat och fikat. Mys. fast hon åkte hem för ett tag sen,. tidig kväll. Blir väl datorn ett tag till. Sitter oc´h deppar som vanligt. Känns som att allt håller på att rasa igen. Sepciellt när pappa beter sig som ett as. Vid nästan varje måltid pratar han om hur onyttig/nyttig maten är, hur mkt kcal det innehåller, och hur mkt man måste träna för att bli av med den energin. Jag kommer fan sluta på en jävla ÄS-klinik. Tycker du att jag e så jävla tjock eller? DÖ.

eh, jag vet inte. vill skriva något glatt. kommer inte på något. whata fuck? Är jag så negativ att jag inte kan komma på EN ENDA bra sak jag gjort idag? :P shit, skämms. jag ska tänka ut nåt bra som jag gjort idag under natten, underrättar er imorgon ^^ hejs.

tiden segar sig fram.

Okej, nu är klockan 6. Om ett par timmar kan man gå å och sova och lägga denna dagen bakom sig :P Deom senaste två timmarna har jag kollat på Shrek 2. Och ätit en banan. Mamma köpte nämligen massa frukt idag. Värsta coincidence eftersom jag typ igår bestämde att jag skulle äta mer frukt. haha.

Tänkte fråga om nån vill hitta på något ikväll? Fast sen kom jag lixom på, vad skulle det vara? Jag äger inte en krona (jo, det gör jag faktiskt egentligen, men inte tillräckligt mkt för att spendera dom på något trevligt), och jag orkar verkligen inte kolla på film mer idag. Men om någon kommer på nåt man kan göra så får den personen gärna tala om det för mig å bjuda in mig (A)

No one saw through my games.

Tråkigt att typ ingen bloggar längre. Hoppas det bara är tillfälligt och att folk börjar igen nu i höst.

Jag hatar den här dagen, bara ätit frukt och kollat på OC. Jag är heldeppig, har huvudvärk och är extremt uttråkad. ÅHH. Imorn ska jag förhoppningsvis rida Andalusia, men av någon anledningen känns det som att det inte kommer bli så den här gången heller. Antagligen pga spöregn.

Jag vet inte, vad fan ska jag hitta på för att få den här dagen att ta slut?

jävla regn.

Jag trodde typ att sommaren finally hade kommit, men nej. Nu är regnet och det back again. BAH. blir så arg. Men I think att det skulle bli typ finare igen on friday. Vettefan vad jag ska göra today, typ watch hundra movies. Fast jag har iofs tröttnat på all my filmer så vi får se :P Idag fick jag the manual to min kamera , så kanske ska fota lite :) fast eftersom it's not digital så kan jag ju inte lägga in dom på datorn, so that's actually kind of boring.

JAG HAR VERKLIGEN TRÅKIGT.

vadfan har alla emot "emokids"?

ASSÅ SLUTA DÖMA FOLK EFTER HUR DOM SER UT OCH KLÄR SIG! Så fort nån kommer med svarta kläder å snelugg osv är det alltid nån osäker jävel som ska skrika: JÄVLA EMO!

VARFÖR?!?! Vadå "jävla" vad fan har den personen gjort mot er egentligen?! Bara för att nån lyssnar på emomusik betyder det inte att denne skär sig eller är "fejkdeprimerad". Och även om han/hon nu skulle må dåligt så ger det väl för fan inte er nån anledning att hata den personen! Han/hon har hatar inte ER! eller hur?

ÅH FÅR INTE FRAM VAD JAG VILL HA SAGT MEN ÄR BARA SÅ JÄÄÄVLA PISSED! PÅ ALLA JÄVLA OSÄKRA TÖNTAR SOM ÄR SÅ OSÄKRA ATT DOM MÅSTE HA NÅGON/NÅGOT ATT KLANKA NER PÅ! OCH FÖR ATT INTE RISKERA ATT BLI TYP "MOBBAD" SÅ VÄLJER DOM ATT BÖRJA HATA ALLA "EMOKIDS". FÖR DOM SKAAAAA MAN HATA, ANNARS ÄR MAN SJÄLV EMO! ASSÅ ÅÅÅÅÅÅHHH KAN INTE SKRIVA NÄR JAG E SÅ SUR :@:@:@:@:@:@:@

Jag hatar dig, jag hatar det vi har, men mest av allt hatar jag mig.

Idag gick jag upp klockan 10, stolt :) Skulle till malmsjön med Klara , Lollo & Andreas. Vi hade det aschill! Men ni ska se min rygg, HAHA. Alltså den är helt.. mörkröd. Tur att jag inte var jätteblek innan för då hade jag varit en kräfta. Men hela min rygg är... väldigt solbränd iaf.

Vi kom vid halv  1 och åkte hem vid halv 5. Under dom timmarna hann vi leka mobbade lekar med en lite boll, bränna sönder våra ryggar, äta pastasallad, spela kort, åsådär :) Trevligt var det iaf.

Direkt när jag kom hem sprang jag in i duschen för jag kände mig (som vanligt) extremt äcklig efter en svettig soldag ^^ Sen åt Jag med Lilla familjen + Åsa + Cam och Spencer på greken :P Fast jag var fortfarande mätt efter pasta salladen >.< aja, åt iaf typ en halv barnportion :P

Annars har jag väl inte så mkt att berätta. Pappa är überjobbig som vanligt. TA BORT DIG SJÄLV (sthlm boogie :P). BAH. jag vet inte .. From now är det iaf slut på allt onyttigt jag äter hela tiden. Nej, asså jag ska inte bli hälsofreak å träna massa åsådär :P bara inte äta så jävla mkt fett och socker hela tiden. Blir fan äcklad >.<

Jag kommer aldrig glömma dig, var är du? :(

BAH.

Bloggen dumma sig igår så jag kunde inte skriva. Igår var jag med Klara och Lollo&Andreas. Vi hade roligt :) först bada vi i bergvik åsen var vi hos klara, spelade kubb, chilla, åt plommon (JAG FICK ONT I MAGEN >.<) sen på kvällen gjorde vi pannkakor med sylt å grädde å kollade på superhjältarna (H) Jag är tjockis :P Men iaf, hinner inte skriva så mkt för ska åka med dom till malmsjön snart, så måste packa klart mina saker ^^ Pusshejs.

Det kallas tvivel.

Äckeltönt.

Tänk om vi skulle vakna
utan läppar
med hela munnen fylld av jord
bakom tungan inga ord
Tänk om jag skulle vakna,
vara farlig
med hela munnen fylld av blod
Jag bet min tunga när du log


Allt jag ville säga
glömde jag i kväll
Allt jag ville vara behöll jag
alltid för mig själv...


Tänk om vi skulle vakna, inte andas
Våra lungor tömda på luft
precis som om vi fått en knuff
Det känns som om någon
kapat våra fötter
och hela sängen fylls av blod
och hela golvet är fullt av skor


Allt jag ville säga
glömde jag i kväll
Allt jag ville vara behöll jag
alltid för mig själv...

 


HAHAHA.

Idag har jag varit i vagnhärad! Jävligt far away, vi var vid nån badplats med klippor, men det var fett chill :)  Jag flöt runt på en madrass i vattnet för att sedan ligga på klippan å pressa och lyssna på Thåström ;) blev lite brunare faktiskt ^^image56image57
image55

Den vackraste stunden i livet var den när du kom.

Nu ikväll har jag varit vid klipporna med mina bästa Klara och Lollo :) <3 Vi hade väldigt roligt och trevligt ^^ Ni gjorde min dag , tack! <3

Jag saknar dig mkt mkt idag, som dom flesta dagar som denna. Jag saknar tryggheten jag kände med dig. Du kunde krama mig och plötsligt var all rädsla försvunnen. Saknar dig så tårarna rinner. Jag kan inte hålla mig borta från det jag borde, jag måste döva smärtan på något sätt.

Jag längtar så jävla bajsmkt till 3 september. Jag tror ingen kan förstå min längtan. Även om jag fortfarande inte vågar vara för glad. Men jag hoppas verkligen cpmkt! :)

2 listor, jag är extremt uttråkad.

Hav eller Sjö
Tv eller Dator
Höst eller Vår
Jul eller Påsk
Svart eller Vit
Ipod eller Mp3
VH1 eller MTV
Rosa eller Lila
Hund eller Katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko eller Sandal
Afrika eller Asien
Löshår
eller Äkta
Mobil eller Telefon
Klänning eller Kjol
Blond eller Brunett
Lägenhet eller Hus
Vanilj eller Choklad
Ring eller Halsband
Jordgubb
eller Hallon
Nyår eller Midsommar
Långt hår eller Kort hår
Nagellack eller Läppstift
Bil eller Buss
Sanning eller Konsekvens
Blåa ögon eller Bruna ögon
Jeans eller Leggings
Snowboard eller Skidor
Harry Potter eller Lord of the Rings
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Plugga eller Arbeta
Christina Aguilera eller Britney Spears
Stjärnor eller Månen
Vinter eller Sommar


Nämn något som gjorde dig glad igår: pappa sa att vi kanske ska köpa en systemkamera (A)
Vad gjorde du kl 08 i morse? sov.
Vad gjorde du för 15 min sedan? satt vid datorn
Det sista du sa högt? vad vill du egentligen?
Det senaste någon sa till dig: jag går nu
Vad har du druckit idag? mjölk, vatten, en smoothie
Vad var det senaste du åt? sallad
Vad var det senaste du köpte? en öl
Vad är det för färg på din ytterdörr? Vit.
Vad är det för väder hos dig nu? soligt.
Godaste glassmaken? banan (A)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej.
Sover du tungt? ibland
Drömmer du mardrömmar? nej.
Trivs du med ditt jobb? har inget.
Favoritklädsel? Jeans och stor hoodtröja
Favoritlåt just nu? ingen soldat
Vad ser du om du tittar till höger? en tall. .
Vad gör dig glad just nu? inget typ >.<
Vad ska du göra härnäst? klä på mig å fixa mig..
Höger el vänsterhänt? Höger.
Humör just nu? deppigt
Favoritgodis? Alltså choklad.
Kläder just nu? pyjamas
Sommarplaner? sommaren e ju typ slut nu.
Hur många kuddar sover du med? 3
Spelar du ngt instrument? Nej.verkligen inte.
Morgon eller nattmänniska? natt.
Vad är viktigast för dig? att känna mig uppskattad. (kärlek, trygghet osv, det vanliga)
Är du kittlig? ja :(
Snarkar du? Ibland
Stjärntecken? vädur
Äckligaste insekten? tvestjärt å sånt
Stökigt el välstädat? stökigt
Längtar du mest efter just nu? 3 september, hämtar min häst :D

höhö

A. Sätt din musik på blanda.
B. Klicka på nästa knapp efter varje fråga.
C. Använd sångtiteln som svar på frågan.
D. Fuska inte.

1. Hur mår du idag?
The kids aren't alright

2. Vad ska du göra idag?
shout it out loud

3. Gillar du någon just nu?
love is in the air

4. Isf... Hur ser han/hon ut?
Smoke two joints

5. Haft sex den senaste veckan?
vi kan väl vänta tills imorgon,

6. Hur är din realtion till dina föräldrar?
psykiskt instabil

7. Kommer du gifta dig?
Beautiful

8. Har du många vänner?
Vi mot världen

9. Vad tycker de om dig?
Lost in hollywood

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Happy birthday

11. Vad är ditt syfte med att leva?
jerk it out

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Calcutta (taxi,taxi,taxi)

13. Hur vill du begravas?
Lovers are lonely

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Hero

15. Vad kommer du jobba med när du blir stor?
Jag går och fiskar

16. Kommer du få barn?
Time after time (haha)

17. Är du olyckligt kär?
Giftig

18. Brukar du onanera?
I'm electric

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Oh boy

20. Är du en äkta "rock 'n roll star"?
Far away

21. Är du attraktiv?
Close to me

22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
You're no angel

23. Kan du sjunga?
When I'm gone

24. Vad klarar du dig inte utan?
Flyktsoda

25. Hur kommer du bli igenkänd?
We're only in it for the drugs

26. Din bröllopslåt kommer vara?
Ensam i frihet (passande XD)

jag är fet, jag borde banta,

okej, budskapet har gått fram för i helvete. MEN ORKA VARA ANONYM DIN JÄVLA FJOLLA! Fortsätt gärna kommentera hur fet jag är och allting , jag tar åt mig och jag behöver den pushen, men VAR INTE ANONYM! Herrregud, din fega jävla tönt.

hur ska jag kunna gå när jag inte ens kan stå?

Ikväll har jag varit med Josefine som vanligt :D Jag vill inte att du ska åka bort vafan :( Har vant mig vid att umgås med dig varje dag ;) You're like a sis ^^ Men nästa vecka kanske nån annan är hemma eller nåt.
Idag utförde vi såklart våra kvällsritualer. Kollade på film först (garden state) sedan spelade vi spel (galenpanna och TP ^^) och sen käka macka och te . haha. Typsikt oss alltså. Imorn ska vi käka på felino , lite omväxling måste man ju ha ;) Tove hjärta Josefine ^^ <3

Antingen är jag jävligt bra eller så är alla andra blinda?

hejs

Jag har så jävla tråkigt och allting.. sitter fortfarande i pyjamas, har suttit vid datorn hela dagen och jag döööör. gnfjdfjdfjdfjdfjdfjdfjdfjdfjdfjdfjdfjdfjdfjdfjdk . På lördag klockan 1900 ska jag rida Andalusia. Fuck vad jag saknar deej <3 hihi ^^ Hjärta på henne alltså.

nu skah jag kolla på tv. bajs.

Jag saknar dig än.

God morgon. Tog sovmorgon idag, sköönt <3 . Igårkväll var jag med Josse och Klara som vaanligt :D:D <3 Vi hade fett roligt såklart ;) Spelade brainstorm igen och TP med Viktor och Anna. Dom gick såklart hem tidigt så då satt vi och pratade bara. Sen gjorde vi te och mackor såklart ^^ Sen satt vi å diskuterade olika saker fram till 3-tiden :D
hahaha, viktor var skitrolig när vi spelade brainstorm. Hans lag skulle säga massa sjukdomar å han ba:
- Kissa blod!!! MENS! ( XD )
sen så var det en fråga på TP, "vilken knöl gjorde "bla bla nån kille" berömd?
- Bröstcancer?!?!
hahah så sööt XD

När jag kom hem la mig jag mig direkt utan att sätta på datorn, det har typ aldrig hänt förut, haha. Coolt. Jag gör framsteg. Nu på morronen har jag inte hunnit göra så mkt. Åt pyttipanna till frukost ^^ Sen har jag försökt ringa till Karlshem ett par gånger men hon svarar inte!! GAH. Asså.. om jag inte får tag på henne, ska jag bara åka ut då eller ska jag skita it? (KLARA? :P vad tror du?)


jag har tråkigt idag :P

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? naaej
Vilken årstid tycker du bäst om? tycker om alla. fast endå mest sommarn för att man e ledig då :P
Brukar du sjunga i duschen? nej
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? landskamp i fotboll, eller hästhoppning. (fast det är egentligen inte så kul men man lär sig mkt :) )
Laddar du hem musik och film från Internet? nej för mitt limewire e trasigt :(
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? shoppa loss XD
Vad är det bästa med julafton? julklappar ^^
Tänker du mycket på ditt utseende?  ja.
Vad får dig att slappna av? ingen kommentar
Tänker du ofta på sex? nej inte direkt
Är du skyldig någon pengar? ja >.<
Är du mörkrädd? Japp
Vilken färg är snyggast? svart, rött och rosa
Tycker du matte är svårt? Ja :(
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej verkligen inte!
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? PENGAR, eller typ.. en resa
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? 11-12 tiden
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? mig själv
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? NEJ?! vfr de?
Har du piercing? Nej,
Bråkar du och dina syskon ofta? Lagom ofta
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? mina närmsta antar jag *-)
Läser du ofta böcker? inte längre. gjorde för några år sen dock
Vad föredrar du för sorts filmer? drama
Vad slösar du mest pengar på? cigg, mat och sprit . HERREGUD :O jag måste skärpa mig
Vill du gifta dig? nej jag tror inte det.
Vill du ha barn? kanske
Vilka tv-program som går just nu har du fastnat för? Går aldrig något bra på sommaren
Vilka länder har du varit i? rätt många men inget utanför europa :P
Vilka husdjur har du haft innan? ökenråttor, kaniner, hamstrar
Solar du ofta? nej.
Är du bra på att laga mat? nej :P
Var badar du helst? bubbelpool
Vad dricker du för alkohol? oftast öl eller groggar  
Vad använder du för droger? alla möjliga :P not
Vilka djur är du mest rädd för? orm
Vad tycker du om monarkin?vet inte vad det är :$ JAG ÄR SÅ OALLMÄNBILDAD >.<
Vilka språk kan du? Svenska och hyfsad engelska.
Har du någon gång skadat dig allvarligt? inte direkt
Vilken kändis är hetast? gaah, kan verkligen inte bestämma mig :P
Är du flygrädd? Nej jag älskar att flyga
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? det e väl bra
Vad dricker du helst när du är törstig? vatten eller läsk eller jag vet inte :P
Tror du på ett liv efter döden? Nej verkligen inte.
Vilket kaffe sörplar du helst? latte (A)
Vilket mobilmärke föredrar du? sony ericsson
Vill du gå ner i vikt? jaa.
Har du varit deprimerad? Ja.
Tycker du om sushi? NEJ SÅ JÄVLA ÄCKLIGT.
Tror du på livslång kärlek? Ja lätt.
Vad äter du helst när du ser på film? beror på vad jag e sugen på ju .
Lever dina föräldrar tillsammans? Ja >.<
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? Nej,äckligt,.
Har du tandläkarskräck? Inte skräck, men det är ju inte direkt roligt att gå dit
Har du någon gång haft självmordstankar? Ja.
Vilken hårfärg har du naturellt? Blont
Hur ofta motionerar du? aldrig.

lista (A)

vad lyssnar du på? (asså jag sätter kryss även om jag bara har ett fåtal låtar som jag lyssnar på ^^)
green day [x]
the misfits [ ]
my chemical romance [x]
mcfly [ ]
the red jumpsuit apparatus [ ]
koяn [ ]
franky lee [ ]
funeral for a friend [ ]
aiden [ ]
evanescence [x]
him [x]
queen [ ]
billy talent [x]
iron maiden [ ]
bullet for my valentine [x]
edguy [ ]
the poodles [ ]
panic! at the disco [ ]
the killers [ ]
good charlotte [ ]
linkin park [x]
fall out boy [ ]
the strokes [ ]
bring me the horizon [ ]
babyshambles [x]

Lyssnar på annat ;D ^^

du:

ögonfärg:
blå/grön/gråa

hårfärg:
Blåsvart och min lugg varierar mellan blå, blond, grön, ljusgrön å ljusblå :P

längd:
typ 1,70

smink:
Foundation, puder, solpuder, mascara, kajal, eyeliner, ögonskugga, ögobrynspenna :P

favorit mat:
skräpmat + spagetti å köttfärssås :p

klädstil:
lite blandat :) emo/poppare och sen inget speciellt.

personlighet:
sett utifrån: glad, blyg, omtänksam ^^

favorit band:
kan inte säga ett :P

favorit låt:
ingen aning

talanger:
har inga ^^

senaste låt du hörde:
falling leaves

största intresse:
rida, vara med kompisar :)

går du i skola:
japp. gymnasiet.

framtid:
ooh, inte bra ^^

vill du ha uppmärksamhet:
NEJ.

tycker du om musik:
eh, ja. ^^

allmänt:

singel:
japp :)

bästa vän:
har ingen dirket :)

är du kär:
gud nej.

vem stör du dig på:
många personer. ska nog inte nämna några namn

vem vill du vara som:
djävulen >:D moaha. nej men jag vet inte.

har du varit på en konsert:
ja :P

har du glasögon eller linser:
neppsi :D

har du blivit besviken under en klippning:
ja varje gång :P

har du ljugit för din bästa vän:
ja.

har du mycket pengar:
nej verkligen inte.

har du bjudit ut någon:
nej :P tack å lov för det. (jag vet inte XD)

har någon bjudit ut dig:
nej inte direkt :P

vem var den första du kysste:
wah, säger inte ^^

favorit stad:
stockholm .

shoppar du:
jadå

språk du kan:
svenska&engelska

favorit shampoo:
garnier fructis (A)

har du stora fötter:
näe

är du nöjd med dig själv:
nej.

är du blyg:
Beror på vikka människor ja e me ^^

var är du nu:
hemma.

är dina svar ärliga:
oh ja,.

Brainstorm

God. Morgon.
Igår på dagen var jag ute med familjen utom mamma i ytterskärgården. Helt okej, men jag har gjort roligare saker >.< . När vi skulle gå tlll några klippor från båten fick jag bära felicia skitlänge, JOBBIGT. Sen på kvällen åkte jag iaf till Josefine, Vi kollade på Linas kvällsbok och åt grönsaker med dipp (A) Den filmen e rätt dålig egentligen XD Sen satt vi på hennes glasveranda typ och spelade brainstorm. Fett roligt :D Vet inte riktigt vad jag ska skriva ^^ Jo, var med Klara å Eva samtidigt oxå hos Josse XD Så det var trevligt. Kom hem vid 3 kanske :) Nu vill pappa tvinga iväg mig å bada, palla >.< fast det e iof rätt fint väder, kan ju ligga å sola..aja ^^ pusshejs.