I'm falling apart.

Mitt hår är kort 8-) Var med ev igår vi åkte på drop in i södertälje och klippte oss. jag blev nööjd. första gången någonsin tror jag :) Sen åt vi på donken såklart, sen skulle jag vi gå till lindex (fråga inte varför , vi är töntar :)) och då träffar vi Josse. Vilket sammanträffande va? xD Så vi åkte hem tillsammans. Sen var jag tvungen att åka till stallet men när ja kom hem igen så "gänget" hit + danne xD haha, vi spelade singstar å sen kollade vi på Flightplan. ganska bra fast ^ja den dög xd ..

Idag åkte jag till stan med danne och carro. Uträttade inte så mkt. syftet med trippen var att få lite muntlig info om det fanns någon bättre resa men det fanns det inte :) åt en glass på donken som jag inte sett förut. Chocolate crunch. REKOMMENDERAR STARKT. skitgod :P Sen när vi kom tillbaka till rönninge skulle vi åka till banken i salem för att öppna ett konto men det var stängt. Då gick vi till erica för ja skulle låna singstar skivor av hon :) Sen gick vi hela vägen hem i regnet ><

Ikväll är det singstar igen fast hos Danne xD plus att jag ska köpa drickaaaa. <3 besatt. ehe. nej men ska hitta nåt gott och kolla på sjukhuset. Pussbajs :)

24 februari

jag minns inte när jag skrev senast. Men så mycket har i vilket fall inte hänt.
I fredags, minns jag inte vad jag gjorde. Skola, stallet och jag är helt säker på att jag gjorde något på kvällen men minns verkligen inte vad ! jofan, det var då vi var hos Tessa tror jag, och sen till anderssons fest ? isf var det ju inte längsen jag bloggade. Igår lördag, jag vaknade ganska tidigt vad jag minns. fan jag hatar att ha så dåligt korttidsminne xD på kvällen var jag hos josse iaf , ajuste ja vapå ica maxi ! xD hehe det var skoj. sen middag hos Josefine, trevligt fast vi kollade på melodiäckelfestivalen, shit det var ovanligt dåliga låtar :)

idag vaknade jag också tidigt (jag har ingen rullgardin) , åkte till mio vet ej varför hade inget annat å göra.. sen vid 6-7 gick jag till carro iaf å då bokade vi resan :D gud vad jag läängtar, :) sen när vi gick därifrån gick vi till lollo . jag eva danne å patrik alltså. vi va inte där sålänge så jag kom hem ganska tidigt , skönt :) nu ska jag sova och imorn ska jag klippa mig!! äntligen blir jag aaav med mitt hår. det e så förbannat slitet , det e som att borsta tunna gummiband. helt sjukt. sen ska ja färga när ja kommer hem, brunt eller rött. har fortfarande inte bestämt mig ^^ kanske börjar med röd och ser hur de blir, de e ju bara å färga över med brunt sen om ja vill ^^ . aja pusshejs.

let it go.

Gårdagen.. skola på förmiddagen. Sen ut till stallet och rida ut med klara. Iaf, på kvällen drog jag hem till Tessa. Vi planerade resa så nu är det 95 % säkert typ att vi åker till sunny beach ;) och helt säkert att de blir den 12 juni. Det var jävlit svårt att hitta ett datum som passade för alla >< . efter det vid 23 nånting drog vi till en fest som var halvdöd. men jag hade roligt. verkade dock vara den enda som hade det xD, iaf i slutet när alla hade dragit utom nåra stycken. jag hade skitkul med anna iofs men sen låste hon in sig på toan å prata i telefon typ en halvtimme, kakan å carro deppade och Dan å andersson sov. Så jag baxa carros vin och gick runt å sjöng till musiken, det var iofs ganska trevligt men fick nog i mig lite mycket som vanligt. fan är man en ensam jävel så xD Kom hem vid halv 5-5 minns ej. Då sitter min bror å spelar tv-spel- Tvingar honom att sätta på vänner medan ja går å hämtar pizza å vatten. Äter min pizza, kollar på vänner fem minuter, somnar, vaknar när garven kommer, går å spyr xD, kollar lite till å sen lägger ja mig. ja kunde faktiskt somna. Plus att ja gick upp vid halv 11 idag! STOLT. Ikväll blir det middag hos Josse och sen efterfest hos Danne ;D fast det synda är att min dricka åkte till göteborg. FITTA. nej nu ska ja lägga in lite bilder i bd (nej, inte speciellt roliga)... :D dock lägger jag in min favoritdikt av min favoritbjörn <3 enjoy.

Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka.
När du fnissar som en liten flicka.
När man känner något man cant deny.
When the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen.
När Simba återvänder i Lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla.
Min pappa är rik, vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut.
Då ser man galen ut.
Det har igentligen inte hit att höra.
Det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång.
Och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns.
Såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv.
Våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt? Vad är mod? What is love?
Baby don´t hurt me, don´t hurt me no more.
Från en afton som doftar lite YMCA.
Tack Göteborg, ni är kärlek för mig.

bajs.

jag sover hos ercia i natt så det så :) pussbajs var bara tvungen att meddela detta vet ej varför :)
skola idag , vi hade street dance på gympan, fett kul :D xD

scared to death

hejssvejs.
Idag har jag varit i stan hela dagen med Erica. mkt trevligt :) Köpte en ny sjal till mig själv (svart/mörkgrön) , ny hårspray, ny kajal och ett halsband :P Å ja bestämde oxå att ja ska vara finklädd i skolan imorn xD eller asså kjol iallefall. Det livar upp vardagen lite grann. har långdag imorn. bajs. Iallefall, efter stan åkte jag till stallet. hann inte rida idag :P stackars liten. jag är fett trött. lägger mig nog tidigt ida.. uff, hejdå :P

tisdag ,

shallå, ida hade ja typ bara barn å fritid i skoan bajs tåkigt :D sen efter skolan palla ja inte gå hem så ja satt i datasalen med cissi och bajsade. inte bokstavligt talat alltså :) sen kom ja hem å ja har så trååkigt. ska väl åka till stallet snart iaf . hm hm, pratade just med linda i 20 minuter, jag borde inte! fitta. men nu är det ju ändå försent.. fuck mig. skit skit skit :) ehm. nej ja<g vte inte.. ska ringa mamma :p hejdå jävla cp inlägg.

I adore you

bajs . idag var jag i skolan på morgonen som vanligtr. sen åkte jag med Sofia till stallet å red :P hon hjälpte mig å hoppa. der gick räött bra. asså vi hoppade vääldigt lågt men iaf, han va söt ;D när ja kom hem så gick sofia tillbaka till skolan med jag tog en lång promenad med hennes vove, typ en timme, det var skönt :) värsta fint väder å allt. å nu e ja iaf hemma , har skit tråkigt.. hähä. ah ska sova eller nåt :P tjarå

je t'aime encore.

Idag har jag haft tråkigt. Började med att vakna halv 10 ;O så då gick ja faktiskt upp. Kollade på vänner, åkte till stallet å gick prommis med Baldur. Första gången han blev rädd typ , va nåra typer som slängde bräder i en container xD kom hem å då skulle ja följa me å kolla på tallrikar. jätteroligt, inte :) sen har åsa vart här på midda å ja fick vin faktiskt :P mina föräldrar börjar lätta på trycket xD nej men det var gott :) vi åt lax med nåt osttäcke lala venne. Sen såg ja såklart AA med julle å nu sitter ja här. vet ej vad jag ska göra ikväll. kanske blir wallander som vanligt men denna verkar tråkig :/ huh jag vet inte.. är trött :/ och fett med röksugen ! >< pallaaaa. ja fryser också, hah lika bra å fortsätta klaga när man börjat.

Hur förklarar man för någon nåt man inte kan förklara för sig själv?

Sov till 1 idag ungefär, kollade på tv till 3, åkte till stallet. skrittade ut barbacka , det går inte att rida nånstans, stenhårt. men han var snäll :) kom hem, käkade lite, sen har jag setat vid datorn lite, mest kollat på TV . Jag blir alltid så jävla deprimerad när jag inte gör något. Imorn kommer jag antagligen ligga i sängen hela dagen som förra söndagen. bah. kollade iaf på lasses bidrag i melodiäckelfestivalen. Han var jättebra, men gick självklart inte vidare. Så där blev jag ännu en gång påmind om VARFÖR MAN INTEEE KOLLAR PÅ SKITEN. hehe :P ah, halv 10 kommer iaf en film jag ska se. sen blire väl antagligen att jag drar ut ett tag , sen sova. peuth, jag vet ej. pusshejs.
det kliar!

it's fate

god morgon.
Gårkvällen blev ganska rolig trots allt, eller ja :P hade hemma å hade skittråkigt men vid 10-tiden gick jag å mötte Klara iaf, vi drog oss mot station å väl där bestämde vi oss för att göra intrång hos Sofia. Vi kollade på lejonkungen å spelade barn-alfapet xD jag förlorade. but still . ganska kul :P just Ev kom vid halv 1-tiden och joina oss. Sen dissade klara oss för en kille (tycker faktiskt att det var lite dålig stil klara, seriöst) men ja:P så då vare jag å sofia kvar fetersom Ev hade däckat. Men vi hade kul xD kollade på filmer på youtube. Sen skicka hon ut mig vid halv 3 :( så då vare bara att gå hem å slagga. hm, aa nu är de lördag iaf, så va ska man göra idag >< stallet iaf, men ja måste vänta helt länge för ingen e hemma  å kan skussa mig, tradigt.

it seems like everyday I make mistakes, I just can't get it right.

sho.
skola ida mellan 8 och 10.30 , matten var jag duktig på som vanligt :P haha, sen hade vi data med han hade inte planerat nåt uppgift eller nåt så vi fick göra lite va vi ville på datan. roade mig med harpan, hehe. sen efter skolan gick ja till station å mötte Ev. vi fikade :) mkt trevligt. sen på eftermiddagen var jag då i stallet. red ut med klara å de va skitkul :) vi rejsade på remsorna jag är stolt över min lilla pojk ;D kom hem och åt kebab, å ja har ingen aning om vad jag ska göra ikväll! så tråkigt. JAG HATAR ATT JA ALDRIG HAR NÅT ATT GÖRA! PALLA. shit, blir väl let's dance --' de e efan tråkigt. hepp , hejdå xD

you were my everything

Hejhopp.
idag i skolan har jag varit duktig! eller före lunch hade vi bara BF i 3 timmar då var jag väldigt oeffektiv ^^ men sen på engelskan jobbade jag, sen hade jag håltimme och då gjorde jag en läxa! :) sen hade vi gympa å hade aerobics, de va skiitkul ;D asså först vare kanske 10 som va me (ja min klass e cp) sen gav typ 3 stycken upp, töntar ^^) men de gick iaf relativt bra :P kul va de iaf :D sen gick ja till konsum å mötte mami så vi handla mat tills ikväll , å¨nu har ja sådär tråkit igen som ja har hemma.. hehe,

allt som du valt bort.

tisdag.. började vid 8, endast 5 personer kom på första lektionen (och jag var en av dom såklart) , fett lågt ärligt :P visst jag brukar missa lektioner ibland men min klass e helt fucked up. Vi måste planera lektioner osv helt annorlunda eftersom man aldrig vet när någon behagar att helt plötsligt dyka upp efter 2 veckors skolk.. >< aja, hade matte å de e svårt:P sen hade vi BF i många timmar och dte var sjukt tråkigt. plus att ja hatar den kärrningen , hon e så hård !! med betyg å allting.. har bara fått G i de kurser vi haft me hon, fast ja har gjort skitbra ifrån mig.. bitch. hursomhelst, vi sluta iaf vid 12 så då åkte ja, zerina å jasmine till donken i tumba åsen kom Lwam oxå ;D de va rolit.. plus att ja träffa nåra i min gamla klass( tråkiga personer dock från räddning) sen åkte ja tillbaka till skolan :P jag vet ej varför faktiskt, haha. men ja orka inte va hemma vet inte vfr :P men sen gick ja hem iaf å kolla på film och jag har så sjuuukt tråkigt! har skrivit min hälso"dag"bok ^^ men de gick ju rätt fort haha. skrev att ja börjat äta nyttigare å sen ringer mamma å ba: vad vill du ha från felino .. -hmm.. calzone! xD (Y)
imorn ere romme iaf! :D


jag är trasig apparat
jag är en gammal fantasi
jag är nåt som måste lagas
och sen skyddas
från skiten vi lever i


spelar ingen roll

bajs. vet inte vad ja ska skriva men håller på å tappa upp ett bad hehe å de tar ju fan evighet... skola idag,. gick bra åp matten förstår ekvationer nu. asså bra ! sen engelska å då skulle vi göra såna där mobbade lappar å skriva nåt bra om varje person inför alla hjärtans dag. jävla sop tönt dag. bara för att folk ska konsumera en massa. efter skolan var jag i stallet å red. gick bra :) rejsade över ett fält åsen red ja lite på banan , sen mysade vi <3 kom hem sen och nu mår jag pissigt som vanligt. ida kommer iaf anna pihl.. hehe, det gillar vi. kom på igår att hennes svenska kille e ju samma som i wallander filmerna, jag e lite trög av mig. aja hejdå :P

kan inte allt bara ta slut?


...

Är det någon som vill åka utomlands med mig i sommar? :) eller jag borde omformulera mig. Har någon RÅD och TID att åka utomlands med mig?
antagligen inte :( men jag är seriös alltså ^^ sneela?

I knew you were gonna throw that in my face!

hejs.
minns inte när jag skrev senaste men igår var det iaf lördag. Gick upp vid 9 för att hinna göra allt ja skulle göra :P Så på morronen åkte jag till kungens kurva, köpte ny grimma till balduren sen presenter till Lollo och ev. till mig själv köpte ja två tröjor, vantar och ett par stövlar :) Efter det åkte jag till stallet och red typ 1½ timma. gick skiitbra. Hade två cavaletti bommar på mittvolten och lyckades rida TVÅ varv i galopp ;) inte väldigt fint men de gick. söto. Sen hade jag insläppet åså. var iaf där 4 timmar å lite mer xD Sen vid 7 begav jag mig till ev på middag. mkt trevligt, nytt folk osv :) men tog mig hem i tid så kom hem redan vid 1 :) detta eftersom jag skulle upp 7 idag..

så ja, ida gick ja upp 7 och åkte  till stallet. hade morgonfodringen å de.. var sjukt trött. med jävla söndagsångest. jag orkar inte, kom hem vid 10. låg i sängen till 4, palla inte göra nåt annat, mamma tvingade upp mig för att äta lite. när man inte äter tappar man hungern för er som undrar, hehe , sen kröp ja ner i sängen igen. satte på vänner å slötittade. tillslut började jag svettas kopiöst och fick mer ångest. Gick ut och tog en cigg, köpte cola på samma gång. sen blev de andra avenyn och det är min roliga äckliga jobbiga dag. lägger mig tidigt idag antar jag..

pusshejs ;)

can you turn my black roses red ?

hejsvejs.
känner mig lite mer uppåt idag. det är iallfall inte kolsvart. Har tagit med mig lite plugg hem och det ska göras. tänkte börja nu när ja bloggat klart. Hade bara två lektioner idag, men försov mig. IGEN. jag kan inte gå upp 7 , ärligt. det e sjukt tidigt. :/ Sen efter datan blev det sjuksyster igen. not good. jag måste göra nåt mig själv, ärligt. men men,. idag ska jag iaf till stallet med Klara :) senare.. nu lyssnar ja på look what they've done to my song, den e ju lite kjut :P


jag är bra som jag är jag är bra som jag är jag är bra som jag är jag är bra som jag är.. spelar ingen roll hur många gånger jag säger det eller skriver det. Det vägrar bankas in i mitt huvud. jag kan inte tro på det..

what do you feel when you see all the homeless on the street?

Hejhopp.
Jag minns inte mkt från denna dagen faktiskt.. var i stallet på lunchen med Carro ;) sen har jag varit hos skolsyster, totalt nästan onödigt och jobbigt. Och även gympa. Salsa och bugg som vanligt, känns helt mobbat , heu. men nu börjar tydligen du är vad du äter igen så hejs !

baiz..

bah jag hade tråkigt och mitt ps funkar inte :'(

image70

jag orkar inte med detta, fitta..

lost without you.

Hejsan.
idag händer värsta (okej inte ^^) grejen i stallet. Jag hade baldur i lilla gången när ja mocka åså tror ja han ska klia sig eller nåt men han fastnar i handtaget till en dör och får såklart panik. Så han slänger sig bakåt, drar ner hela dörren som fortfarande sitter fast i hans grimma :/ sen kommer ju såklart inte dörren in genom hans boxdörr så då står han där och flåsar skithögt , asså ja blev skiiträdd :/ de lät ju som fan täänk er han ryckte loss en hel dörrjävel, sen fick ja iaf bort dörren från hans grimma.. var skitdarrig sen :(

ivf, idag började ja 14.30 , hehe, skulle till stallet först egentligen men pallade itne. så tog sovmorron åså. sen i skolan hade vi bara gympa, de va lite roligt ^^ efter gympan åkte ja då till stallet å mockade, han har ju tappat en sko så hovis kommer imorn.. sen åkte ja till skolan för palla inte va hemma ..de va öppet hus där ;D sen vid 8 skulle alla gå hem.. men ja ville inte ^^ asså orkar inte förklara men pappa vill se min frånvarorapport å ja vill inte ha de bråket ida . orkar inte.. men jag satt å prata me Linda min lärare iaf, hon e hygglig :) vi ska rida nån dag när de blir vår. tänkte låna nån häst i stallet åså :D m kanske ska sätta upp henne baldur , hehe.

men nu e ja hemma iaf.. ehue..¨ska nog äta middag.. typ ^^ pusshejs..

faen.

nu har hästjäveln tappat en sko oxå. ÅH! shitfan skit. .. men släpper ut han på banan imorn iaf, han kan fan inte stå tre dar >.<

nu har ja ätit semla , de va gott iaf ^^ fast jag missade sjukhuset på köpet för min pappa är jobbig. ska iaf se gynning ikväll ;>

okej ärligt shit.

Pallade inte med två lektioner imorse och sen när ja kommer, efter lektionen fröken ba; aa asså vi e oroliga för dig.. sabba inte det här nu, är allt som det ska?
alltså ärligt? :P helt sjukt. för det första; alla i min klass tror att skolan är "kom och gå som du vill" men när ja missar en halv dag så flippar dom. å för de andra; SLUTA BRY DIG!

shiet. iaf, efter skolan så kollade ja på click me julle :P haha den var inte jättebra. eller när ja såg slutet blev den bättre men annars. och btw , ja börjar halv 3 imorn ! men de blir nog stallet innan skolan. så ja ger upp en låång skön sovmorgron, men vill rida i ljuset för en gångs skull. Ja ska antingen rida på banan och baldur SKA trava,. jag vet inte hur de ska gå till bara.. vad som e de smartaste sättet ^^ .. eller så rider ja ut. hm men jo kanske kan lägga upp nån bom eller så.. GAH THAT PONY DRIVES ME CRAZY.

nej men de e iaf fettisdagen ida så ska käka semlor, får se om de går. har nåt sår på tungan så kunde inte äta mackor :( säkert inte semlor heller .. jag får väl äta mina soppa med totalt mosade tomater, hehe. imorn ska nåra i klassen ha semelätar-tävling, fast dom kanske cancelade det jag vet inte ^^, mm , aja, juste ; SNÄLLA, säg en bra låt eller två i en kommentar. Ganska lugna iaf fina :) och jag gillar inte fjortisdunk osv. puss.

Shake it off.

Hello.
Var på bio igår med Hanna å så ska vi hämta biljetterna, så måste vi visa leg! ärligt. vi ser ju verkligen ut att vara 14. speciellt inte Hanna ärligt hon ser ut å vara närmare 20 :P så jävla sinnessjukt,. Så hennes pappa fick åka å hämta ut dom åt oss. han ville skära halsen av dom idioterna :D synd att han inte gjorde de.. iaf sen hann vi inte käka som vi tänkte så de blev donken. 3:e gången på  två dar för min del.  fredag lunch och sen på lördag dåra så blev de både lunch å middag >.< haha. Men hursomhelst filmen var SKITBRA ! amagad asså xD I am Legend såg  vi förresten, måste ses! älskade den även fast ja höll på å skita på mig nåra gånger blev skiträdd xD hhaha. Sen när bion va slut så var klockan typ 11 å vi skulle gå till bussen, då går den inte förrän 23.55 ! så vi går tillbaks in i heron (uppför världens isgata^^) å sitter där inne på en bänk å luffar, när vi kommer hem så gör vi nads. Hon har ett eget "hus" typ så vi gick dit å chilla, sen satt vi å snacka å lyssna på musik fram till 7 på morronen <3 gick ut å tog en cigg lite då & då. var väldigt soft. sen sov vi faktiskt bara till två endå. å sen har vi kollat på music & lyrics. den var rätt bra ;D sen skulle ja åka hem, fick skuss till flempan och missar precis tåget! så får sitta å vänta en kvart >.< haha jag överlevde faktiskt.

Nu har ja städat mitt rum ! stolt.- eller julle gjorde de mesta men endå. hähä. hon fick 20 spänn för de,
Dear mr. president <3 ääälskar låten. hihi ^^

du är inte den du var och jag längtar efter dig.

shenna.
gårdagen spenderade jag med Eva och Klara , eller alltså kvällen (: på dagen började jag skolan kl 8! kom dock bara fem minuter försent :D sen data sjukt tråkigt. sen så skulle jag å zerina käka på donken men självklart måste hon går på bilden. (ofta du är sådär petig med skolan du bara retar mig :'( haha) sen åkte vi iaf till donken när ja hade suttit å väntat på henne i en timme. tvingade dock Josse att vänta med mig , :D sen efter donken åkte ja direkt till stallet. var nära att behöva åka buss men ringde å tiggde åsa om skuss ^^ hehe, i stallet så löshoppa vi :D han vhoppa en oxer på typ 65 cm :) de e bra för han ju. Xerxes hoppa dock typ 90 men endåå han e ju större å lite oklumpigare xD 

hos eva gjorde vi inget speciellt. ja blev lite salongsberusad (+ lite till men de ordet e så roligt :D) sen gjorde vi chokladpudding med grädde och banan <3 så gott. och spelade ett spel som hette orange eller nåt. det var iaf skitkul. man skulle se hur bra man kände varann xD asså ja tar ett kort däre kanske står: jag är impulsiv bla bla.. då ska ja välja från en skala 1-4 hur bra de stämmer. sen kollar man om medpselarna har tagit samma sffra,, ingen fattar :D menm de va kul . sen kom ja i säng vid 3 iaf HELT SLUT xD

sen ida gick ja upp, åt frukost  åkte direkt me julle till ridningen., hon red Sean faktiskt ;D sen åkte vi till baldur såklart å skulle bara ut  å trava lite men de va så jäävla snöigt å blåsa så de va helt jobbigt, så det blev inte så mkt :P mnen lite iaf. haha, hursomhelst, ikväll ska ja på bio med Hanna :) vi ska se I am legend,. verkar najsig, å nu ska ja se på vänner., eller borde kanske städa rummet., ska överväga de senaste men de känns som att ja kommer sluta framföt tv:n iaf :P aja pusshejs