I will not make the same mistakes that you did.

och så är man tillbaka på ruta 1..

Lång skoldag idag, men var med hela dan iaf :) börjar komma efter , faan. Alltså I BF, fick bara G, och jag kan göra om sista inlämningen och KANSKE få VG. men alltså saken är den att jag kan verkligen inte analysera och "disktuera med mig själv" (?) helt cp. så måste såklart alla säga; men bööh fel inställning. Jag vet att jag redan har gjort mitt bästa, det e jävla cpsofie som bara ger mig G det va för fan bra. Sen i engelskan hade vi prov å ja hade itne pluggat på nåt kapitel så ja bara tog ett kapitel.. kunde de flesta glosorna å rätt så mkt av de andea frågorna, sen när de va frågor om texten gissa ja lite :P
På gympan hade vi dans >.< helt skämmit xD mest bugg åsen lite salsa. hähä. linda va skitbra på salsa fan :p dock kmmer ja aldrigkunna lära mig att dansa pga av min taskiga motorik ;D inget ja deppar över direkt iof .

iaf ska gå , e barnvakt :P pusshejs..

maskrosbarn.

temadag idag. Kom en tjej som var med å startade en organisation som heter maskosbarn, dom hjälper typ kids som har missbrukande eller psykiskt sjuka föräldrar. så hon berättade lite om sin uppväxt åså. sen hade vi rast i typ 2 timmar :P sedan efter lunch såg vi en film, tror det hette london to brighton. handla om en tjej som var 11 typ å bodde på gatan å var tvungen att sälja sex shit. råkade ut för en massa skit iaf,, sen var vi i grupper å skulle komma på egna slut till filmen , det var kul :P ett bra slut och ett sorgligt. våra slut blev ganska flummiga men jaja.

nu ska ja väl till stallet snart om mamma kunde behaga att komma hem . åt en hel baguette med vitlökssmör till mellis (åt typ ingen lunch så de e min ursäkt :D) haha aaaas-gott vare iaf. men men, ska byta om . pusss.

it hurts so bad, and I can't stop it either.

wishing and hoping

Hade fetaste ångesten imorse och fan :( men imorgon ska jag vara i skolan ända från 9 till halv 5.
palla har inget att skriva som omvärlden bör veta ^^ hejdå <3.

fuckfuckfuck.

allt och alla kan ta sig nånstans. JAG ORKAR INTE. Jag vill lägga mig å gå upp om två månader. Hela februari & mars kommer bara bli skiit. sen är det åtminstone vår så man kan vara ute lite. Den som dödar mig får alla pengar ja har . (haha typ 600 spänn) men vadå det kan va värt de.

Positiva e iaf att jag har väldigt lite lektioner. slutar vid 11 de flesta dagarna. imorn blir ja hemma... typ.
hum ja minns inte när ja skrev sist, va på antis 18-års fest i lördags när ja kom hem från åre :) det var riktigt trevligt faktiskt. och jag blev inte ett dugg aspackad. JAG TÅL SPRIT IGEN , WOHO! ^^, Sen på söndan sov ja till två, åkte direkt till stallet kom hem , käka kebab kolla på TV å sen var den dagen slut,. hähä. vakna imorse åså var den dagen förstörd. men snart ska ja till romme ! de ska bli kul. förutom att alla fortfarande e sopor. man kanske skulle hyra en bräda istället .. fast nej, för dyrt och fööör smärtsamt. man ska ju sitta i en buss sen hem...

får väl åka för mig själv :P mobbat >.< fsdgklkhöf. jag är hungrig,. ska laga mat. hejs.

tjappa

är i åre just nu ^^idag var vi på värsta badstället som hade sauna world xD dom hade typ 6 el 7 olika bastuar vilket var naajs. En ångbastu fan. kunde inte andas så bra men det var coolt. sen fanns de typ en avslappningsbastu med speciellt ljus och värsta lukten å musik :P man blev faktiskt lite avslappnad. eller så vare bara psykologiskt .. men men. 

sen nu på kvällen har vi kllat på borat xD men orkar ärligt inte skriva hejdå. 

you pick your words so carefully.

goddagens.
Idag har jag varit jävligt effektiv. Eller egentligen inte. Men har gjort alla uppgifter till praktiken , underbart! Måste lämna dem imorn ju. Men asså saken e den att de va lite kaos ida på praktiken så det var helt stressigt :P sen fortsatta jag stressa när ja kom hem, typ packade, har gjort två maskiner tvätt, städat lite och när jag bloggat klart ska jag byta lakan. RENA LAKAN<3 det gillar vi . haha juste ida på praktiken:
Filippa: Christoffer (fröken ^^), jag är kär i Tove
Christoffer: jaså? :)
Matilda: vetu vem jag är kär i, Filippa? Patrik, din pappa.
Filippa: meh haha, han är redan kär i en annan
M: VA?! vem då??
F: min mamma hihi
M: jaha, vad trist då :(
F: haha nee jag skoja bara!
M: aha vad bra! då ska jag gifta mig med din pappa
F: omeh , han kommer ju dö typ när du fyller 23!

humor ^^,  ehm. nu kom jag på att jag inte ätit midda. mamma lagade typ rådjursmat. Fullkornsris och rivna stekta grönsaker eller nåt. riktigt äckligt nyttigt. asså visst jag har inget emot nyttig mat om de smakar gott. :P men detta smaka BARA nyttigt. så efter ja bytt lakan ska ja käka. bah nu blev ja stressad igen :P jag e verkligen inte stresstålig :D pusshej

I love you from the bottom of my vodkaflaska ;)

hej hej hemskt mkt hej
Jag är skittrött. jag haatar APU ^^ först börjar man fett tidigt. Sen har man bajstråkig 6½ timme av 7. åh. vi får inte ens god mat så man kan inte se fram emot lunchen heller :( men de e bara 3 dar kvar nu sen åker ja till åre å det ska bli så jävla skönt och roligt. ni förstår bara inte. behöver verkligen de. <3

Idag försov jag mig , hehe. men hon ba garva å typ: aja du e ju här nu iaf. så de va ju tur. trots känner ja mig lite illa itll mods när inte Fia e där. för dom andra fröknarna verkar inte gilla mig :P asså dom e gamla. eller typ 40-50 ^^ dock kommer fia imorn igen :)

Idag va iaf Martina sjuk så ja va i stallet. red på banan. gick helt okej. kunde gått bättre :P men ja blir så omotiverad :P när ja kom hem åt ja baguette <3 det gillar vi. jag måste äta ännu mer sen när andra avenyn börjar xD sen ikväll ska jag se "I huvudet på Gynning" xD jag slår vad om att du kommer se det Jocke, eller hur ? xD

aja nu ska jag slappa. e så trött ! tror ja har nån sjukdom vafan. ständigt trött ^^ xD HEJDÅ .

14 januari ^^

shenna. idag vare praktik igen då. och jag var skiittrött. Var nära att somna flera gånger :P tog med felicia oxå men orkade inte ta hem henne så hon e kvar där. borde ringa till åsa så hon inte tror att jag ska hämta henne :P hände inget speciellt idag iaf. vi ifck väldigt goda mackor till mellis xD dagens höjdpunkt. jiho. men men, ikväll är det inte andra avenyn :( synd men ska se outsiders ^^ å nu måste jag till stallet. puss hej ha de.

I fall apart.

Jag har varit sämst på att blogga på senaste tiden. shame on me. men har ju inget att skriva så lite onödigt.. eh. Idag var jag i stallet fett med tidigt. Det var ganska skönt trots alls. Helt ensammen med pållarna. Sen tog vi ett dressyrpass kl 9 på morronen. Inte illa av oss tycker jag :) Han klarade t.o.m några språng i höger galopp <3 Fy, jag börjar vantrivas hemma, haha. illa. inte för att jag nånsin älskat att vara hemma men iaf.

Igårkväll var jag på bio, det var trevligt. även om filmen kunde vart lite bättre. Såg en som hette försoning.. ja lite konstig. men helt okej ^^ kom i säng kl 12 å allt. :) Om en vecka åker jag till Åre ! Shit vad jag längtar, ska bli skönt att komma bort ;)

Nästa vecka är det praktik igen, jobbigt. men liite kul. mest tråkigt dock :P hehe. alltså. jag har tråkigt, är rastlös får typ ångest xD men men, ska typ.. göra något. hejdå. <3


gfjdg

sitter i skolan. kommer inte på bloggen hemma av nån sjuk anledning xD men aja, fredag ida ^^ ska på bio ikväll. äh slutar nu ^^^pusshejs

bah.

har bråkat me pappa igen. fan va ja hatar dig. sen kommer mamma in å ba ; men åh det e så jobbigt å höra er skrika å svära till varandra genom hela huset.. blabla.

idag iaf var jag ledig. men trodde ja skulle till skolan för min skola e cp. så åkte till stallet å red dressyr .:) gick skitbra, alltid nåt ;) haha. imorn ska följa me Sofia på hoppträning :) ska bli kul. slippa va hemma oxå.  aja .. ska ut å röka nu. jag skiter i. pusshejs.


lördagkväll och söndagsångest.

Hejs svejs .
Igårkväll mötte jag Klara ute . hm ja, det var kinda deprimerande. Vi gick hem till mig för att kolla andra avenyn, det gav mig aggressiva aggressioner för det hackade som fan. Vi åt lite mackor och sen har jag för mig att vi kollade på vänner fast det kanske vi förresten inte gjorde. Kom iaf i säng vid 3 :)

Idag försov jag mig lite, skulle åka till srk med julle (det är verkligen tråkigt, speciellt när ja säger "ta Zilja" å den dumma fan tar Sunny. Så vi får sitta på lektarn i typ 20 minuter å vänta. Men hursomhelst. efter de åkte ja ut till balduren. ja skritta ut barbacka som ja brukar göra ^^ de e så mysigt,. Ja ska försöka rida ut imorn å galoppera ganslka mkt men vi får se när ja orkar vakna.

Kom hem från stallen :P tog ett bad , var fett längesen. Sen åt vi konstig mat. smakade helt okej dock. Den här kvällen är helt värdelös! åh. jag tror nästan jag håller på att bli en enstöring :/ synd men shit happens. + att ja lyssnar på green day nu. inte ett dugg mobbat xD dom har visst gjort en låt som e typ 10 minuter ?! jesus. nejmen jag vet inte vad jag ska göra hela kvällen, inte går det nåt på TV heller. och baaaaajajsjdlsjlksfnkdlgnerklgnhnflkölfg.

sick of this..

någon man kan bo hos ett tag? Jag orkar inte vara hemma. Jag lovar ja ska inte röka t.om. inte göra nånting cp, snälla, jag vill bara bort härifrån .. bara ett par dagar typ..

Idag har jag varit i stan med Zerina iaf. Köpte en kjol , ett linne å leggings ^^ sen ja kom hem har ja kollat på andra avenyn. Ja måste städa mitt rum .. palla det ! varför kan ja inte ha de få stökit bara? det är ändå inte meningen att du ska va här.. imorn ska ja ut å galoppera i snön med Baldur å bara glömma att ja finns . <3

ha de bra alla <3 pusspuss.

hejs

nu e ja hemma från festerna xD haha . började kvällen med middag och lite förkrök hos Carro :) mkt trevligt. vi unnade oss taxi till festen hos Dan sen. hade skitroligt. trevliga människor  som man inte träffat på år å dar ! där var vi bara till två eller nåt, sen drog vi till efterfest singstar hos Sofia ;D haha, fett rolit :) orkar inte skriva detaljer åså. fast ja glömde min väska hos sofia. men hellre där än hos dan då hade ja dött. men ja borde´vekrligen sova kvart i 6 på morronen. men e inte så trött ska nog kolla på nåt avsnitt av vänner , har fått tv i mitt rum :D sen står mitt i rummet så ja ska kunna ligga i min säng å kolla. ska nog städa mitt rum imorn. aja pusshej. `GOTT NYTT ÅR! :D