bara så alla vet ,

så hatar jag min pappa. han e fan cp. han kommer upp å skäller på mig , när jag svarar så säger han ARGT: prata inte med sån där ton till mig!
Så han får skälla, skrika å svära så mkt han vill åt mig men jag får inte ens låta irriterad?! JÄVLA CP ASSÅ. det endå du gör bra är att  betala alla hästgrejer, men jag tror fan jag & mamma skulle få ihop det utan dig så snälla, STICK! jag pallar inte med dig. ÅH :@

nån som vill ut å springa ? <3

Kommentarer
Postat av: Louise

känner igen mig... MIn pappa kallar mig damp unge men det e fan från hans sida av släkten jag fått det ifrån!!! och jag har fan inte damp ..inte jämfört med han.. Jävla diktator! MIn pappa ba "här har du. du kan ju aldrig hålla reda på någonting!" jag hade råkat glömma min toffs i bilen?!? asså idiot! det e inte värsta grejen direkt! bara en ursäkt för att hacka på mig. Känns ju som att jag inte tillhör familjen om jag inte ens kan lämna en toffs i bilen, CP! Dumhuvve!

2007-10-08 @ 09:00:15
Postat av: Louise

Sen när väl min pappa slutat skälla på mig så fortsätter john där han sluta! Jag blir utskälld av min lillebror som e den mest bortskämda snorungen i vår familj! Han tar efter av pappa och det är okej!?! ibland hatar jag min familj så jävla mkt!!!!!

2007-10-08 @ 09:02:39
Postat av: Louise

Det värsta är att jag bara sväljer allting och går upp på rummet och surar!!! FAAAN!!

2007-10-08 @ 09:04:06
Postat av: Louise

Okej det här blir sista "hata min familj" kommentaren. det känns fan inte som jag e en del av familjen ... jag sitter mkt hellre vid datorn eller på mitt rum än umgås med dom. samtidigt som jag egentligen skulle vilja va en del av gemenskapen... Men vafan dom verkar ju inte direkt vilja ha mig heller.. i sommar var det andra året i rad som dom boka in "familje" semestern när jag inte va hemma...

2007-10-08 @ 09:14:47
Postat av: Tove

:( <3

2007-10-08 @ 11:25:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback