Breaking the habit.

Shoho. Har bestämt mig för att dra ner på drickandet eftersom jag knappt får ut nånting av det längre. Lite tråkigt :/ Men om jag dricker mer sällan kanske det roliga kommer tillbaks :P
Idag har jag först vart i södertälje med mamma. Hon var värsta generös. Måste nog åka å handla med henne oftare precis när hon fått lön x) Fick nya skidbyxor, en mössa å nytt underställ. IMORN ÅKER VI :) Shitt vad kul de ska bli. Det ska ju snöa på måndag oxå! Jag ska åka som en dåre alltså. Hoppas bara att inte bilresan blir alltför tråkig men jag har ju min Lollo med mig. Våran humor är nog den bästa :)
Jag ska nog börja fixa mig nuu åsådär.

Jag tror inte jag kommer få tag på internet innan söndag så jag vill bara önska alla här hemma ett sjuukt bra nyår ;D Önskar att jag kunde vara med. Hoppas festen blir lyckad å att ni har det riktigt jävla skoj :D Älskar er över allt annat!

In the end it doesn't matter.

But nobody's listening

But nobody's listening
Hejsan.
Fan den här kvällen har jag typ gjort massa saker. Först fika jag med eva och martina. Sen skulle eva dra men jag å martina åkte till tumba centrum å hon bytte sin tröja till två andra. Jag köpte glitter-hårspännen, skitfina<3. Sen åkte vi hem till mig å Lollo kom. Vi såg Van helsing. Jag har aldrig orkat se den förut men den va faktiskt bra :) Efter de chilla vi lite på mitt rum. Sen gick vi ut och tog massa sjuka foton. det var jävligt kul :D Sen var Lollo tvungen att åka hem så jag å Martin gick in å fortsatta chilla. Jag la upp bilderna på BD. Vid halv 2 typ gick vi ner å laga makaroner å köttbullar<3 Vid 2 kom mina päron hem å jag skämdes som faaan för min pappa.
P: Heeej, nämen, äter ni köttbullar?! :D
T: öhm, jaa..
Julle: Du har nog druckit lite för mkt..
P: hahahahahahah, ja.. jag vet. TOVE! Kan du ladda in musik på den här mp3:n?
T: jovisst, vad för musik?
P: nejmen inte fan vet jag, hahahahahah
Mamma: Gå å lägg dig!
P: jaja....
FAAN ALLTSÅ XD haha garva jävligt mkt ändå. men det var phett pinsamt. Fast Martin tyckte visst att det var mest roligt x) Jag ba: pappa, ska inte du jobba imorn? Han ba: nej jag ska jobba hemma! .. störd då ska han ju jobba XD han e lite rolig när han e full alltså.. ^^

Sen när vi hade ätit klart och allt var klockan lite mkt så Martina gick hem. Jag följde henne en liten bit. Sen stog vi å snacka å jag fick två cancerpinnar av hon :D<3 bara för att jag är fattig. När vi hade sagt hejdå så gick jag upp till mig igen. Fixade med den där mp3:n. Övade på photoshop. Det går liiite bättre nu men jag e fortfarande sämst. Jag borde typ slagga snart. klockan är 4.. hehe. nehepp Ha de så bra alla :) Pusspuss.


Heart full of pain, head full of stress,
a hand full of anger held in my chest.

Happy jag hatar att det är så.

Goddag!
Idag gick jag upp vid 11. Åt äckel-mackor till frukost. Tänkte göra dom goda genom att lägga sallad på fast det blev inte så gott. Slängde den när jag ätit halva, gick till datorn. Sen ringde Åsa å förklarade vfr hon sa till min päron. Bullshit :). Idag har jag inte gjort så mkt. Slängde ut ALLA kläder i min garderob för att leta efter mitt super-underställ. Vilket var helt i onödan eftersom det inte fanns där. Ska gå å rota i mammas garderob sen oxå. Just nu sitter jag å dricker APOTEKARNES (obeservera det heter inte apotekarens) julmust i glasflaska ^^ Det är gott.
Senare ska jag leka med Eva och Martina. Vi ska fika i rönninge kaffestuga. Sen imorn ska jag leka med Felicia :D(L) Det var längesen, hon bor fan i enhörna, dumma du. JAg skulle egentligen träffa Lovisa oxå men vi skulle ta det efter lovet :)

Igår hade mina päron feta snacket med mig så nu ska jag iaf hoppa av NV. Antingen fixa nåt jobb eller byta linje. Jag gav förslaget att jag kunde starta hunddagis här hemma. Pappa tyckte om den ideen. Så det blir väl beteende eller omvårdnad i höst.  Egentligen vill jag gå handel och adminstration. Det verkar jävligt soft men det skulle jag nog aldrig få.
Nu ska jag typ gå och sminka mig. Puss o kram.

Where ever you go, Whatever you do.
I will be right here, waiting for you.

HAHA

Hej!
Jag är en grabb på snart 13 år som undrar lite.. Jo det är såhär att min kompis säger att var 12e månad så ramlar kvinnans bröstvårtor av.. Så kommer det nya sen som blir mycket större, Och det e darför gamlingars bröstvårtor e så stora... e det sannt??! Har aldrig hört talats om det! E det en sån sak som alla vet utom jag??

Stackars sate ..

:(

Nu har en viss person sagt typ allt som står på min blogg till mina päron så jag tror jag antingen ska skaffa lösenord eller en ny blogg. Eller så skriver jag bara massa ytliga saker som det inte gör nånting att folk som egentligen inte är intresserade av mitt liv kan läsa. :(

Du bryr dig så mkt om hur andra mår, även fast du själv mår kasst å har djupa sår..

Hewlo.
Idag vaknade jag vid 12. Å gick upp nästan direkt, duktig jag x) Vid halv 2 åkte jag till stan med Josse. Köpte en finig tröja och lite annat crap. Inget på rean dock. Dom säljer ju bara ut alla fula kläder som ingen vill köpa -.- Det enda som jag hitta på rea var en jacka men jag har redan tillräckligt många. Sen såg jag finaste skorna på core tror jag affären hette. Jag är kär i dom. men jag tror jag ska kolla på vinterskor istället på fredag. Då är ju mamma med oxå(A) höhö.
Har typ ingenting att berätta.. Jag saknar dig</3

Vi pratade nästan varje dag i mera än ett år.
Är det så konstigt att jag tycker det här är svårt?

I'm alright, I'm fine.

Jag hade skrivit skitlångt å så försvann alltinG!!!!!!!!!!!! JÄVLA SKIT!! :@ åååhhhh..
För att göra en lång historia kort:
Igår var jag hos farmor å farfar. Under kvällen ringde patrik 2 ggr för han mindes inte att han hade ringt första gången. Så man skrattade iaf en gång under den kvällen (jag hade inte så spec kul) Dagen efter åkte vi hem till morfar och nette å vi åt INTE julmat :D

Sen när vi äntligen kom hem pratade jag i tel med Oskar ca 5 ggr x) gick sen ner till station å pratade med Johanna i tel. (Hej på dig om du nu läser detta). På stn mötte vi folk men det var svinkallt så jag, lollo och klara dissade resten och gick hem till mig å kolla på film. Niko förlde faktiskt med oxå ^^ Vi såg pirates2. Den är fortfarade helt knäpp. (det är iof jag som är trögfattad men ändå :D) fattade lite mer denna gången iaf.  Nu ska jag fanimej ta och sova ^^ Innan jag får mord i mina tankar x) Pusshej

Och som jag önskar att du var här nu
Jag vill bara höra dina hjärtslag
.

Överdoser av bjällerklang ^^

Godmorgon och god jul alla :)
Hinner inte skriva så mycket för jag måste klä på mig å bajs. Ville bara önska alla (kan inte va många som läser detta på julafton men ändå) en riktigt god jul :D Själv tänkte jag försöka glömma det mesta å för en gångs skull visa lite äkta glädje här hemma :)

Carro, Josse, Lollo, Klara och Eva: Jag har sagt det typ 100 ggr förr men jag säger det igen:
Jag älskar er av hela mitt jävla hjärta! Om jag hade råd skulle jag köpa allt ni ville ha!! Ni ger mig en anledning att leva! Tack för att ni är dom ni är(L)


Uppdatering:
Det här året fick jag fan bäst julklappar än nånsin :)
Asta kask-dvd + skiva(L)
Dolce&gabbana , light blue. Luktar skiitgott när man har den på sig ^^ (L)
Svart-vit palestinasjal :)
Jättemugg!
(sen lite andra saker :)) TOVE + ASTA KASK = SANT!

One and one make two.

Min nya press är fullproppad med kärlek :)

Ivf. idag har jag suttit vid datorn hela dagen. Oerhört roligt. pappa har köpt en musik-dvd med depeche mode. Jag gillar inte dom så mkt. men men.. jag vet att min brorsa kommer få en med rammstein. Jag gillar inte dom heller, utom en låt som heter mein herz brennt (Mitt hjärta brinner, tror jag de betyder) den är grym faktiskt. Har hjälpt till lite i köket oxå (eller egentligen satt jag vid bordet och höll mamma sällskap men same shit ^^) Nu lyssnar jag på linkin park. Det var ett tag sen. Dom är bra tkr jag. ääh jävla bajs alltså jag vet inte vad jag skriva. Jag fick veta att det inte är så mkt snö i fjällen :'( DET MÅSTE SNÖA MER!!! Jag vill att det ska va typ. jättemkt! gkdfhnd. Hoppas att samma dag vi kommer dit så kommer värsta snöanfallet å de snöar hela natten typ en meter :D det KAN faktiskt hända.
Men nu ska jag gå ner å svulla lite julgodis :) Pusspuss

Crawling in my skin, these wounds they will not heal
Fear is how I fall, confusing what is real.

Finns tomten?

Det finns ca 2 miljarder barn på jorden, men nu är det ju så att tomten inte besöker muslimer, hinduer, judar eller buddhister, vilket minskar antalet barn till 15 % eller 378 miljoner. Med ett världsgenomsnitt på 3,5 barn per hushåll är det ungefär 108miljoner hushåll att besöka, om man kan anta att det finns minst ett snällt barn per hushåll.

Jultomten har på grund av jordens olika tidszoner och rotation ca 3,5 timme på sig att dela ut alla julklappar, om man antar att han reser väster ut vilket är mest logiskt. Han besöker ungefär 967,7 hem per sekund. Det betyder alltså för varje kristet hem med minst ett snällt barn har tomten ca 1/1000 sekund till att parkera släden, springa ut och hoppa ner genom skorstenen, dela ut julklappar, hoa 3 gånger, upp genom skorstenen igen, sätta sig i släden och i väg till nästa hus.
Om man antar att alla hem som han ska besöka är jämt fördelat är det i genomsnitt ca 1 kilometer mellan varje hus.
Tomten färdas alltså ungefär 100 miljoner kilometer, (toalettbesök och andra pauser räknas inte). Med andra ord flyger tomtens släde ungefär 100 kilometer per sekund eller 3000 gånger ljudets hastighet. Som jämförelse kan den snabbaste farkost som människan hittills skapat, rymdsonden Ulysses, färdas ca 50 kilometer per sekund. Det kan väl även nämnas att en normal frisk ren som mest kan komma upp i en hastighet av ungefär 30 kilometer i timmen.

Lasten i släden är ett intressant objekt. Om man antar att varje barn får julklappar för motsvarande 1 kilo, har släden en last på 500 000 ton, tomtens vikt är inte medräknad. På land kan en normalstark ren dra ungefär 200 kilo. Även om man antar att de speciella flygande renarna kan dra en vikt 10 gånger denna, kommer inte släden att röra sig ur fläcken, om inte tomten skaffar fram ca 360 000 dragvilliga renar.
Detta kommer att ge släden en samlad vikt på ca 600 000 ton. 600 000 ton som flyger med en hastighet på 1000 kilometer per sekund alstrar enormt med luftmotstånd. Detta kommer att hetta upp renarna, ungefär som en meteorit som inträder i jordatmosfären.
De två ledar renarna kommer då att absorbera en energi motsvarande 14 300 triljarder joule per sekund, eller 14 300 triljarder watt. Ledar renarna kommer att brinna upp omedelbart och de bakomvarande renarna kommer att utsättas för en ljudvallsbang och därefter själva brinna upp. Alla renarna kommer att möta sitt öde på mindre än 4,26 tusendels sekunder, det vill säga när tomten kommer till sitt femte hus.
Detta är dock bara hypotetiskt, för när släden accelererar från 0 till 1000 kilometer i sekunden på 1/1000 sekund, kommer allt och alla i släden att bli utsatta för en g-kraft 17 500 gånger större än tyngdkraften. En tomte på ca 150 kilo (vikten är uppskattad efter existerande kopior) skulle naglas fast i bakre delen av släden med en motsvarande vikt av ca 3 miljoner kilo, vilket ögonblickligen skulle krossa varje ben i hans kropp och förvandla honom till en våt fläck.

Slutsatsen blir att om jultomten någonsin varit vid liv så är han definitivt död nu!

Me and the razorblade.

Sho. Kom hem för nån halvtimme sen. Sitter å pratar med Jocke på msn. När jag har vart i fjällen ska jag gå å dö :) Sen i maj nån gång kan jag vakna igen. Idag har jag först lekt med Eva och Lollo. Vi bakade julkola och kollade på thebreakup. Den va lite konstig men helt ok tkr jag:P Sen gick vi till station å va där i en evighet. Efter en till evighet fick vi veta att folket var vid gymnasiet så vi knalla dit å umgicks. Lollo å jag skämde nog ut oss. Men vadå? Det var typ värsta skridskobanan där som man kunde åka runt på :P fast det var ändå lite läskigt för vi två hade nästan slagsmål med varann :P det var dock hon som började. x) nej jag vill sova så jag slipper tänka på hur misslyckad och patetisk jag är. GODNATT :)

Jag skrattar, jag ler. Det verkar vara det enda som betyder nånting för er.

Men åhh!

Vilka är på att kröka ikväll?
(FJOOORTIS)!

haha

Nu är det jul igen, i både slott och koja
Över hela landet drar en kollektiv noja
Det pyntas, sjungs och skickas fåniga kort
Å, jesus se nu vad du har gjort
För om du inte blivit född hade vi sluppit en högtid
Med, tomtar, lutfisk å kvalmig glögg
Vid nån risig gran
Och som ackompanjemang
Får man överdoser utav bjällerklang
Och när dom återigen rullar Kalle Ankas spratt
Until mer gråt än skratt
Ja då vet man att:

Nu är det juligen,
Ju-bu-di juligen
Nu är det juligen,
Ju-bu-di juligen

Man menar ju att julen den är till för dom små
Men jag minns när jag var liten, det var en mardröm redan då
Vid fem hade dom väckt en
Och vid tolv kom hela släkten
Min morfar och min faster och hennes man med andedräkten
Dom tvinga en till dans
Och massa annat trams
Sen gräla dom om vikten av att:
Hålla sams
Jag hade önskat mig deg
Å kanske lite lego
Men trots allts smussel
Fick jag bara några pussel

Visst e julen hell
Men jag står ändå leende
Och skrattar och bryter
Och sinnesjukt beteende
För här finns inte plats för nån variation
Trots att tomten och oss andra borde gå i pension

Alltid samma terror år efter år
Och ens enda tröst är att ta sig en tår.
Så man tar snaps efter snaps
Och man rumlar hem
När man e packad som männ´skor
Den 23 december
Så när man griper om dasset som en chaffsig ratt
Å suckar matt
Ja då vet man att

Nu är det juligen,
Ju-bu-di juligen
Nu är det juligen,
Ju-bu-di juligen


God morgon. Idag vaknade jag faktiskt inte förns halv 12. Fast jag la mig vid halv 2. Min morronpigghet har gått över. Så tråkigt, jag tyckte det var skönt att vara uppe tidigt. Idag har jag inte gjort så mkt. Ätit frukost (morotsbröd och mjölk<33), småtjaffsat med Lollo på msn, duschat i en halv evighet och lyssnat på julmusik ^^ jag snackar med Niko på msn nu. han heter: Wee, Sprit är gott! haha :P Det verkar som att det enda dom gör i finland är att supa och basta ^^ (typ som vi då x))

Nu kommer Åsa hit så jag ska nog gå å prata lite med hon :) Pusshej

I need you.

Hejsan
Kom just hem från Jalle sitter å äter macka och pistasch-nötter(L) När jag gick hem hade Nattis min granne fest igen med alla dom där "polarna" som bara utnyttjar henne. Lättlurade jävel -.- Dom höll på å smälla massa töntiga raketer så det lät som fan å mina kaniner fick typ hjärtattack :P Min pappa ville ringa polisen. Asså jag svär, om dom hade kommit jag hade garvat så jäävla högt!! Jag skulle ställt mig på balkongen å skrikit vilka jävla loosers dom va! (kanske inte när polisen var där förresten) men seriöst det skulle va kul.
asså jag vet hur jag ska göra med skolan!! Får krupp eller nåt! :P Ena stunden bara hatar jag mig själv för att jag e så jävla dålig men nästa stund bryr jag mig inte, Åh, vfr?! Jävlahelveteskitkukfan!! Hur fan ska jag ta mig ur det här?! Om jag hade sagt nåt från första början när det gick dåligt så hade allt varit åtminstone lite enklare. Nu sitter jag här med tre TRE jävla IG-varningar.  Vad är det för jävla fel på mig egentligen?! och ja, jag vet att många har det mkt mkt sämre än mig. Men vafan... skitsamma. :'(

Jag har kämpat, jag vill inte ge upp min vän men allting går åt helvete jag faller igen.

:'(

Pappa kommer hata mig. förlåååt. Jag vill inte vara så jävla misslyckad men vafan.. :(

Hade iaf avslutning nu. Så jävla skönt att slippa se skolan på några veckor! Ska verkligen njuta av varje sekund ^^ Idag hade vi först avslutning det var jävligt kul :P Iaf på matten som vi hade innan. Vi satt å sjöng julsånger å de lät förjävligt fast ännu värre :) Sen fikade vi å jag drack 1.4 liter julmust på ca 1 timme. Sen mådde jag lite illa (fast inte alls så mkt faktiskt) å fick typ sockerkick x) Efter skolan åkte jag till stan och åkte skridskor med Lollo, Carro och Klara(L)(L) Se skulle jag köpa lite julklappar men dom åkte hem så jag ringde Mickis å gick runt med henne. Fast fick gå ett jävla tag innan jag till slut kom till hon. Å då höll jag på å spy av trötthet, ryggont och irritation ^^ Men tillslut köpte jag bara två filmer, en till mamma å en till pappa. Fyfan vad kul jag är.  Men nu ska jag fixa mig lite å sen gå ner till Jalle. Pusshej

Jag blev grundligt jämförd med din fina vän..

:D:D

Hej hopp :) :)
Jag är typ fett glad och det finns julstämmning nu! Under kvällen har jag suttit vid datorn, hällt i mig kaffe, kollat på tv, gjort det sista skolarbetet, julpyntat det sista, druckit julmust, hmm... har nog inte gjort så mkt mera. Lagt upp bilder på bilddagboken har jag gjort :) hömhöm. Nu lyssnar jag på the freaks med cortex igen. I really like that song. men men. måste typ gå och fixa mig nu. har inte jullov riktigt än :P GOD JUL!

:D:D höhöhöh

Jag mår bra

Sho :)
Just nu mår jag riktigt bra! Ingen speciell anledning direkt men det e väl för att det är lov imorn! längtar som faaaan.
Idag började jag 20 över 9 men råkade komma lite försent (somvanligt) men det var 'ndå bara matte. Å vi hade inte ens lektion typ. Han ba: aa jag ska prata lite med alla idag så ni får göra typ vad ni vill ^^ Sen fick vi äckel-vårrullar till lunch. Hade historia sen då vi gjorde frågesport som inte ens handlade om historia å sen sluta vi :) Väldigt soft dag. Efter skolan skulle jag precis gå till bussen när jag kom på att jag glömde historiaskiten som jag ska göra klart i skåpet så det var bara att gå tillbaka å skita i bussen.. hade ivf Anna som sällskap :)<3 Sen när vi börjat gå mot station springer Mickis ikapp oss så jag hade sällskap med hon resten av vägen till stn när Anna hade ändrat färdrikting x) Hon skulle nämligen till konsum å köpa julmust, polkagrisar och sirap, haha. Jag köpte en stor julmust som jag ska klunka i mig idag (och imorn).
Sen missade jag precis tåget så vi gick å glodde på bibblan :P Tänkte låna en thåström skiva och en morrissey men sen kom jag på att då måpste jag åka  tillbaka mitt i jullovet å det har jag ingen lust med :P så det sket sig. Tillslut kom jag iaf till tåget  å rönninge station mötte jag eva så då fastna jag där ett tag men det var trevligt :) När jag kom hem satte jag mig här å jag känner att jag egentligen borde göra hsitoria, städa rummet och tvätta mina kläder :P (jag har aldrig behövt göra det själv förut men min mamma har ryck eller så e hon bara stressad inför julen :P, stackars sate). Nu ska jag fixa lite tvätt tror jag ^^ Pussar

Det är så mkt man borde klarat av vid det här laget och bestämt.

Kul -.-

Hej igen.
Nu är dagen skit igen. För det första slutade det snöa och börja regna. Sen när jag åkte hem från stallet var det broöppning (var det på ditvägen OXÅ)! å dessutom kom jag just å tänka på idag att min mentor sa att jag kanske borde fundera på att hoppa av skolan. Å fundera på vad som skulle göra mig lycklig eller hur det nu var. Hon skrämmer mig lite. Ser så jävla mkt så det finns inte. Ingen annan ser ju. Hon ba: alltså jag ser hur du mår å att du får kämpa mot ångesten å blabla. minns inte riktigt. Iof kanske det e lika bra att hoppa av... pallar egentligen inte med skiten vilket märks på mitt ointresse å provresultat :/ Inte så lätt att koncentrera sig på allt jävla plugg när man måste koncentrera sig på att inte visa ångesten. åh vafan. skitsamma..  Pappa kommer döda mig när han får reda på att jag fått IG på både matten och kemin å franskan å allt vad det är..  Eller så kommer han väl typ sätta sig å prata å inte  för att fråga hur jag mår utan snarare att jag måste kämpa mer å inte ge upp (antar att alla andra håller med han men vafan jag orkar verkligen inte!) ..skitskit, vad positiv jag är. Det kunde ju vart värre.

Jag blir oinspirerad å lessen av kraven å stressen.
Jag har frihet i blicken precis som du

SNÖÖ!

Min dåliga dag blev bra!! DET SNÖAR!!! :D:D:D:D
Fatta SNÖÖÖÖ! Jag är så ofattbart glad just nu!! SNÖ SNÖ SNÖ!!! haha.
Ska åka å rida nu dock men ska skriva när jag kommer hem igen :) Puss på ALLA! 

And it breaks my heart.

God morgon.
Jag har en dålig dag idag. Ingen lust att gå till den där dumma skolan :P Egentligen börjar matten om 20 minuter men jag orkar verkligen inte så jag kommer lite senare ^^ Jag har lixom engelska, bild, mentorstid, kemi, labb och svenska. ÅHH jag haaataaar tisdagar. Men senare ska jag iaf till stallet och hoppa. Det var typ ett halvårsen :/ höhö det kommer ju gå bra. Jag längtar verklien till torsdag!! och idag ¨på vädret sa dom att det skulle snöa här ikväll. Vilket det antagligen inte kommer göra. Men hoppas hoppas hoppas. Fast det skulle ju öndå bli plusgrader igen snart så skitsamma egenltligen. BAAAJS.
Måste nog gå å fixa mig nu.
KOMMENTERA MINA BILDER! pusshej

Förlåt för att jag inte är den du vill att jag ska vara.. </3

Julfeelings : )

Tjenis penis.
Om 2 minuter börjar cityakuten insåg jag nyss så får nog bli ett kort inlägg. Jag har bakat pepparkakor idag å skapat mig en inre julkänsla. Tog ett fåtal bilder som jag ska lägga upp på bilddagboken om pappa lyckas fixa med kameran det var tydligen nåt fel. Inte för att jag är så bra på att fota så man får nog inte så mkt julkänsla av dom men jaja. Nu måste jag verkligen gitta ^^ Pussar

Nu är det jul igen!


Fleece mot kall snö, i paniken å trängseln blir du kall o blöt.

Shoo
Nu har en dag av veckan gått å nu är det bara tre dagar kvar till detta efterlängtade jullov! Jag tror inte jag har längtat så här mkt till ett lov nånsin. Undrar hur jjag kommer va en månad innan sommarlovet. höhö. Jag svär, jullovet 06-07 kommer bli det bästa ever! waah.

Ivf. idag hade jag naturkunskap å det gick faktiskt väldigt bra : ) är 90 % säker att jag blev godkänd. hihi. Sen hade jag franska å jag tvingade Klara att vara med på den fast hon hade slutat. Vi fikade å sjöng julsånger på¨franska. Vi var helt normala. haha, ni måste bara veta en komisk sak: Jag är inte den enda som är dålig på matte i min klass. 14 STYCKEN FICK IG PÅ PROVET! XD vilket är exakt halva klassen. Det var 4 som fick mvg, 6 vg å 4 g. Tyvärr var jag dåra en av dom som hade IG men whatever jag är ju som sagt inte ensam, det hade vart värre. Äckel-bernt ba: jaa, alltså det här är ju verkligen inte bra. Men snart ska lärarna å rektorerna ha ett möte om detta och kanske anordna ett föräldrarmöte till å bla bla. hahaha, å vi ska gå NV :P   Fast han sa att det fanns ett värre fall en gång (vet inte om dom var Naturvetare dock) men då hade 27 av 29 elever IG :P hahah asså jag svär jag skulle skrattat högt! :P höhö

Efter skolan åkte jag å Klara till tumba centrum och var normala. Satt på en bänk mitt i centrum å glodde ¨på alla med systemet påsar :( :P Letade efter julklappar oxå men jag var för trött för att lyckas med det så jag köpte papper till dom istället (inte för att jag har nåt att slå in).. det var ju lite onödigt. När jag kom hem höll jag på å dö av trötthet. Det e väldigt jobbigt att gå upp för alla backar. Speciellt i minusgrader ( MINUSGRADER :D:D)  haha :P men nu ska jag keka. Jalla bai.

Hon ska resa nånstans, via heathrow london, dit dina fingrar aldrig når.
Hon har nåt i sin hand det liknar svagt ett gummiband
som hon spänner precis hur hårt som helst

Jag är på väg härifrån

Godmorron
Igårkväll var vi vid gymnasiet igen. Jag mådde bajs igen pga lite olika skitsaker men whatever. Pratade i tel med Maria typ en halvtimme å sen satt jag å grina med Eva på en bänk XD sen började vi asgarva. ivf jag är störd. Efter en stund drog alla hem till Dan och bastade. Sen palla inte jag gå hem så jag sovde hos Patrik. Vi typ kolla på tv mitt i natten på nått skitprogram som hette A-team. För ingen av oss kunde sova :P Vid 11 gick vi typ upp. Gick hem typ klockan 1 å det var väldigt fint väder :P Tyvärr ingen snö bara.. men men.. det här inlägget var tråkigt jag vet. men jag är tråkig idag.. hejdå

Jag har så svårt att veta
om jag ens betyder nåt för dig
Du spelar nåt slags spel
och det kan så lätt bli mitt fel
när du ser på "lilla mig"
Och en dag försvinner jag ur dina ögon,
som en svår och jobbig grej

I felt like the biggest asshole.

Tjenare
Jag har ont i fötterna ^^
Igår var vi ute å hängde det var väl trevligt större delen av tiden tills jag kom på vilken idiot både du och jag är. Å att jag ångrar mig som utav helvete. men men.. nu lyssnr jag på you had time med anidifranco. Den är väldigt avslappnade i introt XD brukar egentligen spola men nu orkar jag inte. Iaf igår när jag mådde bajs prata Julia med mig å sa massa bra saker. Hon är fin människa :) Sen sovde Lollo över hos mig å vi sovde typ 5 timmar -.- Sen åkte vi in till stan å leta efter julklappar. Köpte till min syskon. Hitta inget till päronen det e fan omöjligt å dom söger inte vad dom önskar sig heller. -.- jobbiga jävlar. Men ska köpa nån bok till pappa om skidor kanske. Men dom e säkert svindyra. aah whatever.
Snart ska jag ut å kröka igen. Vilket jävla liv jag har alltså -.-
Nu ska jag vara social med min syster. Puss o kram

You were my everything and I really miss you..

Jag har velat dö med stil.

Shoo folks ^^
Idag är det äntligen fredag. Känns jävligt bra. Vi hade kemiprov idag. Hoppas man får göra omprov x) Vi hade ingen svenska å på historian lekte vi lite igen ^^ Enda "riktiga" lektioner vi hade va engelska men det e rätt okej. Jag är inte IG-barn i engelska :) anw. Efter skolan åkte jag å hämtade Felicia på dagis å nu e vi här hemma, hon kollar på aristocats. Det var längesen jag såg den så jag ska nog glo lite när jag skrivit klart.
Har väl egentligen inget intressant att skriva. Idag innan historia hde jag å Mickis springtävling mellan hus 2 och 4 XD 2 ggr tom för vi hade precis vart där å sen kom jag på att jag hade glömt att lämna en lapp så vi sprang tillbaka. haha fyfan vad mobbat det måste sett ut. Jag var helt död när jag tillbaks till historian. Sen när jag gick hem från stn var jag helt trött i benen (avståndet mellan husen är väl typ 50 meter :P) fyfan vad jag är vältränad nu förtiden :) Förjävligt. Nu ska jag pysa. Pusshej


We are the freaks
Jag har velat dö med stil.

Even when you smile, I can see it in your eyes, deep inside you wanna cry.

Nu funkar tydligen det här igen. woho!
Igår var det Lucia. Började med att se ett ynkligt tåg i skolan. Men det var väl helt okej. Sen hade vi värsta hålet till kvart i 12. Då hade vi egentligen historia men vi lekte bara en frågesport typ :P Sen slutade vi så då åkte jag hem till Åsa. Vi gick till dagis å kolla på axel å felicias lucia å det var fan skiiiitgulligt. Jag svär, när jag får in bilderna från kameran i datorn ska ni få se sötaste lucian ever ;D (Felicia alltså ^^)
Sen åkte vi hem å gjorde inget speciellt. Vid halv 6 åkte vi till ishallen för Axel skulle vara med på skridskouppvisning. Först vare luciatåg och Ronja var lucian! :D Det var verkligen skitfint å hon hade levande ljus oxå :) Fick verkigen gåshud. Sen skulle Axel åka med hans grupp. Fyfan jag fick tårar, dom va så äckligt söta :D<33 awh :) . Dom var bumbibjörnarna och typ åkte runt lite, vinkade, åkte i en ring och typ ramlade lite. Höll fan på å dö. sötaste på länge ;D Sen vare lite andra uppträdanden å sen kom Ronja igen. Hon å nåra andra va Kalle anka med den där låten "Joakim  vin anka och tre knattar(8)" det var coolt. Efter de åkte jag hem å kolla på bonde söker fru :P Sen OC i två timmar då börja jag grina igen :P hahaha. Jävla pms alltså >< . Försökte nämligen lägga in bilderna i datorn men det funkade förfan inte. Blev så jäävla sur alltså XD jisses.

Sen idag.. hade bara matte och gympa. Vi spela volleyboll å jag var ganska bra på å serva (H) Annars var jag dålig. Sen dansade vi en skitful dans. Vi fick julbord idag men senapssillen var sluut :'(
Nu är jag ivf hemma å hade tänkt plugga. Ska hämta Axel å fia om en 20 minuter så jag kan iof göra lite nu innan jag drar. aja. Pussokram God jul

(glömde förresten att berätta: Har inte skärt mig på 2 månader (rekord!) och gått upp dom kilona jag skulle., nu ska jag bara stanna på den här vikten oxå ;))


12 december 2006

Tjappa
Idag var det en rätt soft dag för att vara tisdag. Började dock dagen med ett matteprov som gick åt helvete. Å alla bara klagar på att jag inte ens försöker men jag satt fan å läste igenom uppgifterna en halvtimme! men men jag vet iaf att jag gör mitt bästa, sen om nån tror på de eller inte är väl isf deras problem å inte mitt :P Annars har vi bara haft bild å kemi typ ^^ bilden va extremt tråkig å jag va fortfarande deppig för provet.men sen åt vi lunch å jag satt med klara så då blev man glader <3 På kemin som vi hade (två timmar!) var jag väldigt flummig men det var kul.
M: alltså membran är inte det sånt där som vibrerar typ?
T: ööh vettefan..
M: jo men du vet sånt där.
T: alltså jag har aldrig hört talas om det. har bara hört talas om nåt som heter membran
HAHA så jävla fult XD jag skyller på att jag va trött. Sen diskuterade vi namn å Mickis kom fram till att Sherstin borde heta Ching chong! Fyfaaan vad jag garva. Jag svär fick fan tårar XD haha. Sen kommer ja inte ihåg nån mer rolig sak. Berätta för Mariana om helgen å hon typ dampa. Hon gör alltid de :D

Efter skolan åkte jag till ungdomsmottagningen, det ´gick rätt bra. Sen fikade jag å lollo i rönninge, de va mysigt å jag fick nästan lite julkänsla för första gången för dom hade pyntat massor i fönster åså spela dom Wham-last christmas på radion ;D anw. funderar på att gå å glo på simpsons det e jävligt roligt nör man e trött :P höhö. tror jag gör de. PUSS O KRAM O GOOOD JUUUL :D (L)

A face on a lover with a fire in his heart
A man undercover but you tore me apart

Jävlasegdator

Hejsan
Jag har precis kollat på cityakuten å det var jävligt spännande. bara för det längtar jag tills nästa måndag så jag kan se fortsättningen, haha. Men nu sitter jag dock med ångest inför matteprovet imorn.. >< aja hoppas jag lyckas lösa några tal innan jag får psykbryt :)
Vad har jag gjort sen jag skrev senast.. ätit köttbullar med potatis å brunsås. Jag åt rödbetssallad oxå för de e så gott. Sen har jag kollat på vänner det va lika kul som vanligt XD Imorn kommer jag missa julkalendern :/ fuck it. jag e verkligen besatt av de där men kan ju iof kolla på nätet på kvällen. Då var det problemet löst. Jag längtar tills skolavslutningen för då ska jag åka skridskor HAHA :)
Jag pratar med Lina från husarö på msn. Det var jävligt längesen. lite rolit ^^
anw. jag tror jag ska slagga nu. Eller börja fixa mig iaf. ha de bra folks, pussaaar<33

Kan jag få en bild på dig?
Så jag kan visa tomten vad jag önskar mig..

Violent pronography

God eftermiddag. Innan jag skriver nåt måste jag bara påminna alla om att det är cityakuten idag! ivf. idag hade vi ingen medicin så min första lektion var matte. Jag jobbade ingenting. Jag jobbar ju så hårt varje lektion så behövde lite vila. Särskilt dagen innan provet. Men jag kan inte råför att jag inte kan koncentrera mig:P. Sen åt vi lunch å de va inte så gott för såsen va stark. Det skulle va brunsås men det smaka inte så :( På naturkunskapen låg jag och sov för vi kolla på en extremt tråkig film som heter planeten. Ni kan gå in på svt.se å glo på den.4 avnsitt  å varje är 50 minuter lång -.- sååååå tråkigt.

Idag var nobelpristagaren i medicin i våran skola. Lite coolt måste ni erkänna :P Asså man såg verkligen att han va ett snille. Tyvärr fick inte jag lyssna på hans föreläsning för våran cplärare valde ut dom 10 smartaste i klassen. Man borde ju lottat. Hon ba: jag gjorde så att jag tog dom 10 i klassen som har bäst betyg .... stört tkr jag :S men men det e hennes problem inte mitt :P
Han hade iaf en svart limousin som det stog nobel bla bla på. Stog utanför matsalen XD Sen hade vi franska men fröken skulle till nobelsnubben och lyssna när nån människa berättade om svenska skolsystemet för han så vi sluta en timme tidigare :)

å vetni, på radion sa dom att det ska snöa nästa vecka!!!!!! :D :D Asså jag svär jag hoppa omkring å höll fan på crappa i brallan :P okej inte direkt men JAAAAAAAA! Hoppas det är sanning. Och hoppas de kommer lagom till avslutningen så man får stämning, hihi. TOVE ÄLSKAR SNÖ! å skiiiidor <3333 hihi. OCH pulka ffs. hahaha okej jag blir lixom överglad här :P nej nu ska jag dra. pusshej

Nu tar vi kälkarna fram å vantarna på,
sen i backen vi åka, tjohej vad det går

Nu ska jag sluta göra impulsiva saker

MITT HÅR ÄR BLÅSVART!

Ditt hår är blått sa han och gick..

Jag vill åka skridskor med dig i kungsträdgården

Hejsan
Idag var jag i stan med mamma julle, johanna, pälle å småbarnen. Sen kom Åsa in efter ett tag också. vi gjorde typ inget speciellt. gick runt å glodde å när vi va i gamla stan gick vi in på nån punkt shop liknande affär fast bättre å finare saker å där hitta jag finaste väskan. Asså den va helt underbar Blev iof kär i typ 3 väskor där inne och ååh. : \ hehe. Men ivf. Sen gick vi förbi kungsträdgården vid den där skridskobanan å det va massa gulliga personer som inte kunde åka å försökte lära sig och allt : ) det var skitsött. hihi. Vid 4 nån gång åkte vi hem å då va jag jävligt trött i benen å hade träningsvärk lite  här å där :P Å då skulle vi såklart åka till ica maxi å de va sååå jobbigt där inne jag höll på å dö. Låg å hängde på vagnen typ :P Sen där ute köpte vi en gran som vi ska ha ute å JAG hittade den bästa. Typ perfekta granen asså :P yeah. När jag kom hem kolla jag på helgens Lassemaja-avsnitt på svt.se :) Spännande det är alltså, haha. Nu ska jag sätta på We're only in it for the drugs med Ebba grön. Jag har blivit besatt av den låten. Men den e så braaa! Jag vill ha en Ebbagrön-tshirt i julklapp. nu ska jag dra tror jag, Pusshej

Så har det alltid varit
Ingen jävel har brytt sig om os

Jag lever för kicken precis som du

Jag kan inte förstå hur tiden har kunnat gå så fort. Det är två veckor till jul! Det är fan stört. Känns som att det var skolavslutning för en månad sen. Eftersom tiden går så jävla fort kommer jag heller inte hinna plugga det som jag har skjutit fram. Imorn MÅSTE min uppsats vara klar. Men jag KAN ´verkligen inte. Jag skulle kunna skriva om nåt annat men INTE historia. Det går inte å hitta fakta och jag har inte tillräckligt med intresse för att anstränga mig att hitta. men skit på historian. Då oroar jag mig mer för matteprovet på tisdag. Och jag kan inte gå på cp-matten på onsdag heller för jag har lovat att kolla på Axel och Fias luciatåg på dagis.. å det vill jag faktiskt inte missa :/

Idag gick jag upp halv 10 (somnade vid 5). Mkt stolt över det, haha. Vid halv 12 kom mina släktingar å jag måste bara berätta, min kusin Tia e världens cooling! Hon har röda jeans, svart nitbälte (ganska litet då) och en svart t-shirt med THE CLASH-TRYCK! 4 bast lixom. yeah, hon e cool. me like. anw. lite senare gick vi på bio och såg happy feet. Den va helt okej.. sen åt vi på pizza hut å de va jävligt gott å nyttigt :) Har sammanlagt druckit runt 2 liter cola idag. Ändå är jag inte så spec pigg. Fast jag blir aldrig pigg av cola. Jag tror inte man blir det. Bara inbillning eller nåt :P När vi åkte hem såg vi ridande poliser. Jag vill bli en sån. Eller inte ridande förresten, palla. Jag vill bli vanlig polis :D Såå häftigt. men vetni, jag har inget mer att skriva. Herrå.

I was so afraid of the night..


Du gamla du fria du smällfeta ko :)

Hejhej
Nu kan jag skriva igen. Fast jag vet inte vad jag ska skriva dock så det kanske e lite onödigt. Fick just sms från maria för jag hade tydligen ringt henne igår. Vilket jag verkligen inte minns :O spooky. haha. men ååh jag börjar ångra mig för igår :/ eller ändå inte men vafan palla. Man lever bara en gång så man får väl passa på. asså baaajs jag dööör. men men :P asså crap.. XD nu ska jag sluta att tänka. I eftermiddag ska jag se happy feet. HAHA. såå roligt. alltså det här va världens fluminlägg. HEJDÅ

I know you're going to look at me that way..

A little tuff boy with beautiful brown eyes.

Hejsan.
Igår på kvällen började de ganska misslyckat för ingen hade nån dricka eller nåt utom jag dåra :P Sen kom Danne till stn så då hade carro dricka. När  vi hade dansat runt julgranen å flummat runt gick vi å mötte nåra nya kompisar x) sen vare kallt så vi gick hem till Dan å där hände de lite saker XD som vanligt alltså ^^ Men min släkt har kommit så jag får skriv amer sen : ) Pusspuss

fittigt väder alltså..

God morgon på er
Rymdkillen åkte ju aldrig inatt vafan -.- vakna helt onödigt. ivf. jag är hemma idag. Igår tänkte jag va hemma för att jag var sjuk men jag börjar tillfriskna så jag ska va me Viktor :) fett längesen asså. Vi ska åka till stan å sen ska han hjälpa mig med min cp-dator :)<3 fett hyggligt asså. Hoppas det går att fixa bara.. ivf. jag har nog inte så mkt att säga. Åt precis två mackor med ost och drack mjölk det var gott. SÅ snart ska jag väl gå å fixa mig klart å bla. Jag blir allti så kall om händerna å fötterna när jag sitter vid den här datorn. Intresseklubben har just sprängts av överbelastning -.- Jag saknar iaf min dator och min musiiik. bajsa. om en timme minus 5 minuter åker tåget jag ska åka med.. höhö. så ja borde nog sluta skriva nu. men orkar inte.. Jag längtar skitamkt tills ikväll för då ska jag träffa min bejbis :) Sen längtar jag till lördag för då ska jag till stan å träffa Alex, Tia, Pälle å Johanna. Det var längesen ju :( Sen ska dom sova hära. Men jag kommer säkert inte va hemma på kvällen. x) Som vanligt. Häromdagen sa mamma: Det skulle ju va kul om du kunde va hemma nån kväll oxå... typ helt lack. jag ba: mm hehe.. XD men palla finns ju inget att göra hemma. anw nu måste jag dra Pusspuss<333333

Som ett tårat barn har du gjort mig svag,
det enda som gjorde mig till jag..

Jag behövde en hundradels sekund, men nu när jag tagit beslutet är jag lugn.

Sha
Jag måste få klaga lite, jag är förkyld å så slickar jag mig runt läpparna hela tiden för dom e torra ju å så ere typ kallt å torrt ute så de svider som FAN! Det e sååå jobbigt, å vi hade prov idag å de va helt tyst utom jag (och rajveer faktiskt ;D) som satt å snora å försökte kväva våra hostningar :P Provet gick sådär jag kunde inte koncentra mig så bra. Men jag tror jag blev godkänd, är ganska säker på de ^^ Imorn ska jag lämna in min icke-existerande uppsats om 1500-talet på 6 sidor. hähä. (Y) fast nu till det positiva, jag ska va hemma imorn! Så man kan säga att nu ere helg för mig ^^. Orkar nämligen inte gå i skolan med igensvullen snok och andnöd :P + lock för öronen så jag hör inte vad nån säger. Tänkte försöka reparera mig idag och imorn så jag kan va på topp på fredagkväll! Fast jag måste ändå vara hemma absolut senast klockan 2. För på lördagmorgon kommer Alex å dom å vi ska åka in till stan innan nazisterna å dom kommer. Alltså runt 11. Måste gå upp klockan 10 med andra ord -.- åh fyfan vad jobbigt!! Jisses...

Vet ni, jag tycker att nothing compares to you, är en fin låt. Så de så. Å vet ni en annan sak. Att jack har listat ut att Bernt har uremi så han kanske kommer dö snart :D Då skulle jag bli väldigt glad. Seriöst. anw. nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Ska gå å leta efter min Försvarets hudsalva som man kan steka me :P

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
Cause sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

MEN BAJSA!!!

Jag kan inte plugga, kan inte åka till Maria på måndag, jag kan inte ANDAS! pga av denna jävla förkylning. Min näsa rinner så man kan dö (vet inte om de beror på förkylningen eller tårarna antagligen både och) ÅHHHHHH JAG PALLAR INTE!!!!!!!!!!!!!! Jag har ivf bestämt mig för att släppa dig.. pallar inte skiten mer. Visst det är bättre en bäst när jag pratar med dig men jag orkar inte med saknaden som kommer efter. Jag skiter i historian nu, jag gör verkligen det. jag HATAR verkligen HATAR historia. Det är så äckligt jävla ointressant och tråååkigt å det finns ingen jävla fakta om man ska skriva en lång dålig uppsats!! HELA JÄVLA SKOLAN KAN TA Å BRINNA UPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ :@ orkar verkligen inte!!!

938 dagar kvar i skiten..

Du ställer massa frågor men orden sviker mig.

GRATTIS KLARA TILL MVG PÅ NATURKUNSKAPSPROVET :D(L) I'm soooo proud of you :D :D
HEJ
Idag hade jag bara en lektion. På den jobbade jag 20 minuter, prata i fonen en halvtimme, diskuterade barnprogram med Mickis i typ en halvtimme å sen resten av tiden lyssna på mp3. Fint Tove ^^ Jag tycker iaf att Hey Arnold och Rugrats e roligast, hahah så fula vi e asså! men men. När jag kom hem gick jag hem till Åsa å prata lite. Hon sa att hennes granne hade kommit hem vid 12. Jag ba: heheh (trodde hon skulle säga nåt hemskt) men hennes granne hade typ sagt att vi inte hördes in till hennes lägenhet och att det var massa folk utanför dörrn som rökte å hånglade XD Jag kollade just ut på solen å nu kan jag inte se på skärmen för jag ser bara massa ljusa fläckar. haha jag e störd ja.
Men faktiskt jag måste plugga medicin för jag har prov imorn, på njursjukdomar å huden å lite bajs ^^ Pusshej

Du vet väl om att du är värdefull? Att du är viktig här och nu.

Slide along side yeah baby that's right

hejhej
Idag började jag 10 i 9 och slutade halv 5. Lätt jobbigaste dagen. Men jag red inte idag för jag har ont i halsen å hosta. Jag ville ju komma å se på dig :( (A)  men men får vänta en vecka till.. Det har typ inte hänt nånting idag. Jag gjorde nåt på bilden. Till lunch fick vi tortellini, det va gotti.
Håller på å prata me Carro på msn, om skolan, å lite annat vi känner typ likadant så tur att man inte e ensam .. (L) Börjar faktiskt bli lite rädd för mig själv om man kan säga så.. borde verkligen skaffa kontroll över mitt liv.. men orkar inte . aja de löser sig ^^
Orkar inte skriver mer. FEST PÅ FREDAG! pusshej :P

När vodkan gjort oss vackra så lovar jag att tro på dina lögner.

Tomten, jag vill ha en riktig jul.

GE MIG SNÖ FFS!
Idag har jag äntligen datorn en liten stund. Men jag orkar egentligen inte skriva. Hela helgen har vart jävligt lyckad måste jag säga :) Ångrar ingenting men jag ska inte göra om de. Även fast det va typ tredje gången men men. Idag har det inte hänt nåt spec. Va hemma hos Mickis efter skolan å sen var jag ute å tänkte å försöka reda ut mina tankar och känslor men det gick inget vidare. Nu har jag bara ännu mer gröt i skallen.. dessutom hade mamma ringt til Lollo :O herregud jag va ju för sjutton hemma till åtta. vilken tönt hon e :P Sen kom jag hem å kollade på Anna Pihl de va sista avsnittet men de fortsätter i vår. Nu har jag nåt att se fram emot efter lovet XD. Annars har jag inte gjort nåt spec. vad jag minns. Går mest omkring å väntar på 100 olika saker typ :P nu ska jag kolla in lite andra bloggar, pussbajs

Det finns inget att göra i den här trista förorten,
det finns ingenting här för oss.
Nä ursäkta jag överdrev litegrann,
vi kan ju knarka, supa och slåss.

Har du lärt dig att stå vid ditt ord? Sånt imponerar mer än ett leende

Hejsan
Igår kolla vi på idolfinalen hos Carro, det var kul fast lite långtråkigt för ful-darin va där. Sen vid 10 eller nåt drog vi hem till Dan å bastade. Det var jävligt varmt typ 100-110 grader :O Sen gick alla upp till Dans rum och... chilla typ :P heeh. Men det var faktiskt fett skönt ^^ haha anw. Sen vid 4 eller nåt gick jag å lollo hem till mig och åt macka, sen sovde vi till 12 bara faktiskt, gick upp och åt lite mer macka å sen gick till station :P Där mötte vi Carro å Jalle för vi skulle åka till kungens kurva men vi glömde gå av bussen så vi kom till skärholmen istället. Men där fanns ingen skopunkten som carro skulle till så ingen köpte nåt så de va en helt onödig resa. slösade bort 10 spänn plus 25 spänn på donken >< jisses. Men men.. annars har jag väl inte så mkt mer att skriva. Funderar på att ringa till Nattie i min klass å fråga en grej xD de där va onödigt å skriva. whata. aja, ikväll ska vi väl "festa" igen. Jag e skittrött men de e bara helg en gång i veckan ju :D pusshej

And I was thinking to myself, this could be heaven, this could be hell..

Mein herz brennt

Jag vet inte vad min rubrik betyder men det är den enda rammstein låt ja vet som är bra :P
Idag började jag halv tio. tåget var försenat som vanligt men jag hann precis med bussen. Alltså jag tror att tåget har vart försenat varje fredag hela terminen :O anw. på kemin kolla vi på film å ja höll på å dööö. Sen hade vi svenska å övade på dramat. Sååå pinsamt men vi ska bara visa upp i halvklass såå : ) Sen åt vi lunch å de va pannkakor :D Jag åt sju stycken, haha. Sen fick man yogurth helt gratis så jag åt en sån me ^^ sen mådde jag illa XD Efter lunch hade jag bara engelska å man skulle skriva en bok-rescention typ men jag hade ju inte läst boken så det gick rätt snabbt så jag hann med 8 över 1 bussen :) Skönt å va hemma tidigt å de e freeeeedag!!!!!!!!!! Så jävla pissskönt! nu ska jag byta låt.. Payback med backyard babies :P
Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra *-) måste färga om mitt hår snart förresten. Ska jag färga samma färg eller nån annan? Give me tips plis :P nu ska jag.. inte skriva mer för jag har inget intressant att berätta. Pusspusspuss

Hjärnan värkte, hjärtat värkte, skulle jag bli hel igen? 
(med äckligt hög volym!)