hemmaa.

Jag är hemma nu. som ni fattar. håller på att färga håret som vanligt , haha.
I nkp gjorde jag inget speciellt direkt, men kom dit vid 3tiden. Satte mig å kolla på TV å läste solo. Sen vid 5-6 tiden åkte vi in till stan å gick på resturang, åt väärldens fucking godaste calzone (nämnas bör att jag hade ätit en mcfeast - meny till lunch) och detta var inte slutet. Efter resturangen skulle mamma & åsa på konsert (ja Eldkvarn om ni måste veta) så jag, julle, pelle, johanna, micke, tia, axel & felicia drog oss hemmåt. Men på vägen köpte vi godis såklart xD (okej för att sammnställa det hela: åt enbart extremt fettig och onyttig snabbmat hela dagen. Senare på kvällen när jag kollat på ondskan med Johanna så satt jag och försökte låta bli att spy xD det positiva var dock att min morbror bjöd mig på öl (: var dock inte så sugen pga mitt illamående :P  På lördag kommer Johanna till sthlm , försöker tjata att hon ska köpa några öl eller cider till mig men det går inte så bra :P DU KOMMER INTE KOMMA I FÄNGELSE , I SWEAR! Och jag lovar, dte kommer inte hända mig nåt heller . sneeela (A) haha.

iaf. sen idag har jag inte gjort nåt spec alls. Ikväll vet jag inte heller vad jag ska göra. haha. men imorn hoppas jag på att åka till stan (: men vi får se. Red inte igår , inte idag ¨å ska inte rida imorn heller. JAG DÖÖÖÖR.
Men fick stallschemat å de från elli idag. hon frågade om nån hade nån ide på nån rolig grej vi alla kunde göra nu i höst. kommer inte på nåt kul.. men däremot skulle jag vilja att alla red ut tsm sen i december (: åsen tbx i stallet så fikar man lussebullar åså. mysigt (: aja, ska gå å skita nu :P Pussheej <3 saknar alla skitmkt ! (okej, ni "alla" vet vilka ni e xD) kraaaamar.

lista :P

1: Hur mycket väger du?: detni, ^^ okej, 56 >___<

2: Om du svarade "vet ej" eller liknande, är det för att du faktiskt inte vet, eller för att du skäms över din vikt?: -

3: Anser du dig själv vara tjock?: nja, sådär.

4: Tror du att andra anser dig vara tjock?: ja vissa

5: Vad ligger ditt BMI på?: runt 19.4

6: Har du ökat/minskat drastiskt i vikt det senaste året?: nej inte drastiskt. eller jo iofs,, typ senaste två åren :P

7: I så fall: va ?

8: Vem är den tjockaste människa du känner, och i vilket sammanhang har du träffat denne ? säger inga namn.

9: Vem är den smalaste person du träffat, samt i vilket sammanhang har du träffat denne?: Eva&lollo, <3

10: Lider du av någon ätstörning?: nejp

11: Har du lidit av någon ätstörning?: jupp

12: Vilken?: UNS

13: Känner du någon som lider av någon ätstörning?: nej tror inte det.

14: Känner du någon som har lidit av en ätstörning?: aa

15: Vilken?: bulumi

16: Anser du att "trängselavgift" är ett bra sätt att bekämpa fetma på?: Haha nej ^^

17: Vilka viktminskningsmetoder har fungerat bäst för dig?: svält.


18: Hur ofta väger du dig?: typ en gång om dan.

19: Vad har du för midjemått?: ingen anng, vart ska man mäta  ? :P

20: Om du är kvinna, vad har du för storlek i BH:ar?: 70b/75a

21: Är du nöjd med det? Om inte, hur vill du ha dem?: neee, vill ha större.

22: Vilken kroppsdel skulle du helst fettsuga?: magen o låren o ryggen

23: Har du någonsin mått dåligt pga din vikt? jaa.

24: Har du någonsin blivit mobbad pga din vikt?: nee inte direkt.

25: Har du någonsin mobbat någon pga dennes vikt?: nej, inte vad jag minns:/

26: Tycker du att det är motbjudande om en riktigt tjock person står framför dig i kön och har hela vagnen full med feta matvaror såsom chips, majonäs, grädde, pizza etc.?: ja lite.

27: Finns det någon mat du helt enkelt inte klarar av att äta eftersom den är för fet?: nej inte just nu (:

28: Hur ofta motionerar du?: Rider varje dag, seb brukar jag ju typ promenera iblandlite hit å dit :P

29: Ungefär hur ofta äter du skräpmat?: varje vecka :P

30: Skulle du kunna tänka dig att gå med i viktväktarna eller liknande för att förändra din vikt?: aaa det tror jag ^^

dear fans,

åker till nkp nu, kommer inte skriva förrän söndag kväll, stackars er :(
Varit i stallet, Baldur rullade sig och fick lera över hela sig när jag släppte ut han. Stackars Märta imorn :( haha !
Nej men ha en bra helg (: puss

niggah !

Heej (:
Okej, asså jag är fan stolt över mig själv xD Baldur gick jättebra idag! asså i början gick det såklart dåligt men jag förbjöd mig själv att dampa. så jag bara samlade mina krafter å försökte igen , igen &igen. tillslut gick det, han trängde visserligen inåt men inte alls lika mkt, han gick på en VOLT I HÖGERVARV ! I RÄTT FORM! okej. kanske itne så speciellt men asså det var föööörsta gången han gick på volt  i högervarv (: såå stolt asså. så gick han i form å allting oxå :D hihi. och i stallet behövde jag inte slå eller skrika på honom en enda gång. jag HOPPAS att det inte bara är tillfälligt. Just nu älskar jag honom så mkt att jag nästan grinar. Seriöst, jag fick typ glädjetårar när jag hade ridit :P

Btw så var en i min klass med till stallet ida (: hon typ hjälpte mig med insläppet åså, asså jag e så laaat! haha. men hon red lite åså med (: hih. men det var typ trevligt. Imorn flyttar Henna in oxå, hon å Baldur nosa på varann genom boxgallret åsen typ helt plötsligt så hoppa på båda bakor å lixom gnäggade/skrek sådär ljust xD jag höll fan på å skita på mig :P mitt i tystnaden lixom, hehe.

blev väldigt mkt om stallet nu ^^ hehe. I skolan hade jag matte och data. Guud vad trött jag var ! jag är alltid jättetrött i skolan, det måste vara miljön där xD . jag har skitmkt läxor nu oxå.. eller två stora läxor. gör dom nog på måndag när jag ändå e ledig å ska inte till stallet för det är Ewelinas första dag ;) .. men men, har inte så mkt att skriva. ska se idol hos åsa sen :P om man inte blir inbjuden nån annanstans xD Puss&kram.

trött som FAN!

Är hemma idag igen, håller på å dööö asså.

Idag ska jag longera baldurkorven, se hur det går då (: längtar tills på fredag, då blir det dressyr igen. hoppas det går lika bra som igår ;)

idag har jag kollat på skilda världar. Jag följer fan det xD går 11.30 på vardagar å eftersom jag e hemma så mkt nu så har jag blivit besatt. Jag kom på häromdagen att den där bruden i sthlm boogie.. nathalie, är med där XD haha. har hon alltid vart det ?! för jag minns verkligen inte det. hursomhelst har hon precis gjort slut med Micke för han hade knullat med Nora :D det där programmet e fett kulit (:

imorn ska jag bleka håret igen, muaha. ehm. ska klä på mig nu tror jag. så jag piggnar till lite.. fyfan, jag känner mig som ett vrak. går i sunkiga kläder, skitigt hår, dricker kaffe och röker. UÄH. nej jag mår inte bra idag. Skärpning.

för er tröga: man klickar på bilden så blir den stor (:



Jag och klara träffade på 4 rådjur när vi var ute och red ! okej vi träffar rådjur typ varje ridtur men dom var väärsta orädda. Asså vi var skitnära å dom ba stod där utan att springa iväg. That was cooool. Bara för att jag e så där nördigt fan av naturen ^^

Idag var jag typ sjuuk :/ men åkte till stallet på eftermiddagen för att rida ut med Evelina min medryttare som är snäll åså :D men iaf xD så kommer vi dit åså har Prima fått ett äckligt sår på magen där sadeln ligger så det blev till att rida Baldur på banan istället. Vilket iofs gick jättejätte bra idag! Stolt över min lilla korv <3

Imorn blir det skola iaf, och jag har en jättestor läxa som jag inte har orkat göra. måste se på idol först ju. uhu vad jobbigt :/ men men, kanske jobbar med det inatt eller nåt. fast jag måste sova. MEN SHUT UP. det löser sig. Jag får pengar snart, då SKA jag till stan, vem vill följa med? (: ska köpa t-shirtar, smink å typ sådär (: jättelängesen jag shoppade ! så häng med på lördag typ ? (nästa)  Pusss.

jävla cp asså :P

Julle kom just in och kastade en hög med kläder på mig ? Asså jag kokar egentligen av ilska men försöker se det roliga i det hela. hon har daaaaamp och cppp å allting (: stackarn.

Idag red jag ut med klara. gick sådär. imorn ska jag rida prima, gud vad roligt det ska bli :D hehe, hoppas bara Baldur sköter sig alltså :/
Jag ska kolla hans rygg imorn och även hovarna, sen ska vi ev. byta foder åsen på torsdag blire longering. och om det går bra så även på fredag, på lördag åker jag till norrköping så då får han vila åsen på söndag rider märta ut (: har aldrig sett henne rida så hoppas hon är duktig för sin egen skull, tror han kommer vara ganska het på söndag xD om han inte vart i skogen på 3-4 dagar lixom ^^ . nej men sen nästa helg kommer mickis hit å vi ska göra lite övningar från backen med repgrimma, ledarskap nånting, så han börjar respektera mig mera. Vilket skulle va skönt. Så det e väl bara å kämpa. usch jobbigt, jag vill alltid att allting ska gå så fort, vilket alltid skapar problem för mig :P

Idag har jag ätit jäääävligt mkt, fetto. usch känner mig riktigt äcklig. Tog två mackor till idol å så säger mamma med värsta bitchig ton: jaha, har du inte ätit middag eller ? som att jag inte borde äta mer för att jag e så jävla fet. die bitch. jag försöker ju. sen påpekar såklart min syrra det oxå "ere nån här som e fet så ere ju du" tack :D --'

om en timme börjar idol igen. hatar att man måste vänta så länge, vill sova, men jag är besatt å måste veta vem som åkte ut :P hoppas Särla eller Tamela. hejar på amanda, marie och Patrizia. dom va lätt bäst (:

men men,  håller på att mobba mowgly på msn :) roligt roligt. höhö. nej men, pallar inte skriva mer. pusshej.

italienare.

Idag försov jag mig en timme, och dessutom skolkar jag från sista lektionen. Fy på mig. Så var i skolan ca 2 timmar idag. men alltså sista lektionen börjar om 5 minuter, det är engelska med några utbytesstudenter från italien. Kanske skulle vart roligt att snacka med dom åså men jag orkar inte.

Idag ska jag rida ut med Klara, jag hoppas verkligen att det går bra. bah.

Should I give up my dream ?

leave me alone !

Jag vet fan inte vad jag ska göra alltså. Jag fattar heller inte hur jag på något sätt kan tro att det en gång går bra så är han förändrad. Det kan inte finnas så många anledningar till att han är helt fucking cp , antingen trivs han inte (inte spec troligt eftersom han gör allt han kan för att komma till stallet), eller så har han ont någonstans (inte hellere troligt för när han är ute i skogen med en annan häst går han jättebra (oftast) sen sista alternativet och det mest troliga: han hatar helt enkelt mig. Inte så konstigt eftersom jag skriker på han hela tiden men jag gör ju inte det från början, jag är skitsnäll tills han börjar bråka. ÅH. fitta!
Och jag har ju fan skrivit på kontraktet fram tills juni. Jag vill inte rida det där cp:et en enda gång till. han kommer bli ett jävla fetto (asså mer fet än nu!) ÅH. Trodde det sk

I skolan hade vi gympa, sprang/gick en liten runda. Sen enkel cp matte å sen sluta vi. inget speciellt.

Du kommer aldrig ta dig upp.

för då ¨mår man inte bra. ^^

hej hej
sitter vid andra datan för min msn funkar inte på min >.< idag skulle jag å baldur å hoppa för första gången. DET GICK ÅT HELVETE! och det var det enda jag ville säga för jag är inte på humör för att blogga idag! SUG MIN RÖV.

I'm trying, I really do.

usch vad snurrig jag är, var inte ens gladlullig idag, bara drack ett par groggar å försvann. yey ^^ var fest hos Kakan ikväll, inte bästa draget (I blame myself) men trevligt var det iaf . Måste säga att den här helgen har gått väldigt sakta, känns helt som söndag typ.

nej men, I don't have  so much to say, bye <3

ni vet inte hur det är.

HEJ HEJ.
Idag gick det skitbra att rida, red på gräsvolten där vid vägen å det gick så mkt bättre. åw :) Pappa var med i stallet faktiskt, han mockade åså , ^^. När jag kom hem kollade jag på raise your voice med hilary duff. Den var rätt förutsägbar men den var fan inte dålig?! :P
mamma och åsa håller på att göra värsta middagen med chili å allt :/ woah. asså det tar typ tvp timmar, palla lixom. tacka vet jag kebab, <3 .

I got through this day, no one saw through my games.

Goooood day sunshiinee!
tänkte faktiskt egentligen lägga mig nu och försöka sova. Alltså jag måste helt seriöst åka till bibblan, ´har inga böcker att läsa. utom en på engelska så jag får väl läsa den nu, orka, göra läxor en fucking fredagnatt, men den verkar helt ok så ja. whatever.

Vart hps carro ikväll åsen på pizzan där folk satt tsm med folk i övre medelåldern. trevligt :P eheh. jag var mest med Lollo <3 :) vi hade det faktiskt trevligt när vi satt å luffa. fuck oss alltså xD

nej men på riktigt. dags att sova. Imorn blir det lite på banan å lite i skogen. å på söndag ska vi hoppa för första gången :) spännande yeah. höhö. Puss & godnatt.

friday.

Väntar på att klockan ska bli halv så jag kan börja dra mig mot bussen. asså jag har blivit en äkta hästnörd , längtar varje dag(nästan) till att få komma till stallet. fast idag har jag dock värsta mkt att göra, måste först mocka väldigt mkt eftersom jag inte var allför noggrann igår , hade bråttom hem. Sen ska jag fylla på med lite nytt spån oxå, fredag å allt ;) haha. Sen har jag insläppet idag, dvs att jag måste ta in alla (!) hästarna, göra höpåsar, fodra, och det jobbigaste: sopa hela stallet :P hahaha. aja, jag har ju Klara min ena slav med mig iallefall.

Idag i skolan hade vi först matte, jag ligger rätt långt före alla andra men lennart tyckte endå att jag skulle fortsätta jobba på utan att vänta på dom andra, så får vi se vad vi gör när jag har gjort klart boken :P har redan kommit till sidan 60 typ, på två veckor. asså det e så enkelt! sen hade vi datorkunskap, jag satt inne på bukefalos för att mitt arbete blev klart förra gången å han sa att det såg bra ut så det gick inte att förbättra så mkt (H) haha xD slutade sen å nu sitter jag här, har hittat en ny låt att vara besatt av: empty apartment heterden, minns inte vilket band.. kan ha varit yellow card eller death cab? whatever. den e bra iaf.

Min msn har virus så jag kan itne vara inne, sen kan jag inte komma in på web messenger heller! Viktor kom hit? (A) . bah, en jobbig grej: jag la mina blöta ridbyxor i en hög på golvet igår, självklart är dom fortfarande fuktiga så jag sitter här med mina ridbyxor från den smala tiden, AJ för magen och stelt som faaen för benen :P känner mig som ett fucking kylskåp. Kan inte fatta att jag gått upp så mkt på typ bara 1 ½ år :o men men, shit happens ;)

I helgen ska jag mest ta det lugnt antar jag. Just nu har jag ingenting att se fram emot förutom fjällen den 22:a december, men det är lite för långt kvar för att jag ska kunna leva på den glädjen ;) Får försöka hitta något. eller vafan: carpe diem!

Nej, jag kanske borde ta och runda av lite ^^, ska kolla in spiderpig på youtube, det var fanimmej ett tag sen. Pusspåer, ha en bra helg !

over my head.

Nu är jag hemma, och helt slut av någon anledning. Träffade Sofia i stallet, hon övertalade (TVINGADE!) mig att rida dressyr i spöregnet, asså jag blir fan deppig av att rida dressyr på honom, bara för att jag e så jävla dålig :( och han försöker inte direkt hjälpa till heller. Varje gång vill jag bara lägga mig på marken å gråta å skrika. ÅH. sen var jag helt dygnsur å skulle mocka, jippi! men men, imorn ska jag rida ut med Klara (vilket betyder galoppera hela tiden å trötta ut lilla gubben så mkt att hans trötthet gör att han blir hyper.) asså han kan inte trava lika sanbbt som prima eftersom han varken är så stor eller varmblod.

Imorn har jag bara matte å data, skönt. Nu ska jag göra iordning lite käk åsen se idol :) pusshejs.

trött.

Alltså jag lackar! Hur svårt kan det vara att svara i telefonen när man ringt femtielva ggr? Åh, jag orkar inte cykla till stallet och jag har inget busskort heller. palla slösa pengar. cp.

Idag i skolan hade vi typ skitmånga lektioner >__< matte, AOL och engelska. men ah nu kommer mami snart, så ska dra till stallet. pusshej.

Jag får fan cp!

UM publicerar inte mina blogginlägg och nu har jag virus på msn igen. Är det gud som säger åt mig att gå ifrån datan ? (a) Imorn har jag matte 9.00 funderar på att ta en sovmorgon och låta de andra i klassen komma ikapp mig , haha , fan vad bitchig jag är :) I'm bad to the bone. Not. höhö.

Nej men ska kila nu, puss&godnatt.

I slowly go insane.

glöm inte bort att du är värdelös.

 Heej.
Idag var jag ledig som typ alla redan vet för jag måste skryta om det hela tiden :) Började morgonen med att ta en promenad. Sen åkte jag ut till stallet. Orkade inte rida så mkt för jag fick kramp i benen hela tiden pga av min älskade cpfuckingidiothäst inte har någon bjudning. Men jag har nog bara mig själv att skylla. Vill inte skriva om ridningen, blir bara så arg. Efter stallet åkte jag och mamma till stugbygeln för att rensa mammas konto lite. Köpte en sån där "luddig" grej att ha under sadlen, vet fan inte vad det heter. typ en vojlock, sen ett övergångstäcke men tror han kan ha det hela vintern, han e ju trots allt islänning, men ska ju klippa honom. men det är ett tag kvar till vintern så ^^ sen köpte jag en mankborste och glansspray oxå. NO MORE KARDBORRS! xD Tänkte köpa torrchampoo för skimmlar men hittade inte. VART HAR JAG SETT DET? kanske var en dröm att det fanns ^^, haha.

Nu ikväll ska jag se på idol (slutaudition börjar idag!) och göra läxan. Och dricka te :) Puss.

hittade hela! xD

http://www.tv4.se/player/categories.aspx?progId=164094&itemId=&treeId=30238&displayTreeId=   

hahahaha, asså jag blir lite sur att han inte kunde göra sin röst lite mer annorlunda, fett kul om han skulle gå vidare typ xD Alltså Peter (jag tror det var han?) var äkta seg på att fatta, haha :P

My day.

Började skolan 8.40 idag. Jag är så sjuukt morgontrött så man tror det knappt. Usch det e skitjobbigt faktiskt. Men jag måste säga att jag är stolt som inte försovit mig en enda gång hela terminen.  Hade bara en lektion idag. Denna var dock tre timmar lång. Och vi gjorde inte speciellt mkt heller. Hoppas det blir bättre sen.

Gick hem, åt lunch, bytte om och gick till bussen för att åka till stallet. Det gick bra idag, red ut med Klara. Baldur var skitpigg! egentligen alldeles för pigg , glad och exalterad men det gör mig absolut ingenting, blir bara glad så fort han har bjudning xD jag måste dock erkänna att jag var nära att inte få stopp på honom en gång. red på långa tyglar och helt plötsligt så sticker han. Det blev till att korta tyglarna fort som fan , försöka stanna, misslyckas, svära, skrika, och sen göra en volt. Han stannade tillslut, tack gud :)

Efter stallet mötte jag Lollo på stn. Vi såg tre gamlingar (!) som parkerade med sin skruttbil mitt i centrum och gick in på cafeet å fika. asså jag höll på å garva ihjäl mig, såg så jävla roligt ut! haha. Sen gick vi hem till mig å då kom Klara oxå. Dom satt å läste tidningar i mitt rum så jag kollade på TV istället. höhö.

Nu har jag just kollat på idol. Måns var med och utklädd till värsta ..marylin manson ^^ Kishti märkte att det var måns innan jag gjorde det så hon typ stod å krama honom å jag trodde hon var helt cp :P fast sen fatta jag oxå att det var måns (Y) han gick inte vidare tyvärr xD haha   
http://www.tv4.se/player/categories.aspx?progId=160212&itemId=&treeId=302401&displayTreeId=   hum fast där ser man bara när han sjunger :P fast när man vet att det är måns hör man direkt att det e han... :P xD men det var skitkul endå ^^

men men, typ det jag hade att skriva idag.. Pusshej.

Jump up your own ass and die.

jag tar tbx det där om att vi har fått framsteg, det var bara en engångsförteelse. FYFAN VAD JAG HATAR DIG! Jag vill helt seriöst lämna tillbaka honom. JAG PALLAR INTE! han e så jäääävla jobbigt och HELT cp, asså verkligen! jag har aldrig ALDRIG träffat på nån mer cp dom 8 åren jag har ridit. NEVER. Ingen som lyssnar så lite, som beter sig så dumt osv osv osv. ÅH!!!!! önskar att Aud kunde komma ut och kolla å säga: nej du har rätt ni passar inte ihop jag tar hem honom igen. Asså jag skulle bli överlycklig! HORA. jag fattar inte vad det är för fel på han/vad jag gör för fel ?!?? skitskitskit FAN.

Love you more each day.

Alltså kan snart inte beskiva hur mkt jag älskar dig :D Vi har redan framsteg med ridningen å det e så kul att se :) Imorn blire dressyr igen men på tisdag ska du få springa av dig på stubbåkrarna älskling <3 :D

Idag köpte jag en jacka på vila, typ sån där "kappa" med skärp i midjan, svart såklart :) åsen en t-shirt som kostar typ 300 på internet, jag fick min för 99 spänn på carlings (H)  sådär ser den ut ;) Love it, på texten ståre : Somtimes when I beat you I feel so much stronger  å bla bla orkar inte skriva hela :P men den e snygg tkr jag ^^,

Crash

När jag kom hem åt jag pizza. för en gångs skull har jag inte söndagsångest, så skönt :) är knappt deppig ens. Det e nog Baldurs förtjänst och min mamma som följde med mig å köpte dom där sakerna. Bra dag! nu ska jag snart måla naglarna. PUSS! :D

gah.

Börjar ångra att jag vill ha medryttare nu. Vill lixom att det bara ska vara vi två, att vi ska utvecklas tsm å allt det där. Jag vill inte att någon annan ska rida dig och bara komma emellan åså. Men pappa kommer tvinga mig att ha medryttare endå, och det positiva är ju iaf att då har jag tid att dra ut å springa.. men åh >_<

Idag har jag köpt en jacka och en t-shirt. Väldigt schnügga ^^, Ska ut till stallet om nån timma. prutt. jhkfhjkf, orkar inte skriva. Tror jag håller på att bli sjuk :/ HEJDÅ!

Så dum som jag är.

Jag måste bara tipsa! Vitlökskroketter. Vet inte vilket märke eller något med kolla i frysdisken på ica, typ lite bronsaktig förpacking. Gudomligt gott alltså (A) (ingenting för hälsofrekas dock, dom var ungefär dränkta i olja)

Idag har jag färgat håret, alla som ser mig kommer kolla snett å typ garva, men det bjuder jag på ;) Om ett par veckor kommer det vara snyggt faktiskt! hursomhelst. Ikväll blire film, trevligt. Men ska gå till krysset snart så ska fixa mig lite. Pusshejs.

Lövstas Baldur <3

asså jag är så jävla glad :) Hade morgonfodringen imorse så jag red nu på morronen oxå, och det gick SÅ bra. Red med sporrar på honom och alltså vilken skillnad! Det är fortfarande inte ett dugg bra, men åh , jag fick nästan tårar asså :D Är så stolt över honom. Jag red bara jättejätte kort. Travade två varv på ena volten och han försökte knappt gå ut på spåret igen, åsen hade han lite bjudning i galoppen vilket han verkligen inte haft innan. Fan vad jag älskar dig nu älskade finaste killen :) (L)

Klockan är inte ens 11 och jag har redan vart i stallet, ridit , fixat mig å allting. Det känns jättekonstigt, brukar fan ligga å sova fortfarande vid den här tiden ^^ aja. Var bara tvungen att skriva hur duktig han var idag! MIN ÄLSKLING :)

Wake up.

Tjing Pling :)
Ikväll ska jag inte göra nånting alls. Känns lite trist men jag är jävligt trött så det är väl lika bra det xD Idag i skolan hade vi först matte, jag jobbade ett par sidor, går så jävla fort när det är så enkelt. Lennart ba: jaha, så du har redan kommit hit, det här har vi ju inte gått igenom ännu , men du kanske kan det endå? jag ba: mm, jag lärde mig det här för typ 3-4 år sen xD Sen hade vi lunch, asså det är alltid äcklig mat i rönninge :S men men, efter lunchen datorkunskap, det gick bra. Man skulle bara skriva en egen löpsedel i word iof men han tyckte min var bra, sådetså xD

Sen sluta vi, då gick jag hem, drack kaffe, bytte om och sen direkt ut till stallet. Det gick faktiskt jättebra att rida :) utom att han ett tag blev "jättetrött" åsen i slutet blev han så pigg att jag knappt kunde hålla honom xD Sen hade vi typ en timme över att göra ingenting så vi tömde kärrorna å sen försökte jag uppfostra Baldur lite, det går faktiskt jättebra ! han e redan lydigare :)

Nu sitter jag bara och väntar på att middagen ska bli färdig , haha. Hare!


Jag kan sjunga som en tjej. :)

Jag har kollat på idol. Jag är besatt. Helt roligt :)

Fan vad seg jag känner mig i huvudet, är jättesömning typ. Ska nog gå och lägga mig. Fan vad skämmigt, lägger mig klockan kvart i 10. Men screw you guys. NATTI.

image63
Ibland saknar jag nästan Tullinge. Iallefall Mickis. Vi hade så roligt hela tiden. Jämfört med nu. Alla i min klass har så dålig humor så man dör.  :(

Do you know what I'm gonna do? I know what I'm gonna do.

Today must have been one of the strangest days
Some would say that you won't find love that way
The best days are not planned by common sense
By lack of time
You just happen to be where everything feels fine

It's a new secret I have found

From today I'll change my priorities around
I'm no longer in command, and people say
I'm off solid ground and you're to blame
But they don't understand, people never do
It's confusing, I don't expect them to

It's a new secret I have found

Today must have been one of the strangest days
I found a place where I could stay
And people say that it will kill me,
But they don't understand
People never do, but it makes sense to me
To be senseless to change my plans for you

It's a new secret I have found

And I'm off solid grounds for you

Ello !

Jag är trött och har håltimme, men ska gå till skolan om en kvart. Lämnade Felicia på dagis idag igen, hon gick och babbla hela tiden medan jag gick å tänkte på annat å typ ba: jahaaa, m-m vad kuul, osv xD
Hade matte första lektionerna, asså det är pinsamt enkelt vissa uppgifter. UÄH. Kanske ska fråga om jag kan få en annan bok *-) aja, sen gick jag hem och mamma var hemma för hon e typ lite sjuk :P skolkis xD Så vi har ätit tortellini å kollat på Animal Police , haha. I lööööv Animal-Planeten xD

men men, nu ska jag gå ner och dricka kaffe med min mor så jag orkar mig igenom AOL, engelskan och studiehandledartiden, + bära hem Felicia från dagis eftersom det annars kommer ta en timme att gå hem. Pusspuss ^^

I am such a boring kid!

Good morning star shine, the earth says hello!
Tänkte försöka skriva ett inlägg utan att nämna Baldur, någon annan häst eller något som har anknyting till hästar. Insåg nu att jag redan sabbat den planen, that's just too bad. Dessutom går hela mina dagar åt att tänka på Baldur (nej jag är inte kär i min lilla häst) det är mest onda tankar egentligen. Och sen sitter jag och tänker på hur vi ska komma överens bättre. Kommer aldrig fram till något, men min lärare tror nog vid det här laget att jag har EXTREMA koncentrationssvårigeheter, eftersom hon ertappar mig alltför ofta genom att sitta å stirra ut genom fönstret. Synd, jag vill framstå som ambitiös. IALLEFALL. idag red jag ut med Sofia som red Prima åsen Hanna på Tubbe :) Det var riktigt roligt eftersom han inte sölade ett dugg. Däremot tror jag vi måste bygga upp hans gå-i-uppförsbackar-muskler. Usch, han orkar inte ens trava upp för en normal backe. Men annars var han pigg och glad , underbart! :)

Alltså shiet alla skriver på msn! pratar med Klara, Lollo, Maria, Mowgly å en annan tjej :P asså typiskt att alla ska vara inne at the same time! måste gå alltså. Pusspuss.


Shleu.

I've got some really big problems with ma pony.  På söndag kommer dock en tjej som ska provrida å ev. bli medryttare (och alltså försöka rida till han lite) eftersom jag är oduglig ;) Hade vart okej om han var jättepigg å hoppa runt och skutta, det e ju bara roligt. Men nu, BAAAH. Anw. idag ska jag rida ut med Sofia.

Kunde inte skriva igår cause this stupid site bara lagga hela tiden. gmdfl. Igår var jag i stallet med Julle, skulle rida på banan, fick utbrott, satt och skrek könsord och diverse andra grova uttryck till min häst. Kom hem och gjorde inget speciellt. Kollade på Idol sen, alltid lika roligt xD

Just nu bor Axel och Felicia hemma hos oss för att Åsa är i bryssel. Så jag lämnade Fia på dagis idag xD gick sedan till skolan för att lyssna på nån lärare som pratar extremely annoying. Det var typ lite småpratigt på lektionen och hon ba: "asså jag måste ge er beröm för att ni är så tysta och duktiga! Det är faktiskt bevisat att man lär sig BÄTTRE när det är tyst i klassrummet" men gaah, really? men slutade iaf 10.40 NICE!

Vi har ingen mat hemma :(

måndag.

Började 8 idag. Jävligt jobbigt. Var halvt medvetslös nån timme efter jag vaknat. Hade det otroligt segt i skolan, som vanligt. Men jag känner mig duktig iaf. Vilket jag aldrig gjort i skolan förut ^^ bara för att jag går med min klass. Hatar typ "tjejgänget" dom sitter och garvar som jävla ankor hela lektionerna och är bara sjukt omogna --' bah. Har inte så mkt att berätta om min skoldag, har mest umgåtts med mina mogna kompisar Carro, Josse och Becca :P hah.

Men nu måste jag byta om, ska snart åka ut till stallet. Har typ ingen lust , är så trött men har jag gett mig in på detta så får jag ju slutföra det oxå ;) Men det blir nog att börja leta medryttare snart endå när jag lärt känna Baldur lite bättre bara. Hoppas nån är i stallet som man kan låna sporrar av eller rida ut med. Pusshej.

Pojken som kallades Det.

har äntligen tagit mig i kragen å börjat läsa den. Det är första boken jag gråtit till. var bara tvungen att skriva dom här två styckena :/ helt sjukt.

"Jag slöt ögonen när hon började slå mig. Jag försökte skydda ansiktet, men hon ryckte resolut undan mina händer. Det kändes som om hon slog mig i en evighet. Slutligen smög jag upp vänsterarmen för att skydda ansiktet. Hon grep tag i min arm, förlorade balansen och tog ett stapplande steg bakåt. När hon svajade till för att hålla sig kvar på benen hörde jag ett krasande ljud och kände en oerhörd smärta i axeln och armen. Hennes häpna ansiktsutryck fick mig att förstå att hon också hade hört ljudet och hon släptte taget om min arm, vände sig om och gick därifrån som om ingenting hade hänt."

"Hon beordrade mig att ta av mig kläderna och ställa mig vid köksspisen, jag skälvde av rädsla och förlägenhet. ...  ... ... min belöning för att ha efterlev hennes regler och berätta sanningen blev ett hårt knytslag i ansiktet.
Sedan lutade hon sig framåt och vred på gasen på spisen. Jag blev genast skräckslagen, Det svartnade för ögonen och benen började vika sig under mig. Jag ville försvinna. Jag slöt ögonen och önskade att hon skulle gå upp i rök. Min hjärna gick i baklås när jag kände hur hon låste fast mig som ett skruvstäd med handen.
Du har gjort mitt liv till ett fullständigt helvete! fräste hon. Nu är det dags att jag visar dig hur helvetet ser ut! Hon grep tag i armen på mig och höll den över lågan som fladdrade i brandgult och blått. Det såg ut som min hud exploderade av hettan. Jag kände lukten av svedda hår från min brända arm. .... .... Sedan beordrade hon mig att klättra upp på spisen och lägga mig på lågorna så hon kunde se mig brinna."

ÅHH.

fan jag INTE vill till skolan imorn, PALLA . åhhhh. är så jävla irriterad på ALLTING. FAAAAAn. horbajsskithelvete!! fjksdfjkd

Idag red jag ut själv med Baldur, gick relativt bra. Väntar fortfarande på den dagen då han äntligen kommer lyssna på mig. ska bli kul. --'  sen har jag kollat på vänner.. ätit lasange. ätit värsta lite idag för att vara jag :P bara för att jag e så arg så jag vill spy när jag äter . schisse. eh. jag ska gå å duscha eller nåt. Och imorn måste jag åka buss till stallet. PALLA. fucking cp, hejdå--

Why don't you like me?

Asså jag dör av tråkighet lixom. Har vart ute i stallet å mockat å gjort hans mat (dvs väldigt lite :P) bara ett kg halm och lite havre å mineraler. Men nästa vecka ska vi börja ge han mer havre å  hö oxå för den delen. Hoppas bara inte han inte slutar som Anton XD Nu väntar jag på att Josse ska svara på Klaras sms så jag vet om jag ska fixa mig eller åka å hyra ett år av vänner. bröl. menee, aa. ska nog käka lunch sålänge, Tjing pling!

image62 Jag. älskar. dig :D

The cure.

Sho. Var inte inne på datan igår utom en kortis på kvällen innan jag la mig ^^ .
Igår vare först skola en timme, sen hem å baka kladdkaka. Sen tog jag å Julle bussen till stallet. Hade insläppet å de. Red dressyr på banan men det gick åt helvete :( Han e jätteseg å bara vägrar gå ut i hörnen åså går han inåt hela tiden på fyrkanten men sen när man går på volten så vill han gå på spåret åså ibland tvärstannar han å typ vägrar gå å bara ÅHH! :( gick så jävla dåligt. men men.. när jag kom hem åkte jag direkt till Carro på middag, sen kom det nåra snubbar, vi skulle dra till en annan fest men killarna fick inte komma in så då gick vi såklart vidare med dom , för man brukar inte direkt lämna sin polare bara sådär. Men sen så ville tydligen vissa göra det iaf så då kunde vi inte gå tillbaka. Men då fick vi tag på en ny fest så vi drog dit :P Fast jag var tvungen att gitta hem. Men hoppas att Josse å Klara hade SKITKUL :)

Idag har jag bara hunnit äta frulle, snacka lite med Maria, förbannat mig över regnet å pratat ut med Lollo, underbart ! <3 ;) men iaf, blire håkan ikväll eller? :/ det ska regna..

I really miss you.

Heej hopp.
Jag e trött. fast typ i två veckor (sen skolan börja typ) har jag haft skitsvårt att somna på kvällen :( har typ ångest hela tiden, eller mer typ "oro" fett jobbigt iaf. Tror jag ska gå å upp å spy hela tiden >___<
Idag i skolan hade vi bara två lektioner. lagom kul. dog inte av trisitess iaf. Sen gick jag hem, stressa lite och tog bussen ut till stallet. Hade en del att göra så dfr ville jag komma ut så fort som möjligt :P Jag red ut , det var trevligt. Fast han var lite trötter, eller så fejka han bara (troligen ^^) men kanske ska börja ge han kraftfoder snart, väntar nog en vecka till endå. Imorn ska vi rida vårt första dressyrpass ;) ska bli intressant, haha.

hursomhelst. Kom hem lagom till Idol så jag kollade på det , så jävla roligt XD utom att jag hatar att programledarna ska spela så jävla dumma >__< sjukt irriterande ^^ sen har jag ätit massor, man blir fan hungrig av att vara därute hela eftermiddagarna asså ^^, men aa fan jag orkar inte skriva mer. Pusshej.

...

Idag började jag klockan 9 med en två timmar föreläsning, sedan lunch en timme, å sen två timmar till föreläsning men det var blandat med lite lekar osv. Sen åkte jag till stan å skulle möta pappa, men råkade åka in en timme för tidigt, så jag strövade runt på centralen å försökte hitta ett ställe att köpa french hot dog. Slutade med en grillad med bröd på pressbyrån. Sen åkte jag och pappa till odenplan, satt på en föreläsning om bilkörning osv i 4 TIMMAR! sjukt uttröttande. kom hem klockan 10 tillslut. Då hade iaf mamma vart på hööks och köpt lite grejer till mig så jag kan rida imorn iaf :) snälla hon. 

Imorn börjar jag 12.10 , kommer säkert vakna klockan 8 iaf bara för det. Men aja, nu ska jag gå å knarka. Pusshej. <3 

första dagen med Baldur idag :)

Måste säga att jag är lite stolt över mig själv för att jag nästan redan fått in rutinerna, vilket jag inte brukar ¨få så snabbt ^^ jag tror inte så många bryr sig vad jag gjorde i stallet men skriver det endå XD
Kom dit vid 5 (?) med klara för hon hade insläppet, fast Sofia hade redan tagit in dom så vi fodrade, fyllde höpåsar och typ.. ah det :P Sen tog vi ut hästarna å sadla å sånt, var ju första gången jag red han i nya stallet så vi red lite på banan först. Skritten å traven gick bra, galoppen åt helevete. var nog för att ingen av oss var sugna på att dressyra mer i spöregnet . Så vi drog ut mot stubbåkern (?) å trava lite där, sen blidde det lite klättring i skogen, skritta på en skogsstig en bit åsen galopp över stubbfältet. Vi tog det lugnt dock för det var väldigt halt pga all lera åsen vill jag inte köra värrsta rejset första dagen. Sen kom tillslut till stallet DYGNSURA. jag var blöt enda in på skinkorna :P å bla bla, torka sötnosen osv , mockade , gick å hämtade massa halm å kom hem tillslut vid halv 9 :P
min eftermiddag det. så kommer det se ut rätt ofta nuförtiden ^^,

aja, ska typ sova nu.. pusshej gonatt

Baldur.

Jag hämtade honom igårkväll. Snacka om att jag var happylicious typ :) Idag ska jag åka ut vid halv fem. Jag hoppas att inte nån annan häst har sparkat honom i hagen eller nåt så han har gjort illa sig :/ Han e ju så liiten, å dessutom den enda vita bland alla bajshästar (A) stackarn :P

Idag är jag hemma från skolan. Är förkyld, skulle egentligen kunna gå men jag e så lazy. Dessutom har jag sovit skitdåligt i natt. Typ fett ont i halsen å allt. Nej, ska gå å göra iordning värsta frukosten å kolla på film. Puss.

hjhjhjhjfd

Har håltimme, eller egentligen har jag gympa :$ men jag orkar bara inte och vill inte heller >.<
HATAR måndagar, uäh. e så jävla trött. Har haft matte och engelska idag, TRÅK. bajs blä. sen gick jag hem och åt tortellini ^^ jag börjar om typ 1 ½ timme så ska nog sova lita ^^ pusshej.

hähä.

okej. nu har jag vart i stallet. dumpat lite grejer, lagt ut 2 balar med spån i boxen, ser jättemysigt ut :) och vart på stallmötet. Jag tror jag kommer göra bort mig ganska mkt innan jag kommer in i rutinerna. Men det får man väl leva med ;) Klara ska iaf hjälpa mig när jag har första insläppet ^^ <3 Så imornkväll hämtar jag iaf honom.

Annars idag har jag inte gjort ett skit. så ja, kul asså. Jag har blivit lite mobbad på um XD haha det e roligt. nu håller jag på att kolla på Party till döds, nån slags film baserad på real life eller nåt ^^ om en brud som festar ihjäl sig tror jag, ganska bra. Pusshej.

YEEEEEES :D :D :D

Jag fick tag på Aud! Å nu BESTÄMDE vi att vi ska hämta Baldur imron mellan 1800-1830 :D shit alltså, jaag trodde fan att jag aldrig skulle kunna hämta han! love love love. längtar så jäävla mkt tills imorn nu ;) tihi ^^

Release me.

Gud vad jag hatar mig själv, kill me, release me.

Kräftskiva idag, hade tänkt ha roligt, men allt sket sig såklart. Efter ett par timmar drog jag till Viktor i ett försök att muntra upp mig själv. Asså, jag kan faan inte fatta att det är sant. åh! SKITSKITSKIT. Jag kan lika gärna dö. Ta bort mig själv, upphöra, försvinna. DÖ.

vill bort härifrån

Har ingen större lust att skriva egentligen. Jag hoppas verkligen hoppas skitmkt att Aud irnger imornbitti å säger att vi kan komma (snälla, hoppas med mig?)
Idag har jag varit i stan med Eva. Det var trevligt som fan :) Köpte ett par jeans. Sen var jag hemma hos henne ett tag. trevligt. hehe. men men.. orka. ska nog lägga mig, men e inte ett dugg trött. men kommer inte på nåt jag kan göra på datan :P Pusshej