gash.

hejhopp.
Idag åkte jag hem från my grandparents i tre och en halv timme >_< sen när jag kom hem, direkt ut till stallet, åsen åkte jag till södertälje å köpte höst/vinter-stövlar. väldigt höga. känner mig som ett miffo när jag går nästan :D Asså i skolan har jag typ korta kompisar så kommer nog inte använda dom så mkt där xD men my best friends här e ju relativt långa så xD hahaha. Aja, ska gå till Ev typ snart. så bajs (:

frukost, fika, lunch, fika, kvällsmat.

Yes , I'm in grandma and grandpas hooouse (; wherever ? vi äter ungefär hela tiden. man tröttnar på att äta. det e synd asså xD
Igår kom vi hit. Då kollade vi på en svartvit kriminalfilm. Otroligt spännande, not. haha. alltså.. vi gör typ ingenting här så har inte så mkt att skriva. idag har jag vart ute å sprungit,. kollat på TV. å typ så. ska gå till ica me julle sen :P köpa cola ofc .

min farfar har levt jävligt länge. hans morfar ramla i havet en gång men där låg en död isbjörn som han kunde flyta på och det e helt sant. :O vilken jävla röta :D shala. ska se en film som heter closer ikväll. hoppas den e bra. annars dör jag. >__< asså dom lägger sig typ halv 8 här :O helt roligt ^^ aja kommer hem imorn vid lunch men då ska jag direkt till balduren åsen till stälje å kolla på vinterstövlar (: puss. nån som vill ses på onsdag kväll ? :)

you look like a fool.

Idag har jag varit i stallet ofc. Började med att rida Påven på banan. I början skrittade jag ganska mkt å bara kände hur han kändes åså där . Sen i traven var han ganska pigg. Å hade väldigt stort steg ^^ Fick göra massa väldigt mjuka förhållningar å till slut så började han typ lugna ner sig, gå i form osv, kändes skitbra. Märkte att han blev väldigt sur om tog för hårt i munnen, speciellt i galoppen. Han ville väldigt gärna springa iväg typ åså lyssnade han inte när jag försökte sakta ner lite å då tog jag hårdare å typ stanna han men hoppade lixom upp i luften typ. galopperade på stället fast inte alls skönt eller roligt :P eftersom att det blev väääädligt .. obekvämt bara xD så då kom jag helt ur balans å bla bla. så travade & skrittade mest. men det gick helt okej för att vara första gången ja red han tkr ja (:

Sen när jag va klar me han tog jag in lilla Balduren å fixade honom å testade en ny liten "stil" på min ridning idag ;D å de gick skiiiiiiiita bra faktiskt. eller ganska iallefall ;D asså jag red med lite längre tyglar. Inte helt långa men typ dom var inte sträckta.  vet helt sjukt men det kändes endå som jag hade kontakt med munnen åså lixom. Han gick jättefint på volterna i både skritt å trav. Gick inte så bra i galoppen han bröt av hela tiden typ men vi galopperade ett helt varv faktiskt (: så det var fett lyckat. . han blev mkt mer uppmärksam åså. Sen när jag var färdig släppte jag ut han i en av beteshagarna eftersom jag inte orkade sätta på täcket å ville inte att han skulle rulla sig .. så började mocka, slänga in hö i boxarna osv. Tog in hästarna, gick upp och packade alla höpåsar, sen gav jag eftermiddagskraften å sopade hela stallet. sen åka hem ^^

Min stall-dag typ ;D vet inte vfr jag skrev så detaljerat xD haha.  Imorron åker jag till farmor&farfar och morfar. Kommer hem på onsdag. men men , ikväll ska jag dricka te  å kolla på film har jag bestämt :P Så hejdå !

be just like all the other girls.

hejhej.
Igår sov Viktor hosmig xD tvingade hnomo att följa med till stallet halv 8 på morronen, Han red på klaras häst, garva nästan på mig :D sen kollade jag på heroes hela dagen typ. Blev vääldigt trött men det var roligt (; På kvällen kom Lollo & Eva, sen gick Eva å då kom Klara och viktor kom tillbaks igen (; vi eller dom kollade på Pans labyrint, var så jävla trött att se på TV, fick helt ont i ögonen. Så jag sov lite halvt istället :P synd för den verkade rätt bra.. *-) aja, idag ska jag till krysset å hyra vänner tror jag. Om inte jag ska till farmor å farfar >___< skiitlångt +plus att jag måste till baldur på tisdag.Vill inte vara från han i fucking 4 dagar. Gash. aja får se får se.

Idag ska jag rida Påven + Badlur (såklart :P) sen har jag eftermiddan idag. Så kommer va i stallet ganska länge (A) som vanligt. men de e lov iallefall (: tänkte springa idag men de räcker nog att rida två hästar som träning.. tralal, E TRÖTT !! aja ska byta om nu. eller nåt- flummigt allt blev... måste till apoteket å köpa sånt där träckprov oxå.. kom ja just på *-) HEJDÅ !


a no smoking sign on your cigarette break.

fredag och lov (: Lovely. På lovet ska jag mest tare lugnt tror jag. Ska löshoppa Baldur ;D eller testa iaf! ska bli skojjigt. Idag hade jag matte,. eller försov mig lite åsen hade vi typ inte ens det :S .. så hade skittråkigt i skolan på förmiddan. (eller hela dagen förresten :P) sen hade vi data inte så kul. åsen sluta vi :P asså gah har verkligen ingenting att skriva. utom att vi fick skitgott potatismos i skolan :D haha. aja pusshejs, ska åka till lilla hästen snart.

tiden läker alla sår, sakta men det går.

april 05
Jag lovar detta kommer sluta på mentalsjukhus eller nåt. Vill bara låsa in mig, skära sönder mig själv, ta massa tabletter och dö dö dö.


oktober 06
Jag orkar fan inte med detta! Jag ÄR verkligen fulfulful och feet. Jag svär.. och ångesten försvinner aldrig. Jag fattar inte varför jag sitter framför datorn hela kvällarna när jag VET hur dåligt jag mår sen efter. Men om jag stänger av datorn kommer jag bara gå ner till köket å proppa i mig massa mat, få ännu mer ångest och jag vet inte vad. Jag hatar att vara så jävla ensam hela tiden, det enda jag gör är att tänka och älta allting 1000 ggr om.

januari 07
Seriöst, jag orkar inte med det här. Jag har ingen framtid seriöst. Jag kan inte plugga och jobb skrämmer mig så jävla mkt. Jag kan bara inte sluta skära mig det är mitt enda sätt att orka med dagarna. Jag blir fetare för varje dag som går och jag kan inte banta, det GÅR inte. Jag måste fan ha nåt allvarligt fel, alla andra klarar ju av det. Ni ska bara veta hur fucking jävla avundsjuk jag är på alla som väger typ 40 kilo! Skulle göra det mesta för att vara så smal. Jag är bara ett stort jävla fettberg, det gör det ju inte direkt bättre att alla mina kompisar är extremt smala som man ser deras höftben och ryggrad och allting.. Känner mig som ett fetto när jag är med dom å speciellt när vi äter tsm. :/

jag vettefan, är ledig imorn iaf så jag slipper ha ångest över skolan inatt. Fan vad lat jag är alltså. Jobbar typ aldrig, på lektionerna sitter jag å läser eller pillar upp sårskorpor eller lyssnar på musik.


hösten 07:
det går framåt :D lätt. mår inte alls sådär dåligt. Gjorde egentligen detta inlägg mest för mig själv , för att bevisa att jag inte kommer ha ångest för alltid. Det kommer ljusare tider ;D Puss måste sova !

lite halvt mobbad lista ^^

1. Skärt dig  - (x)
2. Försökt droga dig - (/)
3. Gråtit dig till sömns - (x)
4. Drömt om att dö - (x)
5. Vaknat på morgonen och velat dö - (x)
6. Har/haft självmordstankar - (x)
7. Skrivit en novell om hur du vill dö - ( )
8. Försökt prata öppet om de - ( )
9. Funderat på om någon skulle sakna dig - (x)
10. Känt dig helt ensam - ( )
11. Gråtit i flera timmar utan någon direkt andledning - (x)
12. Gjort saker du inte velat för att göra någon annan glad - (x)
13. Sovit en hel dag för att slippa verkligheten - (x)
14. Skapat en drömvärld i huvudet - (x)
15. Vart nära döden - ( )
16. Skakat av rädsla för något som egentligen inte finns - (x)
17. Spytt för att du trott att maten ska äta upp dig innifrån - (x)
18. Känt dig förföljd på en tom gata - (x)
19. Vart tyst en hel dag, för att om du öppnat munnen hade du börjat gråta - (x)
20. Inte ätit på en hel dag - (x)

deprimerande jag är alltså.. :S haha

Idag vare skola. Skolkade ingenting. Var nära att göra det men tog mig i kragen. ^^ (Y) sen stallet. red ut med Sofia , lika trevligt som vanligt (: Imorn ska jag rida dressyyr ! yey, hoppas de går bra. var ett tag sen jag avsluta ett dressyrpass och var nöjd ^^,
kom hem vid kvart i 8. åt, hör och häpna, müsli !! hah. Kollade lite på du är vad du äter. intressant men äckligt vill inte veta. eftersom jag har ungefär samma matvanor som dom xD

sorry for who I am,
I'm tryin', I really do.
But the same thoughts
is coming back to me
time after time..

pacman !

sho. fyfan vad jag hatar skolan asså. så tråkigt. ska gå om 10 minuter. hade matte förut men har håltimme nu åsnart ska jag tbx å ha typ 2 ½ lektion till. BAH. Sem ska jag rida ut med Sofia i dimman :P haha. det e verkligen skitdimmit. känns som man e blind när man går till skolan...*-) anw, jag fryser. suttit å spelat pacman skitlänge..försöker slå mitt rekord på 21 000 nånting .. det går inget bra :/ mitt mål e 30 000 muahah xD ärligt bli medlem i det på facebook ! skitrolit ^^ aja.. ska gå å klä på mig min vinterjacka å gitta.. fan jag e så skabbig i skolan.  ofixat hår, kladdat på lite smink å typ fulkläder: TADAM (; voila ! hähä. see ya !

She says she's tryin' but she is lying.

Heej hopp.
Idag hade jag bara engelska u skolan. Sen var jag i södertälje med Zerina, var trevligt. efter de gick jag hem till Eva. jag hjälpte henne å plugga lite å sen baka vi å kolla på bonde söker fru å drack te . Urmysigt (; Tog det väldigt kortfattat för orkar inte skriva så långt idag ^^ Fan, önskar jag hade tid å träffa alla oftare ! men alla e i skolan så mkt å sen är ju jag i stallet sååå :P lite synd men nu på lovet ska jag träffa allaa :D :D sen efter lovet ska jag träffa Mickis ! wiiie :) ska hälsa på i tullinge (; ska bli fett med kul ^^

bla bla, det var allt jag ville skriva. Pusspuss.

I'll be there for you <3

håller på å att ladda upp bilder på BD. typ sämsta tiden på dygnet att göra det. Går söligt som fan.
Idag var jag i skolan 5 minuter. Fick bara G på AOL ! jävla skithelvete. hatar läraren. SKITHÅRD med betygen vafan. sen säger hon att jag borde vara nöjd med G? Borde jag? eller inte !! fuck you. Sen sitter hon och snackar om att jag har fett med kapacitet och att jag e skitsmart å sen att jag ska vara nöjd med G? ofta hon menar det. cp cp cp. pappa kommer typ bli fett lack om han får veta de >__<

Sen åkte jag iaf till stallet. Var mysit . Älskar min lilla ponny så mkt. inte att rida han men annars (; tjockis han är alltså. allt han tänker på e mat ^^.

När jag kom hem åt jag mat. Sen kolla på TV lite. Notting hill kommer ikväll, lätt en av mina favoritfilmer ^^ <3 ska äta clementiner å kolla på den. börjar inte förns 12 imorn heller ! skönt. sen ska jag till stälje å köpa en grej å äta på donken med ZerinaDenFina (;

nu gåre lite fortare på BD.. nice ! aja, imorn ska Ewe till stallet så jag ska väl göra lite läxor hade jag tänkt. Får se hur det går . *-) men men.. har inte så mkt mer att skriva. Om nån kan fixa en platta öl till helgen vore det väldigt hyggligt (;  puss.

synd .

http://www.youtube.com/watch?v=X1_Zl8qhLxg

asså, känner mig fett hjälplös :/ ser en kompis bli tunnare & tunnare, och man ser verkligen .. hopplösheten i hennes ögon. man gör det. hon ser rädd ut, ledsen, ser i hennes ögon exakt hur hon känner sig. det e så hemskt. tänker varje dag att jag ska prata med henne, bara säga att jag finns där.. men vågar typ inte. vill inte känna mig tjatig. hennes lår är lika smala som vaderna och det ser ut som att höftbenen kommer skära upp hennes hud inifrån. får fan tårar :(  hennes kropp är som en undernärd 12-årings. HJÄLP MIG. vad ska jag göra :/  vill inte se hennes skelett framträda mer för varje dag, se hur hon täcker sin bleka hud med solpuder eller spänner skärpet ett hål tajtare.. gör ont i mig.

Kolla på videon, eller lyssna på låten snarare. Skitbra <3 .

SLUTA !

saknar saknar saknar <3, vfr ska det vara så svårt?
Idag var jag iallefall på stallet på morronen. i just love being there <3. Sen skola, glömde äta lunch efter stallet så på matten höll jag på å DÖ av hunger så kunde inte jobba. när jag kom hem åt jag 5 mackor, haha xD
Imorn är jag nästan ledig. ska bara på betygssnack i fem minuter vid 11-tiden. Sen ska jag spendera massa tid med Balduren <3
Sov inte ett skit i natt. Fan vad jag HATAR såna nätter då man bara ligger å svettas, vrider på sig varannan minut, hur man än ligger är det obekvämt och trots att man är skittrött så kan man bara inte somna >__< låg å skrev "suicidenotes" istället, haha. och löste korsord, läste min engelskabok och drack vatten. Gah, mamma borde fixa mer sömntabletter.

asså.. jag e helt shakig. dunno why. cp. händer rätt ofta faktiskt :S kanske borde äta mer grönsaker , haha men de e så torrt, jag äter åtminstone carrots i stallet. men men, ska dunsta xD ciao !

Fett lessen för din skull, ta hand om dig iallefall , <3


behöver sympatier från fel håll.

kontakten är så gott som tappad. vet inte vad jag tycker om det..

Söndagkväll. yey ! får inte ens sovmorgon imorn för balduren ska skos. Börjar kvart över 12 men nu ska jag vara i stallet 0830 . wey ^^
igår va jag på bio. såg supersugen. asrolig xD sen när vi kom tillbax till rönninge drog vi hem till andersson å bastade med grabbarna som var där. Vid halv 3 var jag tvungen att gå hem för jag höll på att DÖ av hunger å det enda andersson hade att erbjuda vad knäckebröd med kavair. Åt en men det var så starkt :/ vanlig kavair e inte jättegott,. banan skare va (; ahahah.

sen idag red jag ut med Sofia , vi klättrade och det gick skiiitbra (: när vi galoppera å trava bockade han inte EN enda gång. Inte ens vid vägen eller vid brädgården där han alltid gör det. Å han stack bara en gång. Han börjar lyssna på mig :D <3 älskar han så det gör ont.

direkt efter stallet typ så åt jag på kolgrillen med familjen. Sen kollade jag på scrubs (:
(mitt liv är ganska härligt ibland, nån som vill ha de som förtjänar de? (; )

Måste sova nu snart typ, ofta det kmmer inträffa. puss.

lördag 20 oktober 2007 16.23

hej jag dör. har världens söndagskänsla, haha. Idag har jag vart i stallet som vanligt. å julle hade med sig en kompis haha ^^ undrar om Elisabeth stör sig på att jag drar dit så mkt folk muahaha. red dressyr. barbacka, går inte att rida dressyr med den där jävla sadeln som bara glider hit å dit, ska köpa en förgjord tror ja de hette.

e hemma å e skitatrött. ska nog kolla på scrubs å sova eller nåt :P

vill nån äta på felino idag? xD eller köpa hem pizza å glo film typ :P

alone forever and ever !

Hej hej.
Ikväll har jag vart med några kompisar å glott på tv mest (: vet inte vad jag ska skriva.
Skolkade från matten, asså jag HATAR att jag ska vara så oansvarsfull --' men fikade med Eva och det var ju bra mkt trevligare än skola. Sen åkte jag till stallet å red "dressyr" gick inte så bra idag.. men testade Prima oxå, var riktigt roligt (;

men ska sova nu. asså jag känner mig så jävla..tråkig.
Pallar inte!!

ey I thought I told you.

hey, idag var jag i skolan på alla lektioner å allting, gick inte ens hem på håltimmen, stolt :) hade matte (jobbade ingenting, har typ tappat motivationen där :/) sen AOL fast vi har börjat på nästa karaktärskurs nu, Barn,kultur och fritidverksamhet. 75% av kursen består av praktik (3 veckor) så det e ju rätt skönt. nästa vecka får vi veta betygen på förra kursen. Asså om jag inte får VG så DÖR jag. på riktigt. har faktiskt kämpat. iaf sen hade vi engelska :D det gick bra bra. efter skolan (sluta typ halv 4) åkte jag till stallet som vanligt, red ut med Sofia å det gick så jääävla bra :D :D asså jag har ju bara ridit ut med Prima , jag tror han blir så jobbig för han blir så stressad. Asså jag börja nästan gråta, blev så jääävla glad, asså på riktigt ! ni kan bara inte förstå hur mkt känslor jag har för den där hästen :P allt från hat till obeskrivlig kärlek. asså han småbocka ju lite åså men han stack inte EN ENDA FUCKING gång. å han dumma sig nästan ingenting alls. Asså får typ tårar när jag skriver :P ÄLSKLINGEN. sen i stallet fastna han dock med sadeln i typ en liten grej på boxen så han fick lite halvt panik å slet sönder hela mitt nya schabrak :/ 

iallefall, efter stallet vid 8 tiden kanske vi var klara så åkte jag hem till Sofia ett litet tag. Vi åt mackor åså ^^ haha juste. på vägen hem, vi åkte med Klaras mamma så satt jag i Sofias knä i framsätet , asså shit det var nästan läskigt xD satt skiitnära rutan , tur vi inte krocka eller nåt^^ men det var ju mysigt eller hur? ;)

iaf nu är jag hemma å orkar inte skriva mer för jag e nödig xD pusspuss.

tårarna kommer när ingen annan ser, det känns som att jag bara faller och faller ner.

would you wanna see? If seeing ment that you would have to belivie?

Hejhej.
Jag börjar 14.30 idag så har redn vart i stallet. Mockade ut hans bädd eftersom han rör runt för mkt i sin box för att det ska funka, blir bara fuktigt allting >_< 5 överfulla kärror tror jag det blev. var RIKTIGT jobbigt ska jag tala om. Eftersom jag måste gå ca 200 m (?) för att tömma skiten ^^ Ryggvärk ryggvärk, ja. Det var typ det enda jag hann göra och var väl där 2 timmar kanske . Tog lite kort på sofia och påven oxå men inget blev speciellt bra, pallade inte anstränga mig, dessutom suger kameran :) Kom hem, proppade i mig mackor och satte mig här. ska väl gitta om en stund och ha engelska.

Ikväll ska jag springa. Dels för att Eva ger mig lite prestationsångest av nån anledning men det e faktiskt roligt (; eller inte själv men spinger ju alltid med Sofia propia ^^ (vet inte :S) . aja , ska kolla om vi har nåt godis hemma eller nåt. antagligen inte men endå. puss.

hinner egentligen inte.

men MÅSTE. skrev ju fan inte igår. bah, idag hade jag prov, gick bra hoppas jag . kändes helt okej. sen på eftermiddagen var jag i stallet i 7 timmar!! fett länge. hehe. aaah asså jag e skitstressad :P måste duscha, plugga engelska, (kom just på att jag måste läsa min bok på engelskan oxå! ) , sen blir jag allmänt stressad av att sitta vid datorn nu för tdien vet ej vfr :P ASSÅ JAG MÅSTE HA TAG PÅ HOVSLAGAREN! Lackar som fan!! jävla idiot. fnkdgnkfd

imorn ska jag till stallet på morronen, sen skola å sen va med Viktor. :) aja måste verkligen gå¨nu .pusspuss.

<3

fett trevlig kväll med Josse , Klara & Sofia. I looove you very much (: puss, dags att sova. innan kl blir 4 >__< (långt inlägg ^^)

13 oktober.

hann inte blogga igår :O fett synd, men gjorde typ inget speciellt. Hade matteprov, red ut med Klara (gick ganska bra btw ;)) Påminde mig dock om att jag MÅSTE få tag på hovslagaren snart. gah. ¨på kvällen kollade jag på idol å sen träffade jag Klara och Josse ^^ trevligt. vi kollade på tv, gick en film som hette speed 2 eller nåt. Fan skitbra xD jag tkr de !sen idag var jag på hööks i en timme och 10 minuter :P köpte:
fleecetäcke, marinblått typ med rött å lite vitt (:
ridtäcke, ljusblått/blått/vitt , typ ett mönster xD rätt fint.
kedjegrimskaft
svampar
lädertvål
vantar
träns, pannbandet har "diamanter" i olika färger (A) haha typsikt mig ^^
tygeldelta
schabrak (svart med silver runt kanterna (A))
hjälm (julles dock)
stövlar(julles)
ridbyxor(julles)

tror fan det var allt :P blev iaf två stora kassar. höhö. det var roligt. älskar fleecetäcket det e jättefint tkr jag ^^ . aja nu ska jag äta middag, sen åka till stallet i södertälje åsen direkt ut till "Vanliga" stallet å rida dressyr å prova täckena åså, sen hem (: Pusshejs så länge.

hur hamna man här ? (;

hej hej hemskt mkt hej (;
jag måste bara få påpeka: jag hatar att inte ha någon god frukost hemma. Jag vaknar på morronen å ÄR hunrig, men mår illa bara jag tänker på att äta :P helt skumt. enda jag vill äta är typ oboy och GODA mackor. inte halvgoda lite torra med smör och ost. som mitt kök erbjuder just nu ^^

men men, kom till skolan vid 9 och hade matte, gjorde lite repetionsfrågor inför provet, kunde de mesta så jag borde få åtminstone VG (; Sen på eftermiddagen hade vi AOL-prov. gick helt ok, fick helt klart G hoppas mer ^^ , (på måndag har jag eng-prov och på tisdag AOL-prov del 2 >__<) , sen hade vi engelska, roligt roligt :) älskar verkligen de ämnet fattar inte vfr xD

När jag kom hem åkte jag, julle å Sofia till stallet (: det var vääärldens oväder! men red lite endå för om jag inte gjort det skulle han bli galen i skogen imorn (; haha. hoppas de inte regnar åså imorn :/
Kom hem vid 8-tiden helt DÖHUNGRIG. ville ha pizza men fick inte för pappa så det blev pulvermos å kall kassler xD fifan.

Snart ska jag kolla på "Alla kan..inte ta körkort" haha verkar rolit ^^ en kort dokumentär typ . Pusss.

fhjkds

goddagens.
kom just hem från vandringen i grödinge. Gått nästan två mil !! tog fem timmar(med pauser). mina fötter smärtar nåt otroligt. Det var trevligt men lite långtråkigt faktiskt. bara skog , skog å skog överallt. det enda roliga var när Zerina halka på en stock å ramla, haha xD jävla klantarsel du e (: sen vare nåra som hade med sig hundar, dom var ju söta iaf xD

ikväll ska jag ut å springa, jisses. jag kommer vara sjukt trött imorn. och har prov oxå ! gah. aja.. sen på lördag ska jag upp vid 9 :'( ska först åka å köpa hästgrejer, sen ut till baldur å sen till srk för julle ska dit, :P häst-lördag. höhöh.
menmen.. aa, jagf vet inte.. orkar inte skriva mer. hejdåå<3

what about all your promises?

Hejhopp.
Idag började jag 8.40 och försov mig inte, stolt :) Vi pluggade inför provet på lektionen, kan första delen någorlunda bra nu. Vi ska förhöra varann på vandringen imorn vilket just påminde mig om att jag måste köpa matsäck (gifflar bl.a ;)) Åt lunch i skolan så jag slipper äta mackor hemma igen. börjar tröttna på de fan >__< haha äter  de hela tiden. hinner lixom aldrig laga mat för direkt när jag kommer hem måste jag plugga åså å min familj brukar inte spara mat till mig snälla som dom e xD men men, idag ska jag äntligen rida!! har inte ridit sen i tisdags :O asså ett helt ridpass lixom, har bara skrittat ut barbacka å travat litegrann åså. så idag blir det en utetur å han kommer vara skiiiiiitpigg. haha :D På torsdag tror jag ska jag köpa nytt träns å testa pessoabettet, om vi inte trivs med det så får jag punga ut 300 spänn på ett pelhambett , men det får det vara värt ^^

Idag träffa jag josse å carro i skolan, det va längesen :) iallefall Josse . höhö. vem vill kröka i helgen? :D

why can't you stay with me ?

Hejhej.
Idag äre alltså måndag. jobbigt, var inte med på gympan för jag hade "hjärnskakning" hehe. cp. Sen vare engelska, det var kul, men vi har alla varsin personlig planering och jag fattar typ inte vad man ska göra , skitkrångligt :S . men det går bra.
På torsdag har vi prov i Arbetssätt & lärande , har inte ens läst sidorna eller nått. orkar fan inte. Sen på fredag äre matteprov , inte så orolig för, tror det kommer gå rätt bra (; enda jag e dålig på e division, haha.

Efter skolan åkte jag direkt till stallet. Egentligen äre Evve som rider på måndagar men jag skulle haft så tråkigt hemma så jag åkte å mockade å gjorde mat åså så hon slapp göra det . Men vi smörjde tränset och sadeln. behövdes verkligen (; Jag ska köpa en nytt träns snart. Som passar till pessoabettet jag ska ha i skogen så jag får stopp på han xD haha.

men men, jag vet inte. har inte direkt så mkt att skriva ^^ vill ha höstlov, behöver vila upp mig xD trots att jag har soft i skolan så blir jag skittrött ! när jag är i stallet så mkt å dessutom tränar.  känns som jag aldrig har tid att bara slappa utan att tänka om en timme måste jag sova eller snart måste jag gå till bussen å bla bla :P haha. 

men men, ska nog göra te å kolla på tv <3 take care ! 

(lyssna in The cranberries, skitbra, speciellt en låt som heter promises <3)  

bara så alla vet ,

så hatar jag min pappa. han e fan cp. han kommer upp å skäller på mig , när jag svarar så säger han ARGT: prata inte med sån där ton till mig!
Så han får skälla, skrika å svära så mkt han vill åt mig men jag får inte ens låta irriterad?! JÄVLA CP ASSÅ. det endå du gör bra är att  betala alla hästgrejer, men jag tror fan jag & mamma skulle få ihop det utan dig så snälla, STICK! jag pallar inte med dig. ÅH :@

nån som vill ut å springa ? <3

sööndag :(

Det var fan längesen jag skrev. Var inte inne på datan igår , ^^ stolt fan.
I fredags var jag hemma från skolan för Baldur skulle vaccineras å sen skulle Aud hämta en sadel oxå. På kvällen var jag med Sofia (såklart xD) och Klara. Vi kollade på idol och fredag hela veckan, sen spelade vi hjärnsläpp (partyspelet för vuxna) skitroligt spel faktiskt ;D Vid halv 3 var jag hemma. Sen på lördag morgon åkte jag till stan med Sofia, Klara å Lollo (: hitta typ inget av det jag ville ha utom skor. Köpte vita strumpbyxor istället för svarta.

När jag kom hem från stan vid halv 5 så ringer jag till mamam för hon skulle komma hem då å skussa mig till stallet. Men nej, då ska hon åka å fika med pappa istället ! :@så jag går till bussen åså går den bara en gång i timmen! så då går jag till sofia å tänkte låna en cykel å cykla till stallet istället :P men hennes snälla mamma skussade oss (: Sen i stallet hade jag eftermiddan åså, och Sofia red Baldur lite på banan för att testa hur han va åså. Dirket när jag kom hem bytte jag om till träningskläder. Sen kom Sofia hem till mig med Lisa för mamma å pappa skulle hälsa på henne eftersom vi kanske kanske kanske jätteliten chans ska köpa en sån hund i vår ;) men dom tyckte hon var söt iaf så det var ju bra (A) , sen stack vi ut å sprang å det gick bra :D Kom hem , åt middag kolla lite på tv å sen gick jag å la mig.

Kvart över sju väckte pappa mig imorse å fråga vilken tid jag skulle till hästarna, hade glömt sätta på väckarklockan (!) så det var bara att gå upp, ta på sig mjukisbyxor å vintejacka och åka ut. Skittrött >__< men julle hängde med iaf. nästan frivilligt.  så det har jag gjort i helgen än så länge. idag ska jag väl tare lugnt hoppas jag på (: tror jag ska beställa lite grejer från börjes. Pussheejs.

fredag 5 oktober 2007

Hejs
Tog mig ledig idag. alltså jag går världens lättaste program men ändå pallar jag inte utan att vara hemma nån dag varannan vecka. Jisses. hursomhelst, väntar på att Aud ska komma. Hon ska hämta en sadel och lämna ett skarpare bett åt mig som jag ska ha nrär jag rider ut (: skönt.

Blä jag vet inte vad jag ska skriva faktiskt hah. om klockan bara kan bli tre så jag kan åka till mamma, då har jag iaf nåt att göra .. Kollade just på våra värsta år, ganska roligt faktiskt xD Idag ska jag rida ut med Klara, vi ska rida Hallingerundan å kolla hur dom har fixat den där bommen. På bilden i tidningen såg det ut som att dom bara hade gjort som ett "hål" i bommen, att att dom sänkt den ca en halvmeter-meter så man måste gå över den. Är inte säker på att hästarna kommer vilja gå över en röd/gul bom med röda/gula pinnar på sidan om den xD okej, ingen fattar hur den där bommen ser ut. ser ut ungefär såhär   
___      ____
     |__|
fattar ni? xD den övre strecket är själva bommen å så ska man gå igenom den där neråtgrejer, asså vfr man ska gå ÖVER fattar jag inte, dom kunde ju abara gjort en smal passage på sidan :S whatever ! vi får se :P
 
nej nu ska jag kolla på momento , ordprogram ! (Y) hahaha, så jävla irriterande, men kollar på de endå xD aja hejdå.

hot-mail.

Hejhej.
Idag i skolan dog jag lite. efter matten hade jag ju som sagt håltimme sen när jag kommer tillbaka å ska ha AOL så ba: nee lärarn e sjuk. CPP. så jag, zerina och erica går hem till mig å kollar på ordprogram och våra värsta år. skittrist egentligen xD Sen hade vi engelska å det känns som jag tappat min studiemotivation :/ fett synd. menmen.

efter skolan mötte jag Martina vid station för hon skulle rida Baldur :D Asså fan vad kul vi har ! oslagbart, minns när det bara va vi två hur sjukt kul vi hade å hur mkt vi bråkade. men alla roliga stunder, typ i lågstadiet när vi låste in oss på toan å limmade ner händerna för vi vägrade se solförmörkelse (synd fan :S) , eller i sexan när vi oxå låste in oss på toan å dom ropa ut våra namn i högtalarna å lärarna trodde typ att vi råkat ut för en olycka  eller nåt xD Sen typ alla dagar vi umgicks å vi höll på å skita ner oss av garv xD speciellt på väg hem från stallet , på bussen med Linda åsen när vi var helt jävla apiga på tåget. ASSÅ VI E SÅ JÄVLA SÄR ! älskar det :D
hursomhelst, det gick bra å rida :D älskar mig sötnos jävligt mkt nu, allting går så jäävla mkt bättre <3 asså ALLT. han e helt underbar ^^ <3 .

Sen efter stallet åkte vi till felino å eftersom hon är fucking rich bitch så bjöd hon mig på pizza , <3. men aa, jag tror vi skulle se Borat på söndag. hahaha xD dör. high five ! sexy time, naaat x'D dör alla gånger.

men nu måste jag duscha på riktigt. fan. Men imorn ere fredag :D åh vad jag längtar tills imorn ^^, haha offer. öh aj huvvevärk. asså e ja full eller ?!?! cp . HJEDÅ PUSS :*

do you know what if feels like ?

Goddagens.
Jag måste berätta om dagen bedrift: Jag hade ställt klockan på halv 8 typ. När den ringde snoozade jag såklart. Så den ringer var femte minut. Efter ca 45 minuter slutar den dock snooza av sig själv men jag låg ju å sov å märkte inte det. Så vaknade av mig själv FEM I NIO! börjar fem över ^^ men jag hann! fyfan vad stolt xD hade bara en lektion å sen håltimme i två timmar så kunde egentligen ha skolkat men set gjorde jag inte ^^ så när jag kom hem igen åt jag frukost åså, ska gå å fixa mig snart xD

Igår var jag inte i stallet :( asså jag får fan abstinens på en dag xD så satt vid datorn hela dagen. Men klockan 8 mötte jag Sofia med Lisa (: vi gick/sprang möllespåret. det var faktiskt skitroligt (: Lisa var värsta duktig oxå, inte ett dugg trött ,haha. sen mötte vi en annan hund så dom lekte lite med varann åså (: men vi gick typ 4,5 km. kanske sprang 2 av dom eller nåt sånt ^^ så vi ska springa igen på lördag efter jag har haft eftermiddab i stallet å innan idol om vi hinner ^^

Alltså, idag ska Martina få rida Baldur lite har jag lovat så då blir jag väl i stallet till 7-8 tiden, på fredag ska jag direkt efter skolan åka till mammas jobb kommunalt å byta stövlarna IGEN, sen direkt till stallet å ha eftermiddan. EFTER det ska jag rida ut oxå. sen komma hem (tror fan det var på lördag vi skulle springa :P) å va med Klara å Sofia på kvällen. På lördag ska jag upp typ 9 för att åka in till stan å shoppa, direkt när jag kommer hem ha jag stalltjänst å ska rida sen oxå.  åsen efter stallet ska jag springa med Sofia, så måste det vart :P åsen på söndagen har jag morronfodringen i stallet >__< hua. väldigt full helg men roligt (:

Ska gå till skolan om en timme.. what ska jag hitta på.. *-) dhjfhgfjhuireuf. Herrå (:

amen typ ba.

halloj (:
Har bytt stövlarna nu, dessa passade  inte heller så bra >_< kanske borde köpa en annan modell haha. asså dom här vra nästan lite för tajta i skaftet däruppe, men lösa där nere, och lite för korta . baah jag hatar mig själv :P men dom kanske töjer sig.. så dagen, annars åker jag dit på fredag och provar alla stövlar dom har (A)

idag i skolan var det faktiskr rätt intressant, första gången jag inte dog av tråkighet. först snacka en kille om inlärning, kan typ allt nu asså :P vi har snackat om de hela terminen. sedn efter lunch vare om hur det va att gå i skolan förr i tiden å historialärarn visa typ gamla klassfoton från henne åsånt ^^ sen skulle man oxå skriva hur man själv upplevde sina första skolår. Imorn ere vanliga lektioner igen, prutt.

Sitter å käkar pastejmacka å dricker kaffe om nån bryr sig xD ska egentligen plugga.. ÅH jag orkar inte, jag KAN inte ! :'(

längtar som fan tills på lördag, shoppa <3 <3 . var så jävla längesen asså. men jag måste åka hem vid 3-4 tiden.. synd fan . men aja ^^ ska köpa en t-shirt på punkt shop, finskor, lite smink och sen har jag för mig att det va nåt mer men kanske inte ^^ pusshejs.

dysfunk.

HALLÅ.
Idag börjar jag 8.40 men vi hade redovisningar å min grupp skulle inte göra förrän 10.20 typ :O så jag satt å vänta å allting helt i onödan! :( var jättejobbigt att gå upp men tänkte att jag måste för gruppens skull åså! GAH. Men sen vid halv 12 fick jag gå hem iaf. Åkte till stallet vid två, skulle rida ut med Klara. Visar sig dock att Prima skadat sig igen, bakbenet var helt svullet vid kotan och skenan å allt vad det heter. Visserligen inte halt men som sagt, kan ju vara senskada isf ;) Men vi gick till vägen och betade med pållarna istället. det var mys (: sen longerade vid Baldur, gud vad jobbigt det är ! man måste fan typ jaga runt han xD vi var ju på gräsvolten så han ville bara stanna å äta hela tiden. Sen fick han värsta farten typ åså halka han å typ ramla i spagat :S såg läskigt ut, trodde lätt att han skulle sträcka sig men tydligen inte.. men men, kom hem å gick hem till Åsa för Felicia fyllde 4 idag (; så vi åt lite tårta åså.

men nu måste jag sova, börjar 9 imorn >__< Pusspuss.

OLA SALO my sexy papa xD

fy på mig.

Var längesen jag bloggade, typ ^^
Idag hade vi studiedag, så jag har sovit å sen kollat  på lejonkungen. Vid tre åkte jag till mammas jobb för vi skulle köpa ridstövlar. när jag kom upptäckte jag dock att dom var alldeles förstora så mamma ska åka å byta på onsdag xD jag som ville rida med dom imorn !

nu på kvällen har jag vart med Klara, vi gick jävligt långt, kom tillslut till Lollo men hon ville hellre vara hemma än att prata med oss i fem minuter. så vi gick till Kakan, han var mkt snällare å trevligare (: gav mig t.o.m en tändare som är mkt svårare att ta sönder ! TACK :D sen skulle han gå in så då gick vi till Sofia. Hon visade film på hästen hon ska köpa å två andra som hon provred (: och dessutom lova hon att fråga mig först om dom behövde hundvakt nån gång (: sådetså :D haha. ja jag är besatt av hundar, har fan vart det hela livet :( det e jobbigt faktiskt. borde söka hjälp. eller slaffa hund, men får fan inte :@ men men måste sova nu. börjar tidigt imorn :( Pusspuss .